Hoeveel krijgen castleden betaald om op 'My 600 Pound Life' te verschijnen?

Inhoudsopgave:

Hoeveel krijgen castleden betaald om op 'My 600 Pound Life' te verschijnen?
Hoeveel krijgen castleden betaald om op 'My 600 Pound Life' te verschijnen?
Anonim

Het is een ontnuchterend uitgangspunt voor een reality-tv-show, maar het feit is dat 'My 600 Pound Life' een populair programma is. Mensen zijn gefascineerd door de castleden, wiens leven op monumentale manieren kan worden veranderd door de hulp te krijgen die ze nodig hebben om gezond te worden.

De vraag die alle fans bezighoudt, is echter of de cast wordt betaald voor hun tijd in de show. En wie beta alt de rekeningen voor 'Mijn leven van 600 pond' en worden de operatiekosten ook vergoed?

Wordt de cast van 'My 600 Pound Life' betaald?

De meeste realityseries betalen hun 'deelnemers', hoewel de vergoedingen sterk kunnen variëren. Het gemiddelde loon per aflevering van realityshows is geen echt gemiddelde, omdat sommige shows veel meer betalen dan andere.

In termen van loonschalen, hoe klopt deze specifieke serie echter? Worden de patiënten betaald op 'My 600 Pound Life'? Bronnen zeggen van wel, maar is het echt de kost voor de cast?

Waarschijnlijk niet, zeg meerdere "anonieme" bronnen. De cast wordt wel betaald, maar ze ontvangen naar verluidt een vast bedrag voor een volledige filmperiode van 12 maanden. Oorspronkelijk werd gezegd dat de vergoeding $ 1.000 voor het jaar was, maar later groeide het tot $ 1. 500.

De vaste vergoeding, of "talentvergoeding" lijkt te worden betaald aan deelnemers aan het begin van hun contract met TLC. Maar dat is niet het enige bedrag dat ze ontvangen.

Aangezien de meeste realityshow-persoonlijkheden moeten verhuizen om door Dr. Nowzaradan te worden behandeld, zijn er verhuiskosten beschikbaar voor mensen die verhuizen. Sommige mensen in de show wonen dicht genoeg bij Dr. Nowzaradan om niet te hoeven verhuizen, maar degenen die wel moeten verhuizen, ontvangen naar verluidt $ 2.500 voor het ongemak.

Zoals iedereen die is verhuisd, weet, zal dat geldbedrag waarschijnlijk niet ver gaan. Toch klinkt een totaal van $ 4.000 aan loon, zo laag als het is als een "salaris" voor een jaar, als een absoluut koopje gezien waar de deelnemers voor tekenen. Het is ook een betere deal, qua waarde, dan wat koppels verdienen op TLC's '90 Day Fiancé'.

Hoeveel kost Dr. Nowzaradan?

Hoewel de castleden van 'My 600 Pound Life' niet veel geld ontvangen voor hun optreden in de serie, krijgen ze wel gratis medische zorg. Dat betekent dat de kosten in het ziekenhuis van Dr. Nowzaradan -- en de nazorg -- allemaal gedekt zijn.

Hoeveel kost Dr. Nowzaradan echter, en wie beta alt de rekening? Het is onduidelijk wat de dokterskosten precies zijn, maar een operatie voor gewichtsverlies kost over het algemeen minstens $ 20.000, zo niet veel meer, afhankelijk van wat er tijdens de procedure nodig is.

Vervolgzorg is ook niet goedkoop, evenmin als ziekenhuisopnames. Onthoud dat deze operaties plaatsvinden in de Verenigde Staten, en gezondheidszorg is waarschijnlijk het duurste waar iemand in kan investeren. Een deel van de cast kan een particuliere verzekering hebben, of ze komen mogelijk in aanmerking voor overheidssteun voor dekking van de gezondheidszorg.

Toch beperken verzekeringen vaak wat ze betalen, vooral als een procedure als riskant wordt beschouwd. En er is ook het feit dat patiënten die dit soort procedures nodig hebben, niet vaak de keuze krijgen welke arts hun behandeling uitvoert. Gratis zorg van Dr. Nowzaradan is waarschijnlijk voldoende motivatie om de TLC-aanbiedingen voor betaling te accepteren.

Ondanks dat ze alleen een stipendium ontvangen voor hun tijd (en hun imago wordt natuurlijk gebruikt), ontvangen de deelnemers aan 'My 600 Pound Life' een waardevol dienstenpakket. Trouwens, met een succesvolle operatie, staan de mensen op de show om hun leven terug te krijgen.

Wie beta alt de rekeningen voor 'My 600 Pound Life'-castleden?

Oké, dus sommige verhuiskosten worden gedekt door het geldbedrag van TLC. Maar hoe zit het met de rekeningen voor de cast tijdens het filmen? Wie beta alt de rekeningen voor de castleden van 'My 600 Pound Life'?

Er is huur om rekening mee te houden, uitgaven zoals Uber of taxiritten, boodschappen (en al dat fastfood dat ze gebruiken bij het filmen van die hartverscheurende scènes) en nutsvoorzieningen. Hoewel TLC niet expliciet zegt of ze deze kosten dekken, gaan fans ervan uit dat de meeste rekeningen door het netwerk worden gecompenseerd.

Anders zouden de deelnemers, van wie velen beweren van de sociale zekerheid of een arbeidsongeschiktheidsuitkering te leven, niet kunnen overleven.

Daarom speculeren fans dat de mensen die in de show verschijnen huurtoeslag krijgen. Bovendien, zo beweert een fan, wonen de realityshow-persoonlijkheden vaak in woningen van ziekenhuizen of bedrijven. Deze informatie, zeggen ze, is gebaseerd op wat het vroegere talent van de show online heeft gedeeld, ook op sociale media.

Natuurlijk zijn niet alle details van de contracten van de deelnemers bekendgemaakt. Er zijn veel dingen die kijkers nog steeds niet weten over wat er achter de schermen gebeurt. En het is duidelijk dat zelfs met hun operaties en huisvestingskosten betaald, de cast van de show genoeg uitdagingen heeft om het hoofd te bieden wanneer de camera's stoppen met draaien.

Aanbevolen: