Judy Justice': wie zijn de andere cast- en crewleden van de nieuwe show van Judge Judy?

Inhoudsopgave:

Judy Justice': wie zijn de andere cast- en crewleden van de nieuwe show van Judge Judy?
Judy Justice': wie zijn de andere cast- en crewleden van de nieuwe show van Judge Judy?
Anonim

Judge Judy heeft zich aangesloten bij het streaming-vers. Terwijl haar netwerktelevisieprogramma met dezelfde naam haar een nettowaarde van meer dan $ 400 miljoen heeft opgeleverd en in syndicatie blijft, heeft Judge Judy, ook bekend als Judy Sheindlin, haar no-nonsense houding en rechtszaal naar IMDb TV gebracht met een nieuwe, hoewel zeer vergelijkbaar, show genaamd Judy Justice.

De nieuwe show slaat op dezelfde beats als haar oorspronkelijke programma - rechtzoekenden die kleine claims tegen elkaar indienen en Judy die niets dan waarheidsgetrouwe antwoorden van wie dan ook accepteert en niets accepteert dat zelfs maar in de verste verte lijkt op gebrek aan respect in haar rechtbank.

Hoewel Judy's harde en soms vaudevilliaanse heen en weer gaande met rechtzoekenden die denken dat ze er een over haar ogen kunnen trekken, zowel hysterisch is om te zien als een hoeksteen van haar "neem geen gevangenen"-benadering van gerechtigheid, creëert niemand een succesvolle realiteit TV-imperium zoals het imperium waarover ze regeert zonder een beetje hulp. Niet alleen dat, de integriteit van elke rechtbank, op televisie of niet, hangt af van de steun die de rechter krijgt, en dat betekent deurwaarders, stenografen, en in het geval van Judy ook producenten, regisseurs en productieploegen. Wie zijn de mensen die de rechtbank creëren waar Judge Judy haar persoonlijke naam Judy Justice voorzit en uitvoert?

6 Rechter Judy (Duh!)

Voordat we ons concentreren op haar ondersteunend personeel, laten we even de tijd nemen om de inspanningen van de eervolle rechter Judy Sheindlin te erkennen. In de trailer van haar nieuwe show geeft justitie toe dat de IMDb-show meer een samenwerkingsgevoel heeft dan haar originele show. Bij Judge Judy zette ze in haar eentje leugenaars en bedriegers op hun plaats, maar bij Judy Justice heeft ze de steun van een nieuwe deurwaarder, een stenograaf en een juridisch medewerker die nogal wat gemeen heeft met de rechter (meer daarover later).

5 Kevin Rasco - Gerechtsdeurwaarder

Hoewel fans van haar originele show het jammer zullen vinden dat Byrd, de beroemde gerechtsdeurwaarder uit haar netwerkserie, haar niet zal vergezellen, kunnen ze troost putten in de wetenschap dat de veiligheid van de rechtbank in handen is van nieuwe, bekwaam bloed. Deurwaarder Kevin Rosco zal vanaf nu dienen in de rechtbank van de Rechter. Judy noemde Kevin "een van de warmste mensen die ik ken" in de trailer van de show. Misschien zijn zijn warmte en ogenschijnlijk vriendelijke houding een vredig compliment voor Judy's ijzige no-nonsense houding. De yin voor haar yang zou je kunnen zeggen.

4 Whitney Kumar - Stenograaf

Het is de taak van de stenograaf om alles wat in de rechtbank is gezegd, in re altime te documenteren, zodat het later aan de rechter kan worden voorgelezen als iemand wordt betrapt op het veranderen van zijn getuigenis of als Judy opheldering nodig heeft over een eerdere opmerking. Judy heeft deze taak toevertrouwd aan ene Whitney Kumar. In de meeste rechtbanken spreken stenografen alleen als hen wordt gevraagd iets uit het verslag voor te lezen. De meeste stenografen worden gezien, maar zelden gehoord en meestal alleen op verzoek van de rechter. Wetende dat rechter Judy niet iemand is die tijd verspilt, zou Whitney er verstandig aan doen om de vaardigheid van die stenograaf zo veel mogelijk aan te wenden, anders zou ze de toorn van de rechtbank voelen.

3 Randy Douthit - Regisseur, Producer en Uitvoerend Producer

Douthit is een regisseur en producer met een uitgebreid cv op het gebied van multicamera reality-televisie en journalistiek. Hij regisseerde 4.000 afleveringen van Judge Judy's netwerkserie en hij was verbonden aan andere rechtszaalshows zoals Judge Joe Brown en Hot Bench, evenals aan talkshows overdag zoals de nu geannuleerde Jenny Jones-show. Hij heeft ook meegewerkt aan CNN-programma's zoals Larry King Live en Crossfire.

2 Kristen Anderson - Producer

Een producent van de show, die net als Douthit een respectabele ervaring heeft met televisie in de rechtszaal. Samen met Judy Justice heeft ze ervaring als producer dankzij haar werk aan The Verdict met Judge Hatchett van 2016 - 2017 en The High Court met Doug Benson. Voor degenen die zich dat laatste niet herinneren: The High Court was een kortstondige rechtbankshow waar komiek Doug Benson, een beruchte stoner, beraadslaagde over rechtszaken terwijl hij wiet rookte. Een nieuw concept, maar de show was van korte duur. Van werken voor een gekke stoner als Doug Benson naar een meedogenloze agent van waarheid en integriteit als Judge Judy is een beetje een sprong, maar als je als televisieproducent werkt, moet je een stapje terug doen en hun werk voor zichzelf laten spreken.

1 Sarah Rose - Rechtsklerk

Sara Rose zal in feite de assistent van Judy zijn. Hoewel het de taak van Kevin, de gerechtsdeurwaarder, is om documenten en bewijsmateriaal van rechtzoekenden naar Judy's bank te brengen, is het Sarah die verantwoordelijk is voor het indienen en analyseren van die documenten op verzoek van de rechter. Judy zegt dat ze het leuk vindt om Sarah in de rechtbank te hebben omdat ze een brein heeft dat vergelijkbaar is met dat van haar en dat ze een beetje gemeen is, "wat ik leuk vind", zei rechter Judy. Het is logisch dat Sarah Rose een beetje op Judge Judy lijkt, aangezien ze in feite een van Judge Judy's kleinkinderen is.

Aanbevolen: