Twee Batman-fans hebben het raadsel van Riddler al gedecodeerd uit de trailer van 'The Batman

Twee Batman-fans hebben het raadsel van Riddler al gedecodeerd uit de trailer van 'The Batman
Twee Batman-fans hebben het raadsel van Riddler al gedecodeerd uit de trailer van 'The Batman
Anonim

22 augustus toonde een gratis virtueel evenement met veel trailers voor DC-films, waaronder Wonder Woman 84 en videogame-aankondigingen in de vorm van Gotham Knights plus Suicide Squad: Kill the Justice League. De nieuwe Wonder Woman-film heeft misschien bijgedragen aan het begin van het langverwachte evenement, de trailer voor The Batman, met in de hoofdrol Robert Pattinson, bevatte een van Batmans iconische schurken, de Riddler. De Batman-trailer bevat een van Riddlers plannen door een raadsel te vertellen, en twee fans hebben het al ontdekt.

The Riddler, gespeeld door Paul Dano, trok veel wenkbrauwen van de kijkers met het raadsel in kwestie: "Wat doet een leugenaar als hij dood is?" De raadsels van Riddler variëren van voor de hand liggend tot tijdrovend, en deze was enigszins moeilijk. Dat veranderde allemaal totdat iemand het ontdekte uren nadat de trailer op zaterdagavond uitkwam. Andrew Lane was de eerste die erachter kwam en dacht eerst dat het Batman was. Hij zou zichzelf uiteindelijk corrigeren door het maken van letters die resulteren in wartaal. Lane tweette zijn hype voor de film en koos ervoor om het raadsel te ontcijferen als zijn manier om naar de film uit te kijken. Onderaan zijn geschreven pagina kwam hij tot de conclusie dat het antwoord is: "Hij liegt nog steeds."

De tweede persoon die het snapte, game-ontwerper en puzzelmaker Mike Selinker, tweette op een thread over hoe hij het bedacht, en de hoeveelheid aandacht die hij in zijn tweets stopte is gewoon geniaal. Door unieke methoden te gebruiken, zoals elk symbool in een numerieke waarde plaatsen, blijft hij deductieve vaardigheden bieden om het nu gerealiseerde met woordspelingen gevulde raadsel volledig te ontleden. Zowel Selinker als Lane hebben geweldig werk geleverd door de twee eerste fans te zijn die het antwoord wisten voordat de film de kans kreeg om te worden uitgebracht.

Afbeelding
Afbeelding

Onderweg begonnen veel Batman-fans het punny-raadsel uit de trailer te achterhalen. Met hoe de film Batman tot nu toe heeft geportretteerd, is het veilig om aan te nemen dat de film van Matt Reeves de Caped Crusader op zijn best zal hebben in het detective-aspect. Zullen we ook meer raadsels zien in toekomstige trailers en in de definitieve versie van de film? Dat lijkt zo te zijn.

Aanbevolen: