Fans denken dat dit het meest schokkende moment op 'Degrassi' was

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het meest schokkende moment op 'Degrassi' was
Fans denken dat dit het meest schokkende moment op 'Degrassi' was
Anonim

Het is logisch dat een tienerdrama als Degrassi gevuld zou zijn met schokkende momenten. Het is tenslotte een meer mainstream en volwassen soapserie… Hoewel het op de markt is gebracht voor tieners. Natuurlijk is alles in de Canadese hitserie redelijk tam in vergelijking met waar filmmakers mee wegkomen op HBO of andere plaatsen. Toch is de langlopende show gevuld met schokkende momenten, waarvan sommige echt opschudding hebben veroorzaakt bij zowel de fanbase als de pers. Maar er is één moment dat de meeste aandacht trok. En geloof het of niet, het was niet eens toen Drake in de show was.

Hoewel Drake de rijkste acteur en de bekendste is die zijn start op Degrassi vond, was hij er niet toen dit moment werd uitgezonden. Hoewel fans van de show niet zo verrast zouden moeten zijn, aangezien Degrassi (in een of andere vorm) liep van 1979 tot 2017. Gezien hoeveel aandacht dit moment, evenals anderen, kregen, is het gek dat Drake en Nina Dobrev eigenlijk blijven de enige twee relevante acteurs die in die show hebben gespeeld.

De meeste fans vragen zich af waar de rest van de cast terecht is gekomen. Maar terwijl ze zich dat afvragen, kunnen ze nog steeds niet over de tijd heen met een broer en zus op elkaar geklemde lippen…

Twincest was het meest schokkende moment, volgens fans

Degrassi is gevuld met bedrog, busongelukken, moord, schoolschutters, teelbalkanker, drugsgebruik, misbruik, allerlei aandoeningen en ziekten, en verhalen over coming-out en overgang. Noem maar op, Degrassi heeft het gedaan. Daarom is er geen gebrek aan internetlijsten en Reddit-threads over de meest hartverscheurende en schokkende momenten in de serie. Maar weinigen hebben zoveel aandacht gekregen als toen Annie Clarks Fiona Coyne haar tweelingbroer Declan (gespeeld door Landon Liborion) kuste op een feest in New York. Dit is gemakkelijk de meest schokkende van de hele serie omdat het de bijnaam "Twincest" kreeg.

Toegegeven, dit was ruim voor Game of Thrones, dus het idee van een kussende broer en zus was nog ongehoord… vooral bij een show gericht op tieners die werd uitgezonden op een netwerk dat wordt beheerd door advertentie-inkomsten. Het was een groot risico om het uit te zenden, en dat is iets dat acteur Annie Clark zich tot op de dag van vandaag herinnert, volgens een interview met Insider.

Hoewel Annie's snotterige Fiona uiteindelijk een geliefd en veelzijdig personage werd, was ze bang dat ze zou worden ontslagen nadat de tv-filmspecial uit 2010, "Degrassi Takes Manhattan", was uitgezonden. In de aflevering greep de doorgaans onzekere Fiona haar broer Declan en drukte een lange kus op zijn lippen op een feestje om zijn vriendin, Holly J, jaloers en boos te maken.

Vanwege het verzet van fans en de pers, evenals het feit dat acteur Landon Liborion wegging, dacht Annie dat ze zou worden ontslagen.

"Misschien zeiden ze gewoon: 'Oeps, deze mensen houden van incest, laten we ze gewoon van de show halen.' Dus dat baarde me zorgen", zei Annie in het onthullende interview met Insider.

Gelukkig deed Degrassi uiteindelijk een 180 met haar personage en kwam ze eigenlijk nooit meer ter sprake.

"Ik denk dat nadat dat gebeurde, ze zeiden: 'Oh laat maar, we willen eigenlijk nog steeds dat Fiona in de show is, dus we zorgen ervoor dat ze een alcoholist was, ze was dronken, ze niet wist wat ze deed, misplaatste jaloezie,'" ging Annie verder. "Ik kan niet geloven dat ze later geen personage hadden dat zei: 'Heeft ze haar broer niet gekust?' Maar ik denk dat ze het gewoon niet ter sprake wilden brengen."

Wat is de oorsprong van het schokkende moment tussen Fiona en Declan?

Gezien het verzet dat de makers van Degrassi: The Next Generation hadden na het uitzenden van "Degrassi takes Manhattan", is het logisch dat we de echte oorsprong van het "twincest" moment niet kennen. Tijdens haar interview met Insider had Annie echter enkele ideeën.

"Landon en ik hebben samen een screentest gedaan voor een andere show die werd geproduceerd door dezelfde producenten van 'Degrassi'," legde ze uit. "We deden auditie om vriend en vriendin te zijn, en tijdens de auditie zeiden ze: 'Oh mijn god, jullie zien eruit alsof jullie een tweeling kunnen zijn.'"

Hoewel ze de baan niet boekten, schreven de makers van Degrassi de twee acteurs in de show als een tweeling vanwege hun gelijkaardige uiterlijk. Maar ergens langs de lijn besloten ze om verder te gaan. Volgens de fans was het resultaat ronduit bedroevend. Zo verschrikkelijk zelfs dat de schrijvers en makers er alles aan deden om het in de zeven jaar die volgden niet te repliceren.

Aanbevolen: