Wat de cast van 'Shameless' echt van Emmy Rossum dacht

Inhoudsopgave:

Wat de cast van 'Shameless' echt van Emmy Rossum dacht
Wat de cast van 'Shameless' echt van Emmy Rossum dacht
Anonim

Toen Fiona Gallagher van Emmy Rossum Shameless verliet, konden fans niet anders dan speculeren. Ze vroegen zich af waarom een van de belangrijkste personages uit de show wegging. Natuurlijk begon de kwaliteit van John Wells' Showtime-serie, die gebaseerd was op een Britse show met dezelfde naam, op een gegeven moment bergafwaarts te gaan. En toch bleef het grootste deel van de rest van de cast hangen. Zelfs toen de indrukwekkend rijke Cameron Monaghan besloot te stoppen met het spelen van Ian Gallagher, kwam hij uiteindelijk terug. Maar Emmy niet. Ook niet voor de finale. Hoewel dit gedeeltelijk te wijten is aan de wereldwijde pandemie en de bijbehorende beperkingen, kochten niet alle Shameless-fans het excuus.

Met Emma Kenney's recente opmerkingen over de activiteiten op de set van Emmy Rossum, vragen fans zich af of ze de show echt op slechte voet heeft verlaten. Zelfs als dat niet het geval is, heeft het ervoor gezorgd dat iedereen de ware relatie die Emmy had met elk van haar co-sterren opnieuw moest evalueren. Dit is wat we weten…

Emma Kenney's opmerkingen over "Call Her Daddy" onthullen veel over de dynamiek op de set

Om echt te begrijpen hoe de hele cast van Shameless echt over Emmy dacht, moet je de opmerkingen van Emma Kenney ontleden. In oktober 2021 ging Emma op de podcast "Call Her Daddy" en morste veel thee over haar ervaring met het maken van de geliefde komedie/drama. Maar de meeste aandacht van de pers ging naar haar opmerkingen over haar zus op het scherm, Emmy Rossum.

In het interview legde Emma uit dat de dynamiek tussen de twee op zijn zachtst gezegd gecompliceerd was. Vooral in de eerste jaren van de show, toen Emma nog heel jong was en de wereld van de showbusiness betrad dankzij het succesvol afronden van de auditie voor Debbie Gallagher.

"We waren allebei zo jong, ik was duidelijk een stuk jonger. Er waren momenten waarop ze probeerde een goede invloed te hebben en dan waren er momenten waarop ze me schaamteloos niet het beste advies gaf, " Emma Kenney zei tegen "Call Her Daddy"-presentator Alex Cooper. "Misschien worstelde ze met haar eigen innerlijke problemen en reageerde ze op andere mensen af, maar we gaan allemaal anders om met situaties."

Emma leek te beweren dat Emmy extreem uitdagend was op de set en ook dat ze enigszins manipulatief kon zijn. Emma beweert echter ook dat mensen de twee tegen elkaar probeerden op te zetten, aangezien zij de enige twee vrouwen in de familie Gallagher waren.

"Ik was 9 en zij was meer dan 10 jaar ouder dan ik, dus ik denk: waarom is er hier een rare competitie als ik niet probeer mee te doen? Ik weet niet of het andere mensen waren op de set die dat maakte, of als zij het was die het maakte, maar ik weet dat ik het niet aan het maken was."

Volgens sommige Reddit-threads vragen fans zich al jaren af wat de ware aard van Emmy is en verklaarden ze dat Shameless showrunner John Wells oorspronkelijk niet eens Emmy wilde inhuren. Dit komt omdat ze blijkbaar een negatieve reputatie had in Hollywood omdat ze overdreven veeleisend was en een slechte houding had. Ze kon zich echter als geen ander gedragen en haar uitstekende kijk op Fiona bezorgde haar de rol.

Toen Emmy na negen seizoenen Shameless besloot te verlaten, beweerde Emma dat de sfeer op de set onmiddellijk veranderde, omdat het een uitdaging kon zijn om met Emmy om te gaan.

"Het was in het begin zeker raar, maar het was ook - de set werd een beetje positiever, ik ga niet liegen", gaf Emma toe. "Ik herinner me dat ik vóór het vertrek van Rossum een paar dagen naar de set ging en ik zou erg bang zijn om een scène met haar te hebben, want als ze een slechte dag had, maakte ze er een slechte dag van voor iedereen."

Toch was er niet alleen haat in Emma's hart voor Emmy, want ze zei ook: "Ik heb veel liefde voor Emmy, ik ken haar al zo lang. We hebben elkaar in jaren niet gesproken… maar dat geeft niet. Ik heb veel liefde voor haar en ik hoop dat ze haar geluk vindt."

Dus, hoe zit het met de rest van de cast?

Om eerlijk te zijn, de rest van de cast van Shameless heeft uitstekend werk geleverd door hun mond te houden over Emmy Rossum. Niet alleen hebben ze haar niet in de schaduw gesteld op de manier waarop Emma in het openbaar deed, maar ze hebben ook niet gereageerd op wat Emma zei in "Call Her Daddy". Aan de andere kant lijkt het er niet op dat veel van de castleden een hechte relatie met Emmy hebben onderhouden, wat boekdelen spreekt.

In tegenstelling tot andere castleden lijkt Emmy een ander leven te leiden dan de rest van haar Shameless-familie. Zelfs William H. Macy lijkt meer bij de cast te blijven dan zij. Een snelle blik op de Instagram van elk castlid laat zien dat velen van hen nog steeds tijd met elkaar doorbrengen. En als ze dat niet doen, geven ze constant commentaar op elkaars foto's… Maar Emmy… niet zozeer.

Dit is met twee of drie belangrijke uitzonderingen. Shanola Hampton (die Veronica speelde) en Jeremy Allen White (Lip) hebben berichten over Emmy geplaatst en hebben contact opgenomen op een manier die laat zien dat ze om hen geven. Bovendien heeft William H. Macy een aantal behoorlijk ongelooflijke dingen gezegd over Emmy, met name haar acteertalenten. Veel van zijn opmerkingen werden gemaakt rond de tijd dat Emmy ontslag nam bij de show.

Het is duidelijk dat niet alles op de set met Emmy Rossum positief was. En het feit dat ze geen hechte relatie met de cast heeft onderhouden zoals ze met elkaar hebben, is veelzeggend. We krijgen echter maar een deel van een veel groter verhaal voorgeschoteld. Het is dus moeilijk om de situatie volledig te beoordelen. Wat duidelijk is, Emmy's collega's respecteerden haar impact op de show en waren overstuur toen ze wegging. Maar het is ook duidelijk dat haar aanwezigheid een negatieve invloed had op ten minste één van haar medesterren.

Aanbevolen: