The Suicide Squad' Cast gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

The Suicide Squad' Cast gerangschikt op nettowaarde
The Suicide Squad' Cast gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Sinds DC Comics voor het eerst een kracht werd in de uitgeverswereld in 1937, zijn fans over de hele wereld gefascineerd door hun personages en verhaallijnen. Natuurlijk, nu superheldenfilms al vele jaren de boventoon voeren aan de kassa, zou het voor niemand een verrassing moeten zijn dat mensen in de rij gaan staan om DC-films te zien. Helaas is The Suicide Squad echter het enige geheel nieuwe DC Films-project dat in 2021 wordt uitgebracht.

Na de release van The Suicide Squad werd de film een van de meest spraakmakende dingen in de entertainmentindustrie. Veel mensen waren bijvoorbeeld dolblij om te praten over de geheime Marvel-cameo die in The Suicide Squad verschijnt. Bovendien waren veel fans van de film enthousiast om de met sterren bezaaide cast van The Suicide Squad te bespreken. Gezien het aantal rijke en beroemde acteurs in The Suicide Squad, roept dat een voor de hand liggende vraag op, hoe verhouden ze zich tot elkaar in termen van vermogen?

8 Daniela Melchior – Nettowaarde: ongeveer $ 700k

Voor de release van The Suicide Squad was Daniela Melchior absoluut de minst bekende ster van de film, althans dat is het geval in Noord-Amerika. Dat betekent echter niet dat Melchior op dat moment niet veel succes als acteur had gehad. Melchior speelde tenslotte in 203 afleveringen van de Portugese telenovela Valor da Vida en ze uitte Spider-Gwen voor de Portugese versie van Spider-Man: Into the Spider-Verse. Als gevolg van die credits en het salaris dat ze kreeg voor The Suicide Squad, is Melchior volgens celebnetworths.com ongeveer $ 700k waard.

7 David Dastmalchian – Nettowaarde: ongeveer $1 miljoen

Gedurende de carrière van David Dastmalchian heeft hij bewezen een buitengewoon getalenteerde acteur te zijn. Desondanks is Dastmalchian altijd een karakteracteur geweest die memorabel is vanwege zijn rollen in onder meer de Ant-Man-serie, The Dark Knight, Bird Box en Blade Runner 2049. Gezien het feit dat de wereld nu heeft gezien hoe geweldig Dastmalchian was in zijn hoofdrol als The Suicide Squad, is het niet te voorspellen waar zijn carrière vanaf hier zal gaan. Dat gezegd hebbende, heeft Dastmalchian een lage positie in deze lijst omdat hij slechts een nettowaarde van $ 1 miljoen heeft volgens celebnetworths.com.

6 Joel Kinnaman – Netto waarde: $14 miljoen

Sinds Joel Kinnaman voor het eerst bekendheid kreeg na het debuut van AMC's The Killing, heeft de getalenteerde acteur het extreem druk gehad in Hollywood. In staat om nog verder door te breken na een cruciale rol te hebben gespeeld in het vierde en vijfde seizoen van House of Cards, werd Kinnaman ook een legitieme filmster met de release van Suicide Squad uit 2016. Als een van de weinige sterren uit de originele film die ook speelde in het vervolg, The Suicide Squad, heeft Kinnaman een sleutelrol gespeeld bij het verbinden van de twee films. Gezien al het succes dat Kinnaman heeft genoten, is het logisch dat hij $ 14 miljoen waard is volgens celebnetworth.com.

5 Viola Davis – Netto waarde: 25 miljoen

Als het gaat om de cast van The Suicide Squad, kan gemakkelijk worden beweerd dat Viola Davis de meest getalenteerde acteur van de film is, hoewel de andere sterren van de film ook behoorlijk goed zijn. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat Davis een Oscar, een Emmy en een Tony heeft gewonnen. Bovendien is Davis misschien wel de enige acteur in Hollywood met genoeg gravitas om Amanda Waller geloofwaardig tot leven te brengen in de Suicide Squad-films. Met dat alles in gedachten is het teleurstellend dat Davis onderaan deze lijst staat, maar ze heeft een extreem gezond vermogen van $ 25 miljoen volgens celebritynetworth.com.

4 Margot Robbie – Netto waarde: 26 miljoen

Toen The Wolf of Wall Street uit 2013 zou worden uitgebracht, verwachtte iedereen dat hij het zou hebben over de regisseur Martin Scorsese en de hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio zodra de vertoning begon. In plaats daarvan was er één acteur die het gesprek van de dag werd toen de wereld de film zag, Margot Robbie. Evenzo, na de release van Suicide Squad uit 2016, beschouwden de meeste mensen Robbie's optreden als Harley Quinn als het hoogtepunt van de film. Vanwege haar opvallende optredens speelde Robbie in veel grote films, waardoor ze een indrukwekkend vermogen van $ 26 miljoen heeft kunnen vergaren volgens celebritynetworth.com.

3 Idris Elba – Netto waarde: 30 miljoen

In Hollywood zijn er een handvol acteurs die zo populair zijn bij hun leeftijdsgenoten en publiek dat iedereen wil dat ze bij hun project worden betrokken. Als bewijs van het feit dat Idris Elba een van die acteurs is, hoef je alleen maar naar de verbazingwekkende filmografie van de acteur te kijken, die bewijst dat hij met veel van de grootste filmsterren ter wereld heeft gewerkt. Bovendien is Elba een ster geworden die groot genoeg is om tentpaalfilms als The Suicide Squad te headlinen. Met dat alles in gedachten, is het bijna verrassend dat het volgens celebritynetworth slechts $ 30 miljoen waard is.com.

2 John Cena – Netto waarde: 60 miljoen

De afgelopen jaren is John Cena een van de meest gevraagde acteurs in Hollywood geworden dankzij zijn rollen in films als Trainwreck, Blockers, Bumblebee, F9 en The Suicide Squad. Gezien de positie die Cena nu in Hollywood bekleedt, kan hij nu enorme salarissen eisen voor zijn acteerwerk. Desondanks is het duidelijk dat de belangrijkste reden waarom hij zo hoog op deze lijst staat, is dat Cena vele jaren de best betaalde en grootste ster van de WWE was. Als resultaat van beide zeer succesvolle fasen van zijn carrière is Cena $60 miljoen waard volgens celebritynetworth.com

1 Sylvester Stallone – Netto waarde: 400 miljoen

In de hele geschiedenis van Hollywood is bewezen dat actiefilms het potentieel hebben om een fortuin te verdienen aan de kassa. Met dat in gedachten is het logisch dat Sylvester Stallone de rijkste persoon is die speelde in The Suicide Squad. Stallone speelde tenslotte in enkele van de grootste actiefilms aller tijden, waaronder de filmseries Rambo, Rocky en The Expendable, evenals Cliffhanger en Demolition Man. Als resultaat van die kredieten is Stallone $400 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: