Alles wat Henry Cavill heeft gezegd over het spelen van Superman

Inhoudsopgave:

Alles wat Henry Cavill heeft gezegd over het spelen van Superman
Alles wat Henry Cavill heeft gezegd over het spelen van Superman
Anonim

De rol van Superman wordt sinds de jaren vijftig door veel acteurs gespeeld, zowel in live-actionfilms als in animaties. Van alle nieuwe verbeeldingen van de buitenaardse Kal-El, wordt beweerd dat Henry Cavill de man is die het het beste deed, hoewel met enkele tekortkomingen van de productie en het schrijven die tegenslagen veroorzaakten voor de films waarin hij verscheen.

De Britse acteur had een redelijke carrière opgebouwd voordat hij het pak voor Man of Steel (2013) aantrok, maar de rol van Superman is wat zijn carrière echt lanceerde, met de hoofdrol van Ger alt of Rivia in The Witcher als een resultaat. Hier is alles wat Cavill te zeggen had over de ervaring.

10 Het tijdperk van de Cavill-Superman is nog niet voorbij

Hoewel er momenteel geen nieuwe Superman-films in productie zijn, betekent dit niet dat Cavill de baan heeft verloren; het betekent gewoon dat DC Entertainment en Warner Bros. Pictures het personage voorlopig laten rusten.

Er zijn veel geruchten geweest over het uit elkaar gaan van Cavill en Warner Bros., maar Cavill heeft duidelijk gemaakt dat hij, nadat hij de cape voor drie films heeft aangetrokken, zo lang mogelijk van hem zal blijven. Hopelijk krijgt hij de Man of Steel 2-film die zowel het personage als de acteur verdienen in plaats van als bijstukken te spelen.

9 De rol veranderde de loop van zijn carrière

De Brit heeft in een interview met Patrick Stewart gezegd dat "mijn leven daardoor (de rol) drastisch is veranderd", verwijzend naar een uitgebreide carrière die hem de rollen van Ger alt van Rivia in The Witcher bezorgde, Sherlock Holmes in de film Enola Holmes naast Stranger Things-ster Millie Bobby Brown en een rol naast Tom Cruise in de Mission: Impossible 2018.

Door Superman te spelen, is Cavill niet alleen in het DC-universum terechtgekomen, maar ook op het internationale toneel.

8 Hij is altijd al een fan geweest

Voordat hij werd gecast als de man van staal, was Cavill al een fan van het personage, en niet alleen door het werk dat andere acteurs deden om hem op het scherm te krijgen. Cavill heeft in meerdere interviews over zijn liefde voor het personage gesproken, en vertrouwde ook op zijn kennis en herlas enkele stripboeken voor inspiratie en nauwkeurigheid van personages en verhaallijnen.

Zijn toewijding aan Superman maakt deel uit van wat de films in lijn hield met de originele plots en kenmerken, zelfs wanneer de films bepaalde strips niet woord voor woord volgden.

7 Het moeilijkste deel was het transformeren van zijn lichaam

In een interview met Collider Magazine in 2013 op de set van Man of Steel, onthulde Henry Cavill dat het moeilijkste aan het vervullen van deze rol de fysieke transformatie en routine was die gedurende de hele productie moest worden aangehouden, en dan uiteraard ook voor de volgende twee films.

De meeste dagen bestonden uit 2 uur intensieve training 's ochtends voordat het zelfs op de set stond voor werkdagen van meer dan 12 uur. De acteur verwachtte de beproeving en hij genoot ervan.

6 Cavill wil de rol van Superman behouden

De belangrijkste boodschap die Cavill gaf tijdens zijn interview met Patrick Stewart in de interviewserie Actors on Actors van Variety magazine, was dat dit een rol was die hij nog vele jaren wil behouden.

Aangezien de acteur al verliefd was op het personage voordat hij de rol kreeg, heeft de ervaring om zijn versie van Superman op de set te brengen zijn liefde voor Kal-El/Clark Kent alleen maar versterkt. Hoewel de acteur ook zijn hoofdrol heeft in The Witcher, zou Cavill zijn uiterste best doen om een comeback van Superman mogelijk te maken als de kans zich voordoet.

5 Hij draagt de Superman-mantel bij zich, off-set

Cavill heeft een aantal keren opgemerkt dat het spelen van Superman niet alleen stopt als hij de filmset verlaat. Een van zijn favoriete aspecten van het spelen van de rol is dat hij het personage blijft als hij over straat loopt, kinderen laten stoppen en naar Superman wijzen in plaats van alleen maar naar Henry Cavill te wijzen.

Dit geeft hem extra invloed en het vermogen om een geweldig rolmodel te zijn in het leven van mensen die nu een echte superheld in hem zien.

4 Het personage zorgde voor diepe, persoonlijke ontwikkeling voor Cavill

Hoewel dit niet de meest voor de hand liggende aspecten van het spelen van Superman zijn, heeft Cavill ook toegegeven dat de rol hem veel heeft geleerd over zichzelf als persoon. Toen hij het over Superman had, zei Cavill: "hij is zo goed, hij is zo aardig, en als je jezelf met hem begint te vergelijken, omdat je hem speelt, begin je naar binnen te kijken".

Dit bracht de acteur ertoe te twijfelen of hij goed genoeg was om de superheld te spelen, door aan zichzelf te werken in vergelijking met Clark Kent om een beter persoon voor het personage te worden.

3 Cavill heeft nog veel meer te geven voor Superman

Door zo in contact te zijn met het personage, kan Cavill zich de komende karakterontwikkelingen voorstellen, wat hem inspireert om in de toekomst zijn hoogste prestatieniveau te willen geven.

Met het relatief lager dan verwachte succes van de films waarin hij als Superman verscheen (wederom, dankzij de productie en andere delen van de film), is Cavill onvermurwbaar dat hij veel meer te geven heeft aan dit personage en dat hij is niet afgeraden door de vorige filmrecepties. Hij krijgt misschien zijn kans met gesprekken over hem in Shazam 2 en Aquaman 2

2 Het was moeilijk om vergeleken te worden met eerdere Superman-acteurs

Superman is de superheld waartegen de meeste anderen worden afgemeten, en heeft al tientallen jaren zo'n enorme invloed in films en stripboeken. Superman is niet alleen een hoofdbestanddeel van het DC-universum, maar heeft ook veel aspecten van de Amerikaanse identiteit belichaamd, iets wat de Britse Cavill enigszins ontmoedigend vond.

Het was echter duidelijk dat hij zich nergens zorgen over hoefde te maken. De ervaring gaf Cavill de mogelijkheid om zijn eigen vaardigheden te vergelijken met die van eerdere Superman-acteurs zoals George Reeves (foto links) en Brandon Routh (foto midden) en meer zelfvertrouwen te krijgen.

1 Cavill vond het leuk om een versie van Superman te laten zien met meer menselijke gebreken

Dit lijkt misschien geen grote taak om te volbrengen, maar Cavill heeft erop gewezen dat het een bepaalde kunst is om een extreem sterke, krachtige, bijna onoverwinnelijke alien te spelen met een onwrikbaar gevoel voor moraal, en dat vervolgens te geven karakter geloofwaardige emotie.

Het traditionele Superman-personage is in wezen het tegenovergestelde van alles dat menselijke gebreken bevat, waarbij Cavill de uitdaging aangaat om wat de tegenpolen zouden zijn te combineren in één personage, waardoor de nieuwe Superman herkenbaar en menselijker wordt.

Aanbevolen: