De rijkste castleden die verschijnen in seizoen 5 van 'The Crown

Inhoudsopgave:

De rijkste castleden die verschijnen in seizoen 5 van 'The Crown
De rijkste castleden die verschijnen in seizoen 5 van 'The Crown
Anonim

Fans kijken reikhalzend uit naar het volgende seizoen van The Crown, dat in november volgend jaar op Netflix wordt uitgezonden. De show werd een favoriet onder kijkers tijdens de lange lockdown en heeft fans over de hele wereld verzameld vanwege de spannende verhaallijnen, indrukwekkend acteerwerk en, ja, verbluffende kostuums. De show, die de persoonlijke en politieke verhaallijnen van de Britse koninklijke familie vanaf het begin van de jaren vijftig behandelt, eindigde deze laatste serie eind jaren '80, na de Thatcher-jaren en het moeilijke huwelijk tussen prins Charles en Diana, prinses van Wales.

De show heeft een enorm budget en is door miljoenen over de hele wereld bekeken, maar weerspiegelen de salarissen van de grote sterren dit? Seizoen vijf zal een geheel nieuwe cast van koninklijke personages zien, dus lees verder om erachter te komen wie het rijkste castlid is.

5 Imelda Staunton (Koningin Elizabeth II) - $10 miljoen nettowaarde

Olivia Colman was Hare Majesteit in seizoen 4 van The Crown, maar ze is nu uit het paleis verhuisd om plaats te maken voor de nieuwste generatie monarch. Imelda Staunton zal komend seizoen te zien zijn als koningin Elizabeth, en de veteraanactrice zal zeker een verbluffende prestatie neerzetten als hoofdkoningin.

Staunton is in de loop van haar carrière in een aantal grote rollen verschenen, waaronder Sense and Sensibility, Shakespeare in Love en - misschien wel het meest memorabel voor jongere fans - als Dolores Umbridge in Harry Potter and the Order of the Feniks. Ze heeft een persoonlijk vermogen van naar schatting rond de $ 10 miljoen.

4 Jonathan Pryce (Prins Philip, Hertog van Edinburgh) - $5 miljoen nettowaarde

Jonathan Pryce verschijnt als wijlen hertog van Edinburgh en zal een interessante nieuwe toevoeging aan de serie zijn. De Welshe acteur heeft een lange en succesvolle carrière in tv en film achter de rug en is vooral bekend van zijn rollen in films als Evita, Ronin en de Pirates of the Caribbean-films, zoals Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. en The Brothers Grimm, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest, Pirates of the Caribbean.

Pryce heeft een fortuin, volgens Celebrity Net Worth, van ongeveer $ 5 miljoen.

3 Lesley Manville (Princess Margaret, Countess of Snowdon) - $ 11 miljoen nettowaarde

De pruimrol van prinses Margaret - misschien wel het meest grappige, maar ook tragische personage van de show - gaat naar actrice Lesley Manville. De Engelse actrice heeft voornamelijk in het theater gewerkt, maar staat ook bekend om haar optredens in de films Another Year, Topsy-Turvy en Secrets & Lies.

Volgens Idol Net Worth heeft ze een fortuin van ongeveer $ 11 miljoen.

2 Elizabeth Debicki (Diana, Princess of Wales) - $2 miljoen nettowaarde

Er is veel gespeculeerd over wie de rol van prinses Diana zal nemen voor de komende serie. Het optreden van Emma Corrin tijdens seizoen 4 werd enorm geprezen en zal moeilijk blijken te zijn om te volgen.

Elizabeth Debicki is echter gecast als de beroemde prinses voor seizoen 5 van The Crown. Bioscoopbezoekers herkennen haar misschien van haar recente verschijning in Christopher Nolan's Tenet. Haar casting is goed ontvangen door fans van prinses Diana, die geloven dat Debicki's opvallende uiterlijk en lengte (veel actrices die Diana hebben gespeeld aan de korte kant zijn, terwijl Diana 1.80 meter was en Debicki 1.80 meter lang is) haar tot een uitstekende pasvorm fysiek voor het opnieuw creëren van de iconische koninklijke op het scherm.

Debicki staat bekend om zijn waarde van rond de $ 2 miljoen, en dit zal waarschijnlijk toenemen door haar verschijning in The Crown en de daaropvolgende rollen die waarschijnlijk daarna zullen komen.

1 Dominic West (Charles, Prince of Wales) - $20 miljoen nettowaarde

De Prins van Wales kreeg in seizoen vier een nogal negatieve voorstelling, dus het is afwachten hoe hij komend seizoen over zal komen. Dominic West zal de teugels overnemen als de troonopvolger en Charles door de moeilijke jaren '90 begeleiden. Kijkers herkennen West misschien van zijn optredens in succesvolle tv-shows zoals The Wire en The Affair, die elk lovende kritieken kregen. Zijn filmcredits omvatten Chicago, 300, The Square en Colette. Dominic heeft ook succes gehad op het podium, hij verscheen in een aantal grote Londense producties, variërend van Shakespeare-tragedie tot muzikale komedie, dus hij heeft duidelijk een enorm bereik en een heleboel ervaring op zijn naam.

West heeft zelf aristocratische connecties. Hij is getrouwd met Catherine FitzGerald, dochter van de Ierse familie FitzGerald, die al 700 jaar bestaat en eigenaar is van het prachtige Glin Castle, County Limerick, waar zij en Dominic met hun vier kinderen wonen. Misschien zal hij wat van deze oude gravitas toevoegen aan zijn interpretatie van Prins Charles op het scherm.

West is een zeer succesvolle acteur en zal een schat aan ervaring in deze uitdagende rol brengen. Voor zijn werk heeft hij een enorm fortuin vergaard dat al zijn medesterren overschaduwt. Volgens Celebrity Net Worth heeft hij een zeer vorstelijk bedrag weggestopt - in feite $ 20 miljoen.

Aanbevolen: