Welke 'Outer Banks'-ster is de jongste in het echte leven?

Inhoudsopgave:

Welke 'Outer Banks'-ster is de jongste in het echte leven?
Welke 'Outer Banks'-ster is de jongste in het echte leven?
Anonim

De avontuurlijke, mysterieuze tienershow Outer Banks ging in het voorjaar van 2020 in première op Netflix en werd meteen een grote hit. Kijkers over de hele wereld konden maar geen genoeg krijgen van de 'Pogues' en al hun shenanigans - en de acteurs die John B, Sarah, Pope en co spelen. werd al snel de heetste nieuwe sterren in de industrie. In december 2021 werd het tienerdrama officieel verlengd voor een derde seizoen en het is veilig om te zeggen dat fans niet kunnen wachten tot het in première gaat.

Dus terwijl we wachten op nieuwe Outer Banks-avonturen, laten we eens kijken hoe oud de cast van de Netflix-hit is. Het is geen geheim dat tieners op het scherm meestal niet worden gespeeld door echte tieners in het echte leven - maar welk castlid van Outer Banks is momenteel 18 jaar oud, wat hen de jongste maakt? Blijf scrollen om erachter te komen!

8 Chase Stokes die John B Routledge speelt, is 29 jaar oud

De aftrap is Chase Stokes die John B Routledge speelt op Outer Banks. De acteur werd geboren op 16 september 1992 in Annapolis, Maryland, en is momenteel 29 jaar oud. Naast de Netflix-hit was de acteur te zien in projecten als Stranger Things, Dr. Bird's Advice for Sad Poets en Tell Me Your Secrets. Wel gaf de acteur toe dat hij in zijn auto woonde voordat hij de hoofdrol op Outer Banks belandde. Van de cast die tieners in de show speelt, is Chase Stokes de oudste.

7 Drew Starkey die Rafe Cameron speelt, is 28 jaar oud

De volgende op de lijst is Drew Starkey die Rafe Cameron speelt in de populaire avonturenmysterieshow. De acteur werd geboren op 4 november 1993 in Hickory, North Carolina, en hij is momenteel 28 jaar oud, wat betekent dat hij de op één na oudste 'tiener' in de show is. Naast Outer Banks is Rafe Cameron ook te zien in projecten als Love Simon, The Hate U Give en Scream: Resurrection.

6 Austin North, die Topper speelt, is 25 jaar oud

Laten we verder gaan naar Austin North, die Topper speelt in de Netflix-hitshow. De acteur werd geboren op 30 juli 1996 in Cincinnati, Ohio, en is momenteel 25 jaar oud.

Naast Outer Banks is Austin North ook verschenen in projecten als I Didn't Do It, All Night en Jessie.

5 Madelyn Cline die Sarah Cameron speelt, is 24 jaar oud

De volgende op de lijst is Madelyn Cline die Sarah Cameron speelt in Outer Banks. De actrice ging eigenlijk uit met co-ster Chase Stokes, maar helaas eindigden de twee dingen in november 2021. Madelyn Cline werd geboren op 21 december 1997 in Goose Creek, South Carolina, wat betekent dat ze momenteel 24 jaar oud is. Afgezien van de avontuurlijke tienerserie, staat Madelyn Cline ook bekend om haar optreden in projecten als This Is the Night, Stranger Things en The Originals.

4 Rudy Pankow, die JJ Maybank speelt, is 23 jaar oud

Rudy Pankow, die JJ Maybank speelt in de avontuurlijke, mysterieuze tienershow, is de volgende op de lijst. De acteur werd geboren op 12 augustus 1998 in Ketchikan, Alaska, en is momenteel 23 jaar oud. Naast Outer Banks is Rudy Pankow ook te zien geweest in projecten als Solved, The Politician en Sunny Family Cult.

3 Madison Bailey die Kiara "Kie" Carrera speelt, is 22 jaar oud

Laten we verder gaan met Madison Bailey die Kiara Carrera speelt in het Netflix-tienerdrama. De actrice werd geboren op 29 januari 1999 in Kernersville, North Carolina, en is momenteel 22 jaar oud. Naast Outer Banks speelde ze ook in American Horror Stories, Impractical Jokers: The Movie en Council of Dads.

2 Jonathan Daviss die paus Heyward speelt, is 22 jaar oud

Een ander castlid van Outer Banks dat momenteel 22 jaar oud is, is Jonathan Daviss. De acteur die Pope Heyward speelt in de avontuurlijke tienerserie werd geboren op 28 februari 1999 in Nashville, Tennessee.

Naast Outer Banks was Jonathan Daviss ook te zien in projecten als Shattered Memories, Edge of the World en Deliverance Creek. De acteur en Madison Bailey zijn de twee op één na jongste acteurs in de show, aangezien ze momenteel allebei 22 zijn.

1 Julia Antonelli die Wheezie Cameron speelt, is 18 jaar oud

En tot slot, de lijst afrondend als het jongste castlid van Outer Banks Julia Antonelli is. De actrice die Wheezie Cameron speelt, werd geboren op 15 april 2003 in Virginia en is momenteel 18 jaar oud. Dit betekent dat ze eigenlijk de enige tieneracteur in de show is - alle anderen die tieners spelen, zijn eigenlijk al in de twintig. Naast de populaire Netflix-tienershow was Julia Antonelli ook te zien in projecten als Billions, WITS Academy en Every Witch Way.

Aanbevolen: