Alles wat Kathy Najimy heeft gedaan sinds 'Hocus Pocus

Inhoudsopgave:

Alles wat Kathy Najimy heeft gedaan sinds 'Hocus Pocus
Alles wat Kathy Najimy heeft gedaan sinds 'Hocus Pocus
Anonim

Als filmfans de perfecte film bedenken om rond Halloween te kijken, zal Hocus Pocus altijd een favoriet zijn. Het is niet alleen een populaire Disney-film, maar het is ook een geweldig verhaal als iemand in de oktober-stemming wil komen, maar niet op zoek is naar een enge horrorfilm. Met fans die enthousiast zijn over het vervolg en zich afvragen of de Hocus Pocus-cast terugkomt, voelt deze film nostalgischer dan ooit tevoren.

Kathy Najimy heeft een geweldige carrière gehad met geweldige tv- en filmrollen, en fans zullen haar altijd associëren met Mary Sanderson in Hocus Pocus. Mary staat bekend als de slimme heks die van haar broers en zussen Winifred en Sarah houdt. Kathy heeft zeker een drukke carrière gehad sinds deze populaire film. Laten we eens kijken naar wat Kathy Najimy heeft uitgespookt sinds Hocus Pocus.

6 Kathy had een hoofdrol in 'Veronica's Closet'

Marta Kauffman en David Crane, de geliefde showrunners van Friends, creëerden ook de show Veronica's Closet. Het is misschien een sitcom uit de jaren 90 om vandaag over te slaan, maar Kathy had een hoofdrol. Kirstie Alley speelde Veronica, die een lingeriewinkel had, en Kathy speelde Olive, Veronica's Chief Financial Officer en ook een goede vriend.

In een interview over de carrière van Kathy Najimy vertelde de actrice dat ze niet zeker was of ze in een sitcom zou spelen. Kathy vertelde Pop Entertainment: "Ik was geen grote fan van sitcoms. Toch niet. Ik maakte me zorgen over het spelen van een sidekick die een beetje dom was. Vooral omdat ze een werkende vrouw was, wilde ik niet dat ze een liefdeloze zou zijn. … weet je, ze laten werkende vrouwen altijd wensen dat ze een date hadden, thuis taart etend uit een blikje met hun kat."

5 Kathy is getrouwd en stichtte een gezin

Na de hoofdrol in de geliefde film Hocus Pocus, is Kathy Najimy ook getrouwd. In 1998 trouwden Kathy en Dan Finnerty, maar er zit een interessant verhaal achter de grote dag. Gloria Steinem was de officiant voor de bruiloft, maar volgens Fabiosa.com zijn ze een jaar eerder echt getrouwd in Las Vegas en het was niet legaal toen Gloria het deed.

Kathy heeft ook een dochter genaamd Samia, die begin twintig is. Samia is een zangeres en heeft een album uitgebracht genaamd Baby.

4 Kathy speelde Laurens moeder Denise in 'Younger'

Kathy Najimy speelde in de loop der jaren in verschillende kerstfilms, van A Christmas Melody uit 2015 tot de recente Netflix-film Single All The Way. En ze heeft ook een unieke en interessante tv-moeder gespeeld.

De populaire tv-serie Younger gaat misschien over Liza Miller en haar leugen over het feit dat ze in de twintig is, en de hitshow heeft een aantal andere gedenkwaardige personages. Kathy verscheen in verschillende afleveringen als Lauren Heller's moeder Denise. Denise is een speciaal personage, want Lauren en Kelsey Peters hebben een tijdje in het huis van Denise gewoond om geld te sparen en hun leven op orde te krijgen. Denise houdt zoveel van haar dochter en voelt zich zowel ouderwets als cool.

3 Kathy won 'The $100, 000 Pyramid'

Michael Strahan is gastheer van de ABC-spelshow The $ 100.000 Pyramid, een nieuwe versie van het origineel en waarin beroemde en gewone mensen samenwerken om te proberen veel te winnen.

Kathy deed mee met Alex Gershman en ze wonnen, wat super spannend was om te zien, en er was veel gejuich. Kathy nam ook deel aan seizoen 5 van de show en haar aflevering werd uitgezonden in juli 2021. De originele serie, The $10, 000 Pyramid, werd uitgezonden van 1973 tot 1991

2 Kathy is lid geworden van Cameo en rekent $ 400 USD per video aan

Cameo is een populaire manier geworden voor beroemdheden om contact te maken met hun fans. Tegen een vergoeding kunnen mensen een favoriete zanger of acteur vragen om een video te filmen, en het is een geweldig cadeau dat zeker een blije verrassing zal zijn.

Kathy Najimy heeft een Cameo-account en ze rekent $ 512 CAD/$ 400 USD voor een persoonlijke video en meer dan $ 896 CAD/$ 700 USD voor een zakelijke video. Volgens Men's He alth rekenen verschillende sterren verschillende prijzen: Peter Weber rekent $ 149 en een cameo van Will Friedle van Boy Meets World kost $ 60.

1 Kathy is erg betrokken bij liefdadigheid

Kathy Najimy heeft ook veel gedaan voor het goede doel, wat heel lief is om over te horen.

Kathy's liefdadigheidswerk omvatte het helpen van Planned Parenthood, PETA, mevrouw Foundation for America en Equality Now, volgens Look To The Stars. Kathy geeft ook veel om dierenrechten. Volgens haar website maakte ze deel uit van de PETA-campagne "Ik ga liever naakt dan bont." Kathy is ook een hoofdspreker die praat over dierenrechten, aids en vrouwenrechten. In een interview over haar activisme vertelde Kathy had een perfecte verklaring waarom ze betrokken raakt: zoals ze Feminist vertelde.com, "Nou, hier is het probleem. Als jij je rechten niet hebt, heb ik mijn rechten niet. Het is een beetje egoïstisch."

Aanbevolen: