De 'Friends'-reünie is weer teruggeduwd, maar de cast blijft optimistisch

De 'Friends'-reünie is weer teruggeduwd, maar de cast blijft optimistisch
De 'Friends'-reünie is weer teruggeduwd, maar de cast blijft optimistisch
Anonim

Friends-fans zullen wat langer moeten wachten voordat de cast samenkomt voor de langverwachte reüniespecial: Matthew Perry ging deze week naar Twitter om aan te kondigen dat de reünie-aflevering in maart 2021 begint te filmen.

In het commentaargedeelte van de tweet toonden fans van de populaire sitcom snel hun enthousiasme voor het nieuws. @ClaremontHenry zei: "OMG!!! Ik kan niet wachten." @Thomaspiking12 zei: "Dit zal 2020 goedmaken."

De reünie werd voor het eerst aangekondigd in februari van dit jaar door HBO Max en zou in mei in première gaan. Door de pandemie werd de special echter on hold gezet. Perry, samen met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en David Schwimmer, zijn helemaal klaar om te verschijnen.

De reüniespecial zal naar verwachting een niet-gescripte nacht zijn vol met castgesprekken, evenals een vraag-en-antwoordsegment waar fans de sterren kunnen vragen over hun tijd bij het filmen van de culturele monoliet die hun sitcom de afgelopen dertig jaar is geworden.

Na in mei te hebben bevestigd dat de reünie weer zou worden uitgesteld, zei voormalig WarnerMedia Entertainment Direct-to-Consumer-voorzitter, Bob Greenblatt, dat ze de special nog steeds gingen filmen voor een live-publiek in Burbank, Californië.

"We denken dat het waardevol is om een groot, rauw live publiek te hebben om deze zes geweldige vrienden weer bij elkaar te zien komen", zei hij. "En we wilden het niet zomaar ineens doen via een webgesprek met, je weet wel, zes pleinen en mensen die vanuit hun keukens en slaapkamers schieten."

Deze mentaliteit is een duidelijke breuk met degene die de meeste sitcom-casts lijken te hebben aangenomen, aangezien er sinds het begin van de pandemie een golf van castreünies van geliefde shows is geweest.

“Het hele punt hiervan is om in dezelfde kamer te zijn. Dat is niet veranderd. En HBO Max is fenomenaal geduldig en begripvol', vertelde Kudrow in mei aan The Hollywood Reporter.

"Helaas is het erg triest dat we het opnieuw moesten verplaatsen", vertelde Aniston in augustus aan Deadline. "Het was: 'Hoe doen we dit met live publiek?' Dit is geen veilige tijd. Punt. Daar komt het op neer. Het is geen veilige tijd om het te doen."

Ze voegde eraan toe: "Het wordt super. Ik kies ervoor om het te zien omdat het glas halfvol is dat het werd uitgesteld. Kijk, we gaan nergens heen. Je komt nooit af van Vrienden, sorry. Jullie zitten voor altijd aan ons vast, jongens."

Tijdens deze moeilijke tijden heeft de cast fans mini-reünies gegeven totdat de productie van de special wordt hervat. Naast verschillende berichten op sociale media waarin de voormalige castleden in Los Angeles hebben rondgehangen, zijn Cox, Aniston en Kudrow in de zomer herenigd om fans aan te moedigen om te stemmen voor de presidentsverkiezingen van 2020.

Terwijl we wachten tot de reüniespecial in première gaat, zijn alle tien seizoenen van Friends momenteel beschikbaar om te streamen op HBO Max.

Aanbevolen: