‘Shang-Chi’: Simu Liu pronkt met indrukwekkende stunts die de film niet hebben gehaald

Inhoudsopgave:

‘Shang-Chi’: Simu Liu pronkt met indrukwekkende stunts die de film niet hebben gehaald
‘Shang-Chi’: Simu Liu pronkt met indrukwekkende stunts die de film niet hebben gehaald
Anonim

MCU's favoriete nieuwe superheld en voormalig stockfotomodel Simu Liu schreef geschiedenis als de eerste Aziatische acteur die eerder dit jaar een op zichzelf staande superheldenfilm leidde. De Hollywood-doorbraakrol van de Canadese acteur in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, samen met onder andere de zwaargewichten Tony Leung, Fala Chen en Michelle Yeoh, is goed ontvangen en is de meest winstgevende film geworden die is uitgebracht tijdens de Covid-19 pandemie.

Omdat het superheldenpersonage van Shang-Chi geen masker draagt, moest Simu hard trainen en het meeste stuntwerk alleen doen. De acteur heeft eerder geliefhebberd in vechtsporten, maar het spelen van Shang-Chi betekende dat hij het serieuzer dan ooit moest nemen.

Liu ging op 7 oktober naar Instagram en plaatste een video waarin hij een stunt uitvoerde die de film niet haalde.

Simu Liu is een radslagexpert

Simu Liu deelde een clip achter de schermen waarin hij hem in kostuum ziet, op de locatie van zijn laatste gevecht met schurk Wenwu.

De acteur past zichzelf aan terwijl hij een radslag probeert uit te voeren, en als hij dat met succes doet, maakt hij onmiddellijk een achterwaartse s alto! Liu's training is onmisbaar, net als de inspanningen die hij in zijn rol heeft gestoken.

"Om de een of andere reden heeft dit de film niet gehaald", schreef de acteur in het bijschrift. Zijn fans zeiden dat de stunt had moeten gebeuren, omdat zijn bewegingen zo moeiteloos waren!

"Het had moeten zijn kerel! Cleeeean", schreef een gebruiker.

"Petitie om de simu-cut vrij te geven, alstublieft…", voegde een fan eraan toe.

"PETITIE OM ALLE SHANG-CHI VERWIJDERDE SCNES TE VRIJGEVEN!!" een derde stemde in.

Onlangs deelde Liu een kijkje achter de schermen van de film waarin hij zichzelf en acteerlegende Tony Leung ziet, terwijl ze de vechtscène van Shang-Chi/Wenwu filmden. De foto toont de acteurs in een epische confrontatie terwijl ze een houten bar vasthouden, tegen het enorme groene scherm op de achtergrond. Samen met de foto onderschreef Liu de post en schreef: "Vertel me Wen-wu dat je van mij bent …"

De acteurs dragen allebei hun kostuums op de foto, met Leungs armen met zwarte stippen, zodat CGI de tien ringen in de postproductie kan toevoegen.

Hoewel Marvel Studios geen vervolg heeft aangekondigd voor Shang-Chi en de Legend of the Ten Rings, hopen fans dat Simu zijn rol in andere films kan hernemen tijdens de vierde fase van de MCU.

Aanbevolen: