Once Upon A Time' probeerde en faalde om deze A-lijst zanger op de show te krijgen

Inhoudsopgave:

Once Upon A Time' probeerde en faalde om deze A-lijst zanger op de show te krijgen
Once Upon A Time' probeerde en faalde om deze A-lijst zanger op de show te krijgen
Anonim

Once Upon a Time was een hitserie die alle kleine dingen goed deed tijdens de topjaren op televisie. Het had onderweg veel wendingen en fans konden gewoon geen genoeg krijgen van de show en wat het met zijn personages deed.

Op een gegeven moment was Lady Gaga een ster die de makers van de serie wilden in een rol in de show. Gaga heeft sindsdien succes geboekt met acteren, en Once Upon a Time had in het begin een coole kans kunnen zijn.

Laten we eens kijken naar de makers van Once Upon a Time die Lady Gaga voor de show proberen te krijgen.

'Once Upon A Time' was een groot succes

In oktober 2011 maakte Once Upon a Time zijn debuut op het kleine scherm, en met een briljant verhaal gericht op een nieuwe draai aan klassieke personages en verhalen, kon de serie een hit worden bij fans van alle leeftijden.

Met in de hoofdrol getalenteerde artiesten als Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parilla en Josh Dallas, was Once Upon a Time's vermogen om oude sprookjesfiguren in een nieuw licht te weven echt een lust voor het oog. Sommige concepten voor de show waren ronduit geniaal, en de makers Edward Kitsis en Adam Horowitz hadden het niet beter kunnen doen met de basis die ze voor de serie hebben gelegd.

In totaal zou Once Upon a Time 7 seizoenen en meer dan 150 afleveringen worden uitgezonden, waardoor het een enorm succes werd. Het einde van de show in 2018 bracht een goede afsluiting van de show die mensen al jaren volgden. Nee, niet iedereen was het eens met sommige beslissingen die onderweg werden genomen, maar uiteindelijk kan niemand de impact wegnemen die deze show op het publiek had.

De sterren van de show waren op zichzelf al heel wat getalenteerd, maar Once Upon a Time had zeker ook een aantal gaststerren.

Het bevat een heleboel getalenteerde artiesten

A5FE141C-5746-4D89-AB99-1167EF1CD6EF
A5FE141C-5746-4D89-AB99-1167EF1CD6EF

Een van de leuke dingen van populaire tv-shows is dat ze een manier hebben om op verschillende momenten in hun carrière een heleboel talent binnen te halen. Sommige sterren zijn al groot en anderen maken nog steeds naam voor zichzelf. Terwijl het nog in de lucht was, kon Once Upon a Time een aantal grote namen binnenhalen waar kijkers van kunnen genieten.

Aan het begin van de show was de Huntsman zeker aanwezig, en dit personage werd gespeeld door niemand minder dan Jamie Dornan, die zou gaan schitteren in de 50 Shades-serie op het grote scherm. Maak je geen zorgen, Dornan hield zijn kleren aan voor de show.

Sebastian Stan van de MCU speelde de Mad Hatter in de serie, Jorge Garcia van Lost speelde de Giant, Tom Ellis van Lucifer speelde Robin Hood en de getalenteerde Jamie Chung speelde Mulan in de show.

Dat is een ongelooflijke lijst met namen, en het laat maar weer eens zien dat de mensen die Once Upon a Time maakten oog hadden voor getalenteerde artiesten.

Voor deze artiesten was het een grote kans om bij de show te zijn, maar de waarheid is dat niet iedereen de kans aangreep om in de show te zijn. Lady Gaga heeft zelfs meer dan tien jaar geleden een aanbod om een personage te spelen doorgegeven.

De show probeerde Lady Gaga te krijgen

Vóór de rol van de Blauwe Fee was vervuld, hadden de makers van de serie Lady Gaga in gedachten voor de rol. Dit was lang voordat de entertainer had bewezen een uitzonderlijke actrice te zijn, en ze had een interessante match in de show kunnen zijn. Er zijn e-mails verzonden naar de mensen van Gaga, maar er is nooit een antwoord verzonden.

Hoewel Gaga de rol niet accepteerde, hield Edward Kitsis vol dat hij haar in 2011 nog steeds graag in de show zou willen zien.

"We zouden zo blij zijn om haar te hebben," zei hij.

Helaas is Lady Gaga nooit verschenen in Once Upon a Time en nu de show ten einde is, kunnen we dit alleen zien gebeuren als de show een revival of een reboot krijgt. Gaga heeft het goed gedaan op het grote en kleine scherm, en misschien kunnen de mensen die Once Upon a Time maken haar deze keer aan boord krijgen voor een optreden.

Het is geen gemakkelijke taak om een grote naam te krijgen voor een rol in een show, maar we moeten deze mensen de eer geven dat ze zo'n tien jaar geleden hebben gepresteerd om Lada Gaga op Once Upon a Time te krijgen.

Aanbevolen: