Dit is wat acteurs hebben gezegd over het werken aan DC Comics-films

Inhoudsopgave:

Dit is wat acteurs hebben gezegd over het werken aan DC Comics-films
Dit is wat acteurs hebben gezegd over het werken aan DC Comics-films
Anonim

In de stripwereld geniet DC al zo lang als we ons kunnen herinneren veel bekendheid. We hebben het tenslotte over het bedrijf dat uitkwam met legendarische superhelden zoals Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman, Green Lantern en Cyborg. DC Comics is ook verantwoordelijk voor onvergetelijke schurken zoals Joker en Harley Quinn.

In de afgelopen jaren hebben we deze personages ook op het grote scherm geportretteerd. Tegelijkertijd kunnen we in de toekomst meer DC Comics-films verwachten. Tot dan, dit is wat de cast heeft gezegd over het werken aan DC-films.

10 Christian Bale voelde zich jaloers toen hij hoorde dat Ben Affleck de nieuwe Batman was

Christian Bale
Christian Bale

“Ik moet aanvankelijk toegeven, ook al voelde ik dat het het juiste moment was om te stoppen, er was altijd een beetje van mij die zei: ‘O, ga door… Laten we er nog een doen. Dus toen ik hoorde dat iemand anders het deed, was er een moment waarop ik gewoon stopte en een half uur in het niets staarde, vertelde Bale Empire in een interview, volgens NME. Bale had de beroemde rol van de caped crusader gespeeld in de Dark Knight-trilogie van regisseur Christopher Nolan. Deze Batman-films worden beschouwd als een van de beste ooit gemaakt.

9 Voor Henry Cavill maakte Zack Snyder's stijl van filmen met een handheld camera voor Man of Steel niet echt een verschil

Henry Cavill
Henry Cavill

“Ik bedoel, het is intiem voor de kijker, maar het is niet anders voor de acteur. John is erg goed - de cameraman - hij is fantastisch omdat hij niet opdringerig is. Hij staat je niet in de weg en in je ruimte, 'vertelde Cavill aan Collider. “Hij is niet in de weg en in uw ruimte. Hij is daar en je hebt hier een camera die vooruit en achteruit en van links naar rechts beweegt, maar het is gemakkelijk om hem in je hoofd uit te faseren. Maar wat het gemak van acteren betreft, maakt het niet echt veel uit…”

8 Toen Ben Affleck eenmaal als Batman werd gecast, bereidde hij zich voor op het fysieke van de rol

ben Affleck
ben Affleck

"Ik wist dat een groot deel van de verwachting van het publiek rond de rol zou zijn hoe ik er fysiek uit zou zien", vertelde Affleck aan Men's Journal tijdens een interview. “En dat was iets waar ik enige controle over had. Als ik zou falen in deze rol, zou ik het niet laten gebeuren op een manier die voorkomen had kunnen worden als ik harder had gewerkt.” Hij onthulde ook dat hij trainde met de oude trainer W alter Norton Jr. om te transformeren in de caped crusader. “Voorbereid zijn op deze rol betekende dag in dag uit hard werken met W alter…”

7 Jeremy Irons' portret van Alfred werd geïnspireerd door zijn voormalige buurman, miljardair John Paul Getty

Jeremy Irons
Jeremy Irons

Toen hij het landgoed van Getty bezocht, hoorde hij dat het huishoudpersoneel van Getty allemaal voormalige Britse SAS was. En dus, vertelde Irons aan DirectConversations.com: John Paul Getty had natuurlijk een slechte ervaring met de ontvoering van zijn kinderen, dus ik dacht: 'Nou, zouden meneer en mevrouw Wayne niet hetzelfde doen voor Bruce? ' Ze kunnen Alfred 'de butler' noemen of ze kunnen hem 'de voogd', 'de monteur' of wat dan ook noemen. Hij is een man die al die dingen kan, maar achter de schermen heeft hij talloze talenten die hij zou kunnen gebruiken, afhankelijk van de situatie.”

6 Amy Adams zei dat haar badscène in Batman v Superman: Dawn of Justice ‘eigenlijk verschrikkelijk’ was

Amy Adams
Amy Adams

Toen hem werd gevraagd naar haar meest memorabele dag op de set, zei Adams tegen Toronto Sun: Ik ga mee met de badkuipscène.” Later voegde ze eraan toe: “Dat was eigenlijk verschrikkelijk, ik probeerde gewoon mijn bescheidenheid te beschermen … terwijl de halfgod boven me stond! Daarna had ik twee weken een laag zelfbeeld. Ik had zoiets van: 'Ik ben afschuwelijk!'” Toch vond ze het leuk om weer met Cavill samen te werken, en merkte op: “Ik had zoveel plezier aan deze film en ik vond het geweldig om met Henry samen te werken en om terug te komen op die relatie in een rijkere manier was echt geweldig.”

5 Gal Gadot gaf toe dat ze moeite hadden om de torenscène in Wonder Woman te filmen

Gal Gadot
Gal Gadot

“Een week hadden we het moeilijk. Het was de torenscène wanneer, nadat Wonder Woman generaal Ludendorff heeft vermoord en ze denkt dat ze Ram heeft vermoord. Ze kan niet begrijpen waarom iedereen nog steeds aan het vechten was', vertelde Gadot aan Entertainment Weekly.

“Ze is kapot van deze onthulling. Maar het publiek deelt het standpunt van Steve, omdat we allemaal begrijpen dat mannen slecht en goed zijn. En ik maakte me echt zorgen omdat er een dunne lijn is bij het spelen van een of andere naïviteit die je niet dom wilt spelen. Het kostte ons een dag om de juiste balans en toon voor die scène te vinden.”

4 Ray Fisher droeg een onesie tijdens het filmen van scènes voor Justice League

Ray Fisher
Ray Fisher

Fisher vertelde Screen Anarchy: "Voor al het andere zit ik in een onesie. Het is als een lappendeken met kleine witte stippen erop, zodat ze mijn bewegingen kunnen onderscheiden. Er zat dus veel fantasie in, heel veel.” Later voegde hij eraan toe: "Qua comfort voelde ik me het meest op mijn gemak, omdat ik in de onesie zat. Alle anderen waren in deze kostuums van 40 pond; super gedetailleerd, superheet, elke kans die ze krijgen, ze doen de maskers af, of ze doen het bovenste deel van het kostuum af en laten zich luchten…”

3 Jason Momoa zei dat de vechtscènes in Aquaman anders zijn dan alles wat hij eerder heeft gedaan

Jason Momoa
Jason Momoa

“De gevechten hierover waren als niets dat ik nog nooit heb gedaan. Er zijn er zoveel, en we zijn ook "onder water", op deze draden, "vertelde Momoa aan Entertainment Weekly.

“Dus je doet dingen die je lichaam niet gewend is. We hadden twee stuntmannen die constant gewond raakten. De acteerpartijen waar ik van hou. Ik doe dat gratis. De stunts waren uitdagend omdat ik nu wat ouder ben. Dit is als de eerste film waarin ik gevoelens begon te krijgen. Omdat ik al mijn stunts deed in Justice League, en toen op Aquaman waren er gewoon te veel."

2 Nicole Kidman was overtuigd om in Aquaman te schitteren door tekeningen die op haar leken

Nicole Kidman
Nicole Kidman

“Ik wist dat James Wan iets heel interessants en heel leuks ging doen en ik wilde met hem samenwerken sinds hij in Australië begon in low-budget horror, en ik heb zijn carrière gevolgd,” Kidman vertelde Variety. “Ik doe dit met regisseurs, ik volg bepaalde regisseurs. Dus ik heb James gevolgd. En toen liet hij me enkele van de tekeningen zien die hij aan het maken was, en hij zei: 'Kijk, dit is waarom je in de film moet zijn, want ik heb haar getekend om op jou te lijken.'"

1 Amber Heard moest regelmatig worden 'afgespoten' tijdens het filmen van Aquaman

Amber hoorde
Amber hoorde

Terwijl ze met STACK sprak, legde de actrice uit: "Ze hebben dit kleine rooster op een doos voor me gebouwd en ze zouden me eigenlijk gewoon afspuiten. Er is iets vreemds aan een volwassen vrouw die wordt afgespoten voor haar werk.” Ondertussen merkte ze ook op: "Mensen vroegen me hoe vervelend het was om de hele tijd kletsnat te zijn en ik zou moeten antwoorden: 'Eigenlijk is het de droogste die ik ooit in mijn carrière ben geweest'" co-ster Momoa zei ook dat Heard de hele tijd in haar kostuum moest blijven tijdens de productie.

Aanbevolen: