Fans verliezen het over de 'Batman'-stem van Robert Pattinson in de nieuwste trailer

Fans verliezen het over de 'Batman'-stem van Robert Pattinson in de nieuwste trailer
Fans verliezen het over de 'Batman'-stem van Robert Pattinson in de nieuwste trailer
Anonim

Een nieuwe trailer voor The Batman werd eerder deze week onthuld en fans kunnen er nog steeds niet overheen komen dat Robert Pattinson het iconische personage voor het eerst uitspreekt.

De nieuwe teaser werd onthuld op het DC Fandome-evenement op 16 oktober, waar Pattinson het personage belichaamt dat voor het laatst werd gespeeld door Ben Affleck in de door Zack Snyder geregisseerde films.

Met zijn schorre stem hoort Batman zeggen: "Het is niet alleen een signaal; het is een waarschuwing", verwijzend naar het Bat-signaal, dat door de politie van Gotham City wordt gebruikt om Bruce Wayne op te roepen wanneer hij nodig is.

Het is echter onnodig om te zeggen dat fans onder de indruk zijn van wat ze in de trailer zagen - het ziet er zeker naar uit dat mensen niet teleurgesteld zullen zijn door Pattinsons vertolking van Batman.

Zo'n rol spelen is geen sinecure, maar na het niet zo indrukwekkende optreden van Affleck hadden DC-fans hoop dat de volgende acteur die het stokje overneemt, het werk eer aan doet. Zo te zien doet Pattinson het prima.

In een 2020-interview met Vanity Fair gaf de Twilight-ster toe dat het op zijn zachtst gezegd een uitdaging was om een van zijn meest uitdagende rollen op zich te nemen.

GERELATEERD: Wie is de langdurige vriendin van Robert Pattinson, Suki Waterhouse, en hoe lang zijn ze al aan het daten?

“Om te beginnen, The Batman, gebruik ik op dit moment dingen die fragiel lijken in vergelijking met het belang van het project. Gesprekken die ik heb gehad met goede vrienden, embryo's van dromen, "vertelde hij. "Dit is het geheime en gevoelige deel van de acteur die geconfronteerd wordt met de zwaarte van het project."

“Op The Batman, op Tenet, staat een gigantisch team van technici om je heen, en als je zegt: 'Laten we gaan Robert…Actie!' moet je deze massa mensen vergeten en voor je eigen gedachten spelen, je eigen demonen.

“Ja, ik heb de opwinding van een acteur om de spanning van de set onder ogen te zien, de buitensporige verwachting van al deze mensen en om het om te zetten in een dialoog tussen mij en mezelf. Het is een opwindend en afschuwelijk gevoel om die "kleine stront" te zijn die het risico loopt alle zware artillerie te plaatsen, al die oorlogsinfrastructuur omdat ze niet in staat was om het te gaan halen … Ik denk daaraan, een paar dagen voor een schietpartij."

The Batman staat gepland voor een release in maart 2022.

Aanbevolen: