Fans waarschuwen Natalie Morales dat deelname aan 'The Talk' haar carrière zou kunnen ruïneren

Inhoudsopgave:

Fans waarschuwen Natalie Morales dat deelname aan 'The Talk' haar carrière zou kunnen ruïneren
Fans waarschuwen Natalie Morales dat deelname aan 'The Talk' haar carrière zou kunnen ruïneren
Anonim

NBC News-anker en correspondent Natalie Morales heeft net haar 22-jarige regering verlaten en heeft aangekondigd dat ze haar plaats in het panel van The Talk zal innemen. Haar enorme schare fans is absoluut dol op Morales, en zal haar uit pure liefde en loyaliteit afstemmen om haar te zien, maar ze maken het overduidelijk dat ze veel 'te goed' is voor deze baan, en ze luiden de alarmbel.

Simpel gezegd, er is te veel controverse rond The Talk en de kijkcijfers zijn al een tijdje aan het dalen, dus de fans van Morales waarschuwen het zeer gerespecteerde nieuwsanker om deze nieuwe rol niet op zich te nemen. Uit angst dat dit te ver onder haar ligt en uiteindelijk haar reputatie zal aantasten, dringen fans er bij Morales op aan om van gedachten te veranderen voordat het te laat is.

Natalie Morales maakt een zet

Natalie Morales heeft 22 jaar bij NBC doorgebracht, schitterde als het anker voor de Today Show West Coast en werd vereerd voor haar tijd op Dateline NBC en het NBC Nightly News. Ze wordt zeer gerespecteerd door zowel collega's als kijkers en heeft echt een succesvolle carrière voor zichzelf opgebouwd.

Morales' imago is dat van een hoog aangeschreven professional, en haar fans bewonderen echt haar vermogen om belangrijke berichten op een meeslepende manier over te brengen.

Toen ze aankondigde dat ze NBC zou verlaten om een verandering na te streven, steunden fans volledig haar wens om te blijven groeien en te schitteren in een ander rijk, maar niemand verwachtte dat ze zou aankondigen dat ze toetrad tot het panel van The Praten.

Fans waren kapot van deze beslissing, daarbij verwijzend naar het feit dat de show 'onder haar' is en dat het drama rond dit programma zeker tot haar ondergang zou leiden.

Bezorgd dat The Talk haar 'verpest', spreken fans zich uit en dringen ze er bij Morales op aan om te heroverwegen wat zij beschouwen als een 'zeer slechte keuze'.

Fans schreeuwen enkele waarschuwingen uit

Zo luid en gepassioneerd als ze kunnen, proberen fans een dringende boodschap over te brengen aan Natalie Morales. Ze waarschuwen haar dat deze riskante stap om zich bij The Talk aan te sluiten haar waarschijnlijk zal 'ruïneren', en ze dringen er bij haar op aan van gedachten te veranderen.

Sociale media worden overspoeld met zorgen en waarschuwingsberichten.

Geposte opmerkingen zijn onder meer; "Niets kan die show redden. Sinds Marie en Eve vertrokken is het verschrikkelijk geweest. Wat ze Sharon hebben aangedaan was het ergste. " "Omg nee, wat doet ze? Deze show is de slechtste, en ze is zo veel beter dan dit, " net zoals; 'Niet als IATSE er iets mee te maken heeft.' en "Waarom? Ik kan niet geloven dat je nbc hebt verlaten voor de talkshow die eraan komt."

Aanvullende opmerkingen zijn onder meer; "Ik wed dat ze in januari loopt. Ze heeft iets wat ze allemaal haten.. Klasse en integriteit"

Aanbevolen: