Hier is hoe rechter Judy Sheindlin haar nettowaarde van $ 460 miljoen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hier is hoe rechter Judy Sheindlin haar nettowaarde van $ 460 miljoen uitgeeft
Hier is hoe rechter Judy Sheindlin haar nettowaarde van $ 460 miljoen uitgeeft
Anonim

Judge Judy maakte naam als tv-persoonlijkheid in haar rechtbankshow Judge Judy. Met een scherpe tong en een scherpe radar om te liegen, zat ze de rechtbank van haar show voor van 1996 tot 2021. Ze won drie Daytime Emmy's en een Lifetime Achievement Emmy, en ze heeft een nettowaarde van ongeveer $ 460 miljoen verzameld, dankzij in groot deel aan de schijnbaar eindeloze lus van haar afleveringen in syndicatie. Rechter Judy, een hoofdbestanddeel van televisie in hotelkamers en wachtkamer, verdwijnt vaak naar de achtergrond van ons leven; het lijkt gewoon altijd aan te staan.

Nou, we staan op het punt om nog veel meer Judy Sheindlin te krijgen, en deze keer in een frisse nieuwe outfit. Haar nieuwe rechtszaalshow Judy Justice zal een einde maken aan enkele van de meer verouderde rechtsza altradities (zoals de stoffige zwarte gerechtelijke mantel; haar nieuwe zal een spetterend bordeauxrood zijn) en zal langere zaken bevatten, mogelijk gemaakt door het streamingformaat en niet nodig passen het programma in een half uur. Niet dat Judy het geld nodig heeft. Dat vermogen van $ 460 miljoen is genoeg om haar de rest van haar leven mooi te houden, evenals haar vijf kinderen en hun gezinnen. Waar gaat dat geld dan heen? We besloten op onderzoek uit te gaan. Dit is hoe rechter Judy Sheindlin haar nettowaarde van $ 460 miljoen uitgeeft.

8 Herenhuizen Op Herenhuizen

Judy Sheindlin heeft een vastgoedportefeuille van $ 50 miljoen, waaronder ten minste zes luxe huizen in de Verenigde Staten: Napels, Florida; Greenwich, Connecticut; Nieuwpoort, Rhode Island; Manhattan en Los Angeles. Haar $ 13,2 miljoen Greenwich, Connecticut herenhuis dient als haar hoofdverblijfplaats, maar ze kan het in stijl beleven in een van haar andere huizen wanneer ze in de stemming is voor een verandering van omgeving.

7 Filantropisch werk

Judy Sheindlin heeft een alliantie genaamd het Her Honor Mentoring Program, waarin ze jonge vrouwen opleidt en toerust om carrièremogelijkheden te verkennen, passies en doelen te ontdekken en uiteindelijk hun volledige potentieel te bereiken. Ze draagt veel hoeden in de organisatie en fungeert als bedenker, regisseur en woordvoerder.

6 Een privéjet

Onnodig te zeggen dat rechter Judy niet elke keer dat ze tussen haar huizen moet reizen naar het zuidwesten vliegt. Ze leidt het goede leven in haar privéjet. Een of twee keer per maand vliegt ze van Greenwich naar Los Angeles om ongeveer drie dagen te filmen, waarna ze terugkeert naar de oostkust.

5 advocaatkosten voor haar vele juridische procedures

We kennen niemand die Judy Sheindlin in de rechtszaal zou willen ontmoeten, maar dat is een realiteit voor velen in haar omgeving. Judy Sheindlin is door de jaren heen betrokken geweest bij veel juridische procedures. Afgelopen zomer was ze bezig met het aanklagen van talentbureau Rebel Entertainment voor $ 22 miljoen aan vergoedingen die ze van haar hebben afgenomen, met het argument dat ze onjuist waren en niet van haar hadden mogen worden geïnd. Natuurlijk gebruikt Judge Judy alleen de beste advocaten die er zijn, en al die advocaatkosten brengen een behoorlijke rekening met zich mee.

4 Ze verwent haar kinderen en kleinkinderen

Judy Sheindlin is de moeder van twee volwassen kinderen uit haar eerste huwelijk en stiefmoeder van drie volwassen kinderen uit het vorige huwelijk van haar man Jerry Sheindlin. Tussen de vijf kinderen heeft ze 13 kleinkinderen die ze naar verluidt rot verwent. 'Ik verwen ze,' gaf ze toe. "Ik probeer te bedenken hoe we het niet doen, maar het antwoord is dat we het doen. We denken niet eens dat we het doen, maar hun ouders zijn erg slim. Ze proberen het op de schop te nemen." Nu zal haar kleindochter Sara Rose deel uitmaken van Judy Justice en een jongere perspectief bieden op de rechtszaalprocedures. Judy is dol op haar kleindochter, dus het zal interessant zijn om deze relatie in de show te zien groeien.

3 Ze had vroeger een prachtig jacht

Hoewel Judy Sheindlin het niet meer bezit, bezat ze een 152-ft jacht genaamd Triumphant Lady, een slimme knipoog naar de mega succesvolle eigenaar. Ze verkocht het jacht voor $ 6,9 miljoen, maar het is waarschijnlijk fijn om te weten dat ze het zich kan veroorloven om er nog een te kopen wanneer de gril haar overkomt.

2 Haar fantastische vrienden van beroemdheden

Judy Sheindlin telt veel A-listers onder haar vrienden, waaronder Bette Midler, Amy Poehler, Samuel L. Jackson, RuPaul en meer. En als je beroemde vrienden hebt, moet je entertainen. Extravagante diners horen bij Judy Sheindlin en ze heeft er geen probleem mee om de rekening te betalen.

1 Egg McMuffins… Echt waar

Judy Sheindlin twijfelt niet; als ze een standpunt inneemt, komt ze hard naar beneden, en ze heeft een stevig standpunt ingenomen over wat volgens haar het beste ontbijt is. De winnaar? Een Egg McMuffin. Naar verluidt heeft ze de gewoonte opgepikt om elke ochtend de McDonald's-klassieker te pakken tijdens haar tijd als familierechter in Manhattan, en het is vastgelopen!

Aanbevolen: