Dit is wat de Black Mirror-acteurs van Netflix hebben gezegd over het werken aan de show

Inhoudsopgave:

Dit is wat de Black Mirror-acteurs van Netflix hebben gezegd over het werken aan de show
Dit is wat de Black Mirror-acteurs van Netflix hebben gezegd over het werken aan de show
Anonim

Onder de televisieprogramma's van tegenwoordig zijn er zeker veel thrillers die je kunt bekijken. Zeker, veel daarvan zijn misdaadseries, zoals Law & Order: SVU en NCIS. Er zijn echter ook andere thrillers die niet noodzakelijkerwijs werken aan het oplossen van misdaden.

Dit is het geval voor Netflix's Black Mirror, een unieke sci-fi anthologiereeks die de donkere kant van technologie verkent. De verhalen zijn allemaal verdraaid en de eindes zijn vaak schokkend. En misschien is dit wat veel acteurs aantrok om in de show te verschijnen. Dit is wat ze hebben gezegd over het werken aan Black Mirror.

10 Miley Cyrus dacht dat niemand anders Ashley O kon spelen, maar haar

Miley Cyrus
Miley Cyrus

Cyrus staat vandaag misschien meer bekend om haar hitnummers dan om haar acteerprestaties, zelfs als ze ooit een Disney-tv-show had. En dus, toen Black Mirror aan het casten was voor de aflevering "Rachel, Jack, and Ashley Too", nam de maker van de show, Charlie Booker, onmiddellijk contact op met Cyrus voor de rol van Ashley O.

Toen Cyrus het script eenmaal in handen had, dacht ze dat zij de enige was die het kon. Ze vertelde Elle: "Ik las het en dacht:" Het is niet eens of ik geïnteresseerd ben of niet. Het is alleen zo dat niemand anders dit kan spelen omdat dit mijn leven is…'”

9 Yahya Abdul-Mateen II hield van de kwetsbaarheid van zijn personage bij het aanvallen van adders

Yahya Abdul-Mateen II
Yahya Abdul-Mateen II

De VR-aflevering "Striking Vipers" onderzoekt een meer intieme kant van een bromance met Karl van Abdul-Mateen die een online relatie aangaat met een vriend gespeeld door acteur Anthony Mackie.

Abdul-Mateen voelde zich vooral aangetrokken tot Karls kwetsbaarheid. "Ik wist dat ik in Karl veel kwetsbaarheid kon delen om iemand te spelen die een diepe, onvervulde behoefte had", vertelde Abdul-Mateen aan The Hollywood Reporter. "Het was echt leuk om daarin te stappen en te zien hoe het was om een masker te dragen en te zien wat er gebeurt als dat masker afgaat."

8 Anthony Mackie genoot van het werken met een echte vriend Yahya Abdul-Mateen II

Anthony Mackie
Anthony Mackie

Abdul-Mateen en Mackie waren al lang vrienden voordat ze aan de aflevering werkten en dat hielp enorm toen ze tegenover elkaar stonden voor Striking Vipers.

“Dus er was nooit een tijd waarin we achterover moesten leunen en bro-up moesten doen en zeiden: ‘Hé, man. We zijn gewoon jongens die acteren'", vertelde Mackie aan The Hollywood Reporter. "We hebben onze vriendschap gebruikt om die relatie tussen die twee jongens te versterken."

7 Bryce Dallas Howard stemde ermee in een duikvlucht te maken voordat ze zelfs maar een script zag

Bryce Dallas Howard
Bryce Dallas Howard

Misschien, vanwege het unieke karakter van de show, zijn veel zeer ervaren acteurs enthousiast over het vooruitzicht om in een aflevering van Black Mirror te verschijnen. Howard is een van degenen die maar al te blij waren om aan de show te werken, zelfs toen ze nog geen idee had wat ze zou gaan doen in de aflevering "Duikduik".

Howard vertelde The Hollywood Reporter: "Joe belde me in december en vroeg me gewoon of ik het wilde doen en ik zei ter plekke ja, voordat er een script was of zoiets."

6 Voor Alice Eve voelde het filmen van haar aflevering als ‘Theater’

Alice Eve
Alice Eve

Eve verscheen ook in de aflevering "Duikduik" naast Howard. In de show portretteerde de actrice Naomi Jayne Mathesen, een vrouw die zich er vooral bewust van is zichzelf te omringen met alleen hooggeplaatste mensen in hun sociale systeem.

Voor Eve voelde het uitbeelden van het personage en het werken aan de show als 'theater' vanwege de kameraadschap tussen de cast. "Alle ondersteunende artiesten deden alsof het een toneelstuk was, dus ze juichten aan het einde van elke opname", vertelde Eve aan Pop Sugar. "Ze klapten en schreeuwden: 'Ja, nog een!' Het voelde alsof we in het theater waren."

5 Hannah John-Kamen voelde zich 'zeer, zeer geschikt' om Sonja te spelen

Hannah John-Kamen
Hannah John-Kamen

John-Kamen speelde de beroemde hoofdrol in Marvel's Ant-Man and the Wasp als de schurk Ava, ook bekend als Ghost. Tegelijkertijd verscheen de Britse actrice in de loop der jaren ook twee keer in het Black Mirror-universum. In 2016 speelde ze het personage Sonja in de aflevering "Playtest", een rol waarvan ze dacht dat die perfect voor haar was.

Bovendien gelooft John-Kamen ook dat de show er net zo over dacht. "Ik denk dat ze echt dachten dat ik heel, heel geschikt was voor de rol van Sonja", vertelde de actrice aan Interview. "Ik denk dat ze net zo blij waren als ik om me terug te brengen."

4 Domhnall Gleeson gelooft dat co-ster Hayley Atwell het meeste werk aan hun aflevering heeft gedaan

Domhnall Gleeson
Domhnall Gleeson

Gleeson speelde in de Black Mirror-aflevering "Be Right Back" uit 2013 naast Marvel-ster Hayley Atwell. En voor Gleeson gelooft hij dat hij veel minder werk heeft gedaan in vergelijking met zijn tegenspeler. "Hayley droeg de show," legde Gleeson uit terwijl hij sprak met Channel 4.

“Ik was een beetje aan het in- en uitstappen. God, ze werkte zo hard, ze had zoveel te doen en zoveel intense dingen.” Daarnaast merkte Gleeson ook op dat Atwell “fantastisch” was om mee te werken. "Ik vond het echt heel leuk om met haar samen te werken."

3 Aanvankelijk vroeg Hayley Atwell de show om haar te overwegen als er een tweede seizoen zou komen

Hayley Atwell
Hayley Atwell

Atwell is door de jaren heen misschien druk geweest met het werken aan verschillende televisieshows en films voor Marvel. Maar dat betekent niet dat de ervaren actrice geen tijd had voor andere projecten. ik

n Sterker nog, ze wilde al aan Black Mirror werken sinds ze het eerste seizoen van de show zag. "Ik heb echt geprobeerd ze ja te laten zeggen", vertelde Atwell aan Channel 4. "Toen ik het eenmaal had gezien, belde ik mijn agent en zei: 'Zeg alsjeblieft dat als ze een tweede serie maken, ze me alsjeblieft overwegen. Ik zou graag betrokken zijn.'”

2 Voor Letitia Wright, het spelen van haar personage in de show voelde 'Very Weird'

Letitia Wright
Letitia Wright

Zoals je misschien hebt gemerkt, zijn veel Marvel-acteurs gaan schitteren in een aflevering van Black Mirror. Dat geldt ook voor Black Panther-ster Wright die verscheen in de aflevering "Black Museum" uit 2017.

Voor de Brits-Guyanese actrice was er wat vreemds bij het uitbeelden van Nish. "Het raarste voor mezelf was dat ik de leugen geloofde dat ik niet was wie ik deed alsof ik was - een Brits meisje - en vervolgens een Amerikaans accent had, maar ik kom eigenlijk uit Londen", vertelde Wright aan Elle."Dat was heel raar."

1 Cristin Millioti had niet veel tijd om de Power Pose van Nanette in USS Callister te doorgronden

Cristin Millioti
Cristin Millioti

Dat komt omdat Millioti maar een beperkt aantal takes kreeg om erachter te komen hoe hij die power pose kon leveren. "Ik denk dat ik daarvoor drie takes heb gekregen", onthulde de actrice tijdens een gesprek met Vulture. "Ik herinner me dat ik erg nerveus was dat het niet veel was."

Desalniettemin was de ster van How I Met Your Mother bijzonder enthousiast over het werken op het toneel. "Ik kan je niet vertellen hoe leuk het is om in de stoel van de kapitein van een ruimteschip te zitten", merkte de actrice verder op. "Het is het leukste wat je kunt doen."

Aanbevolen: