Welke 'Sons Of Anarchy'-castleden verschijnen in de spin-off 'Mayans M.C.'?

Inhoudsopgave:

Welke 'Sons Of Anarchy'-castleden verschijnen in de spin-off 'Mayans M.C.'?
Welke 'Sons Of Anarchy'-castleden verschijnen in de spin-off 'Mayans M.C.'?
Anonim

Kurt Sutter's gruizige, actievolle misdaadserie Sons Of Anarchy verscheen voor het eerst ruim tien jaar geleden, lang geleden in 2008, op onze schermen. stem seizoen na seizoen af tijdens de zesjarige looptijd. Fans van de show keken toe hoe hun favoriete personages zich in behoorlijk gespannen situaties bevonden, en niet allemaal aan de andere kant. Zowel kijkers als castmates ontwikkelden een sterke band met elkaar en de personages van de serie, wat zorgde voor een bloedstollend evenement toen de show uiteindelijk na zeven lange seizoenen in 2014 werd geannuleerd.

Een paar jaar later spoelden we echter door naar 2018, en fans kregen de kans om zichzelf opnieuw te verliezen in de ruige wereld van motorcriminaliteit met de spin-offserie Mayans M. C. Gedurende de serie van drie seizoenen verschenen er verschillende bekende gezichten in de show, die fans met nostalgie verrukte. Laten we dus eens kijken welke leden van de Sons Of Anarchy-cast zijn verschenen op Mayans M. C.

7 Michael Ornstein als Chucky Marstein

Als eerste hebben we de 59-jarige Amerikaanse acteur Michael Ornstein die terugkeert naar zijn Sons Of Anarchy-rol als Chucky Marstein. Kijkers van de show maakten voor het eerst kennis met het personage van Ornstein tijdens de vijfde aflevering van de serie van het allereerste seizoen getiteld "Giving Back". Nadat Chucky Marstein in de show was geïntroduceerd als Otto's gevangeniskameraad van Kurt Sutter, werd Chucky Marstein een vaste waarde tot de finale van de show.

Ornsteins terugkeer naar het personage en eerste verschijning in de spin-offserie Mayans M. C. was tijdens de tweede aflevering van het eerste seizoen getiteld "Escorpión/Dzec", waarin hij samen met een paar andere bekende gezichten verscheen.

6 Emilio Rivera als Marcus Alvarez

Ook terugkerend samen met Ornstein's Chucky in Mayans M. C. Het eerste seizoen van Emilio Rivera was Marcus "El Padrino" Alvarez van Emilio Rivera. Rivera's personage werd voor het eerst voorgesteld aan kijkers tijdens de pilot-aflevering van Sons Of Anarchy. Tijdens het eerste en tweede seizoen van de show diende het personage van Marcus als de belangrijkste antagonist tegen de SAMCRO-bende. Fans van de show en algemene kijkers zagen het personage van Alvarez terugkeren naar de ruige motorwereld tijdens de pilot-aflevering van Mayans M. C, getiteld "Perro/Oc."

5 Ray McKinnon als Lincoln Potter

Vervolgens hebben we de voor een Academy Award genomineerde acteur Ray McKinnon die terugkeert naar de spin-off-serie als zijn Sons Of Anarchy-personage, de man met vele namen Lincoln Potter (ook bekend als Nick Stackhouse en Gabe Marcel). McKinnon's Potter maakte voor het eerst zijn debuut in de serie tijdens de eerste aflevering van de show van het vierde seizoen, getiteld "Out". Daarna werd hij een serie regelmatig als de belangrijkste antagonist van het seizoen.

De antagonistische rol sijpelde door naar Mayans M. C. bij zijn terugkeer naar de show tijdens het eerste seizoen in 2018. Zijn rol als vijand van de serie wordt vervolgens door Mayans M. C.’s tweede en derde seizoen, met zijn laatste optreden in de finale van seizoen 3 “Chapter The Last, Nothing More To Write.”

4 David Labrava als blije Lowman

Als volgende keer zien we dat David Labrava terugkeert als de iconische "Sargeant-At-Arms" Happy Lowman. Labrava's Happy werd voor het eerst geïntroduceerd aan fans tijdens de pilot-aflevering van Sons Of Anarchy en bleef gedurende de hele 7 seizoenen een vaste serie. In Maya's M. C., maakte Labrava zijn terugkeer als het personage van Happy tijdens de laatste aflevering van het eerste seizoen van de serie, getiteld "Cuervo / Tz'ikb'uul". Zijn karakter werd toen een integraal onderdeel van het plot van de serie waarin hij werd verdacht betrokken te zijn geweest bij de moord op de moeder van de hoofdrolspeler Ezechiël "EZ" Reyes (J. D Pardo) van de serie.

3 Tommy Flanagan als Filip “Chibs” Telford

Een ander Sons Of Anarchy-icoon dat een heel speciale terugkeer maakte, was Tommy Flanagan als de norse Filip "Chibs" Telford. President van SAMCRO Chibs maakte voor het eerst zijn debuut op Sons Of Anarchy tijdens de pilot-aflevering van de serie. Daarna werd hij een integraal terugkerend personage in de show en bleef hij gedurende de zeven seizoenen in het middelpunt staan. Flanagan's speciale terugkeer naar de spin-off-serie was tijdens Mayans M. C. 's 8e aflevering van het tweede seizoen getiteld "Kukulkan". Tijdens het speciale moment zien we Flanagan's Chibs verschijnen als onderdeel van een behoorlijk iconisch en nostalgisch ensemble.

Tijdens een gesprek met Entertainment Weekly, gaf Mayans M. C.'s mede-bedenker Elgin James zijn mening over de terugkerende personages van Sons Of Anarchy. Gefocust op de terugkeer van Flanagan verklaarde hij: 'Zal SAMCRO erbij betrokken zijn? F- ja! Ik hou van Tommy Flanagan. Ik hou van al die jongens. Ik wil met die jongens kunnen omgaan. En laten we niet vergeten, er ligt nog steeds een dood Sons of Anarchy-lid in de modder in Mexico en nog een die langzaam aan het rotten is in een vat vol zout vlak bij ons clubhuis."

2 Rusty Coones als Rane Quinn

Terugkeer als onderdeel van Chibs’ nostalgische ensemble In Mayans M. C. was Rane Quinn van Rusty Coones. Fans maakten vrij laat kennis met Rane Quinn tijdens de lange duur van Sons Of Anarchy. Echter, na zijn debuut tijdens de negende aflevering van de serie van het vijfde seizoen, werd Coones' Quinn een terugkerend personage tot de finale van het zevende seizoen van de serie.

1 Jacob Vargas als Allesandro Montez

Ook terugkerend naar Mayans M. C. naast Flanagan's Chibs and Coones' Quinn was Allesandro Montez, gespeeld door de 50-jarige Mexicaanse acteur Jacob Vargas. Voor het eerst geïntroduceerd in Sons Of Anarchy's derde aflevering van het zesde seizoen, zijn terugkeer naar Mayans M. C. zag uiteindelijk de ondergang van Montez door de meedogenloze antagonist "El Palo" (Gregory Norman Cruz) tijdens de vierde aflevering van het derde seizoen van de serie.

Aanbevolen: