8 Celebrity Quarantaine Paren die het niet hebben gehaald

Inhoudsopgave:

8 Celebrity Quarantaine Paren die het niet hebben gehaald
8 Celebrity Quarantaine Paren die het niet hebben gehaald
Anonim

Terwijl we in de lente van 2020 allemaal afgezonderd in onze huizen zuurdesem- en bananenbrood aan het bakken waren terwijl we naar Tiger King keken, bleven beroemdheden bezig, (veilig) daten en relaties aangaan. Misschien waren we in die tijd allemaal wat meer aan onze telefoons gekluisterd, maar de geruchtenmolen was druk bezig met speculaties over populaire beroemdheden als Zendaya en Arianna Grande. Veel beroemde koppels verhuisden snel, brachten samen quarantaine door of omarmden lange afstanden.

9

Er waren in die tijd ook veel spraakmakende breuken. Beroemde koppels van beroemdheden, waaronder Kelly Clarkson en Brandon Blackstock, en Kristin Cavallari en Jay Cutler hebben een echtscheiding aangevraagd tijdens de eerste quarantaine van de COVID-19-pandemie. En wat betreft de koppels die bij elkaar kwamen tijdens het begin van de pandemie? Nou, niet iedereen had een sprookjesachtig pandemie liefdesverhaal.

8 Ben Affleck en Ana De Armas

Ben Affleck en Ana de Armas
Ben Affleck en Ana de Armas

Wie kan de broodnodige paparazzi-inhoud van Ben en Ana vergeten tijdens de donkere begindagen van de COVID-19-pandemie? Ze bevestigden hun relatie, een leeftijdsverschil van 15 jaar tussen Ben en Ana, in mei 2020. In januari waren ze ermee gestopt. In juli 2022 opende Ana de Armas in een interview met Elle hoe de intense pers rond de openbare relatie haar er uiteindelijk toe bracht Los Angeles te verlaten om voor haar geestelijke gezondheid te zorgen. Ben kwam terug met zijn ex Jennifer Lopez, kort na zijn breuk met Ana.

7 Zendaya en Jacob Elordi

Jacob Elordi en Zendaya relatie dating
Jacob Elordi en Zendaya relatie dating

Het lijkt een eeuwigheid geleden dat Zendaya en Jacob begin 2020 in een item zaten. De twee Euphoria-co-sterren hadden begin 2020 een korte date nadat Jacob werd gespot terwijl ze Zendaya op het hoofd kuste terwijl ze in New York wandelden. Het was echter van korte duur; Zendaya ging verder met haar Spiderman co-ster Tom Holland, terwijl Jacob momenteel aan het daten is met supermodel Kaia Gerber.

6 Zayn Malik en Gigi Hadid

Zayn Malik meldt zich aan voor dating-app voor grote maten na split met Gigi Hadid
Zayn Malik meldt zich aan voor dating-app voor grote maten na split met Gigi Hadid

Zayn en Gigi zijn misschien niet begonnen met daten tijdens de eerste lockdown van de pandemie, maar hun verzoening en zwangerschapsaankondiging veroorzaakten nogal wat opschudding in het voorjaar van 2020. De saga van Zayn en Gigi's relatie is ingewikkeld. Ze waren sinds 2015 weer aan en uit, maar leken permanent uit elkaar te zijn nadat Zayn in oktober 2021 een fysieke woordenwisseling kreeg met Gigi's moeder, Yolanda. Ze co-ouderen hun dochter echter samen.

5 Demi Lovato en Max Ehrich

demi-lovato
demi-lovato

De voormalige Disney-ster begon te daten met muzikant Max Ehrich aan het begin van de COVID-19-pandemie, en het ging heel snel toen het paar in april 2020 ging samenwonen om in quarantaine te gaan. Ze kondigden hun verloving aan in juli 2020, maar het geluk duurde niet lang. Demi en Max gingen in september uit elkaar, wat veel fans verraste. 2020 was een transformatief jaar voor Demi Lovato.

4 Victoria Fuller en Chris Soules

Bachelor Nation's Victoria Fuller en Chris Soules leken een onwaarschijnlijk paar. Geïntroduceerd via het goed verbonden netwerk van Bachelor-castleden, werden ze voor het eerst samen gezien in Nashville in maart 2020. Kort daarna reisde Victoria naar Iowa en ging in het voorjaar van 2020 met Chris in quarantaine op zijn boerderij. Hun relatie duurde slechts ongeveer zes maanden en Victoria bevestigde het uiteenvallen in september 2020 op Nick Viall's podcast, Viall Files.

3 Dixie D'Amelio en Griffin Johnson

D'Amelio's datingleven inclusief Matt Garavel, Griffin Johnson en Tayler Holder
D'Amelio's datingleven inclusief Matt Garavel, Griffin Johnson en Tayler Holder

In 2020 stonden de liefdeslevens van de zusjes D'Amelio op onze TikTok-feeds. Dixie documenteerde haar relatie met Griffin Johnson via video's op sociale media, waarbij ze momenten deelde die de twee hadden terwijl ze samen in quarantaine zaten en tijd doorbrachten in 'Hype House', het beruchte huurhuis van de maker van TikTok dat ontstond als gevolg van de reisbeperkingen van de pandemie. Dixie deelde dat zij en Griffin in augustus 2020 uit elkaar gingen in een YouTube-video. Ze is nu aan het daten met mede-TikToker Noah Beck.

2 Rebel Wilson en Jacob Busch

Rebel Wilson Jacob Busch Split
Rebel Wilson Jacob Busch Split

Rebel Wilson en Jacob Busch, afstammeling van de Anheuser-Busch-familie van Amerikaanse bierfaam, begonnen vóór de pandemie in 2019 te daten. Ze kwamen dichter bij elkaar tijdens de eerste afsluiting, omdat afstand hen creatief maakte met communicatiemethoden. Ze maakten hun eerste optreden samen in de herfst van 2020, minstens zes maanden nadat ze begonnen te daten. Ze gingen echter uit elkaar in februari 2021. Rebel is nu gelukkig aan het daten met vriendin Ramona Agruma.

1 Zac Efron en Vanessa Valladares

Zac Efron en Vanessa Valladares op date
Zac Efron en Vanessa Valladares op date

Hoewel het niet echt een pandemisch liefdesverhaal was, ontmoette Zac Efron het Australische model Vanessa Valladares toen hij in de zomer van 2020 naar Bryon Bay, Australië verhuisde. Ze ontmoetten elkaar terwijl Vanessa als serveerster werkte (stel je dat voor?) elkaar kort daarna weer zien. Het stel had negen maanden een serieuze relatie en Zac overwoog serieus om permanent naar Australië te verhuizen, maar ze stopten voor die tijd.

Aanbevolen: