Taika Waititi zegt dat hij de 'Star Wars'-speelfilm waaraan hij werkt zal 'ruïneren

Inhoudsopgave:

Taika Waititi zegt dat hij de 'Star Wars'-speelfilm waaraan hij werkt zal 'ruïneren
Taika Waititi zegt dat hij de 'Star Wars'-speelfilm waaraan hij werkt zal 'ruïneren
Anonim

Moge de kracht zijn met Taika Waititi, die werkt aan een spannende nieuwe Star Wars-speelfilm!

Iedereen die The Mandalorian op Disney+ heeft gezien, zal het ermee eens zijn dat het moderne tijdperk van Star Wars nog maar net begint. Voor het eerst in jaren liet de serie fans van de George Lucas-films opnieuw kennismaken met personages en cinematografie die hen naar de goede oude tijd brachten. Het heroverde de essentie van Star Wars, iets dat films door de jaren heen hard hebben geprobeerd te repliceren, maar nooit zijn gelukt.

De Disney+-serie werd goed ontvangen en overtuigde fans om meer te accepteren in de richting van de uitbreiding van de LucasFilms-franchise. Het is geen wonder dat The Mandalorian met zo'n precisie is gemaakt! Taika Waititi regisseerde de veelgeprezen finale van seizoen één en hij gaat weer aan het werk aan een nieuwe Star Wars-film.

De filmmaker maakt zich zorgen over het verpesten van 'Star Wars'

Eerder vandaag kondigde Disney hun aanstaande projectopstelling aan voor Pixar, Marvel Studios en natuurlijk Star Wars. Naast projecten rond superschurk Darth Vader en de legendarische Jedi-meester Obi-Wan Kenobi, is er een gloednieuwe speelfilm die wordt geregisseerd door de met een Oscar bekroonde regisseur Taika Waititi.

Terwijl fans denken dat hij Star Wars kan redden, is de Nieuw-Zeelandse filmmaker nogal bang dat hij het zal "verpesten".

Het officiële Star Wars Twitter-account deelde: "Een gloednieuwe Star Wars-functie met de veelgeprezen filmmaker @TaikaWaititi is in ontwikkeling. Maak je klaar voor een onvergetelijke rit!"

Waititi deelde de tweet opnieuw en voegde eraan toe "Wat?", en fans grapten dat de regisseur zijn nieuwe project was vergeten, vanwege hoe druk hij het had met Thor: Love And Thunder, de Marvel-film waar hij mee bezig is regie in Australië.

De regisseur deelde het nieuws nogmaals, maar op zijn Instagram-profiel, waar hij fans plaagde over hoe hij de film kon 'verpesten'. "Ugh, als een oude fan van Star Wars ben ik zo boos over wat ik ga doen om het te verpesten," deelde hij.

Fans troostten de filmmaker met sarcasme antwoorden. "Maak je geen zorgen, niemand heeft een hekel aan star wars zoals fans van star wars", schreef een gebruiker.

Waititi's volgers herkenden al snel dat hij geweldig werk had geleverd bij het regisseren van The Mandalorian finale, en schreven berichten waarin hij zijn werk prees. "Zijn Mandalorian-aflevering was geweldig!! Hij zal iets geweldigs doen!" een gebruiker schreef.

"Kun je op zijn minst een cameo spelen", schreef een andere gebruiker. De regisseur maakt graag zijn opwachting in zijn eigen films, en portretteerde een denkbeeldige Hitler in Jojo Rabbit, tussen cameo's in zijn andere films.

Aanbevolen: