Langlopende tv-programma's eindigen in het seizoen 2021-2022

Inhoudsopgave:

Langlopende tv-programma's eindigen in het seizoen 2021-2022
Langlopende tv-programma's eindigen in het seizoen 2021-2022
Anonim

Met nieuwe seizoenen van televisieprogramma's die met de dag verschijnen, is het niet meer dan eerlijk om degenen te erkennen die we hebben verloren. Weg met het oude en erin met het nieuwe! Van Maid tot Squid Game tot The White Lotus tot het zeer opwindende Only Murders in the Building, er waren genoeg goed ontvangen nieuwe shows in 2021, dus sommige oudere shows moesten afscheid nemen.

Fans zouden willen dat deze shows voor altijd zouden doorgaan, maar aan alles wat goed is, komt een einde. Het is tijd om terug te blikken op de televisieprogramma's die het niet haalden! Ze hebben dit jaar misschien de bijl gekregen, maar ze verdienen alle erkenning voor wat ze op televisie hebben gebracht. De verhaallijnen, de romantiek, de actie, deze shows hadden het allemaal.

8 'Peaky Blinders': 6 seizoenen

Ja, het is tijd om afscheid te nemen van Thomas Shelby (Cillian Murphy), onze favoriete zigeunercrimineel die ooit door de straten van Birmingham heeft gelopen. In 2013 maakten we voor het eerst kennis met de familie Shelby en nu moeten we afscheid nemen. Het BBC-misdaaddrama eindigt na zes iconische seizoenen en het is echt jammer.

Creator Steven Knight verklaarde: "Peaky is terug en met een knal. Na de gedwongen productievertraging als gevolg van de COVID-pandemie, vinden we de familie in extreem gevaar en de inzet is nog nooit zo hoog geweest." Knight voegde toe: "We geloven dat dit de beste serie van allemaal zal zijn en we zijn er zeker van dat onze geweldige fans er dol op zullen zijn. Terwijl de tv-serie ten einde loopt, zal het verhaal in een andere vorm doorgaan."

We kunnen het laatste seizoen van Peaky Blinders ergens begin 2022 verwachten. Gelukkig verschijnen de Peaky Blinders op het grote scherm en zullen ze binnenkort beginnen met filmen voor hun film.

7 'The Last Kingdom': 5 Seasons

Veel fans hebben zich afgevraagd waarom Netflix The Last Kingdom heeft geannuleerd terwijl er 13 romans vol materiaal zijn. De show heeft nog niet eens de helft verteld van wat de krijger Uhtred van Bebbanburg (Alexander Dreymon) heeft meegemaakt. De eerste twee seizoenen van de serie werden uitgezonden op BBC Two totdat Netflix het voor seizoen drie oppikte. Veel boeken uit de franchise zijn nog niet aangepast, dus deze annulering is verrassend. Misschien gebeurt er een wonder en zal het vijfde seizoen niet het laatste zijn voor Uhtred of Bebbanburg!

6 'Killing Eve': 4 Seasons

Jodie Comer en Sandra Oh's Killing Eve heeft zijn vierde en laatste optreden bereikt. Dit nieuws werd al in maart bevestigd en sindsdien speelde Sandra Oh al in de nieuwe hit Netflix-show The Chair. Deze beslissing om de show te beëindigen was puur een creatieve. Als je Sandra Oh al mist, bekijk haar dan in haar nieuwe comedy-drama. "Eva vermoorden is een van mijn grootste ervaringen geweest en ik kijk ernaar uit om binnenkort weer in Eve's opmerkelijke geest te duiken", zei Sandra Oh.

5 'Brooklyn Nine-Nine': 8 seizoenen

Na een succesvolle acht jaar op televisie is de sitcom Brooklyn Nine-Nine tot een einde gekomen. Andy Samberg was het gezicht van deze hysterische komedie en het is triest om te zien dat het moet verdwijnen. De show was oorspronkelijk de eerste vijf seizoenen op Fox totdat hij werd geannuleerd en weer werd opgepakt door NBC.

"Ik voel me ongelooflijk gelukkig dat ik acht seizoenen met deze geweldige cast en crew heb mogen werken", zei uitvoerend producent Dan Goor in een verklaring. goede mensen die een familie zijn geworden."

4 'Manifest': 4 Seizoenen

Dit bovennatuurlijke drama had echt ongelooflijke kijkcijfers voor seizoen één op NBC, maar verloor zijn publiek in seizoen drie. De plot volgde een groep passagiers die vijf jaar lang verdween tijdens een vlucht. Netflix besloot deze passagiers nog een kans te geven en pakte het vorig seizoen nog een keer op.

3 'Good Girls': 4 Seasons

Deze drie vriendinnen die verstrikt raakten in een leven van misdaad, krijgen officieel de laars. Het NBC-komedie-drama werd stopgezet na een ernstige daling van de kijkcijfers. Het netwerk probeerde het nog een seizoen terug te brengen, maar ze konden het financieel niet laten werken. Helaas is dit het einde van de weg voor deze niet zo goede meiden.

2 'Mam': 8 seizoenen

Anna Faris is een filmster die televisiester werd na haar tijd in de CBS-sitcom Mom. Faris besloot de show te verlaten en keerde niet terug voor zijn achtste en laatste seizoen. Allison Janney speelde de tv-moeder van Faris en blijkbaar heeft hun vete Anna de deur uit geduwd. Naar verluidt was Anna het zat om de tweede viool te spelen voor Allison, die twee Emmy's scoorde voor haar rol, terwijl Faris niet eens een nominatie binnenhaalde. Fans zijn verheugd om te zien wat de volgende stap is voor deze twee getalenteerde actrices.

1 Andere favorieten Afronding

Enkele eervolle vermeldingen zijn Keeping Up With the Kardashians, dat na twintig seizoenen officieel voorbij is. Na 18 seizoenen neemt The Ellen DeGeneres Show afscheid. Elf seizoenen zijn voorbij en Shameless neemt nu afscheid. Zelfs Tosh.0 sluit na 12 seizoenen af op comedy central. Neem tot slot nog een laatste afscheid van The Walking Dead nadat het 11e en laatste seizoen is uitgezonden op AMC.

Aanbevolen: