Wat de cast van 'Twilight' echt over Renesmee dacht

Inhoudsopgave:

Wat de cast van 'Twilight' echt over Renesmee dacht
Wat de cast van 'Twilight' echt over Renesmee dacht
Anonim

Edward en Bella hadden een kind nodig in Twilight. Aangezien zoveel van het verhaal (in zowel de boeken als de films) ging over hoe het leven zou zijn voor een mens en een vampier om samen te zijn, was de volgende logische stap voor hen om een hybride mens-vampier te creëren… En de mens was het raar!

Hoewel de acteur die de slecht genoemde dochter van Bella en Edward speelde, Renesmee, behoorlijk innemend was en opgroeide tot een grote schoonheid en filmster, kan hetzelfde niet gezegd worden van de jongste versie van het personage… Het was tenslotte een plastic babypop… En de cast van de film schrok ervan. Dit is een van de vele dingen die op de set van de films zijn gebeurd. En het is een beetje hilarisch… Laten we eens kijken…

Renesmee tot leven brengen was een bijna onmogelijke taak

In een interview met Bustle ging de cast van Twilight in detail over de vreemde ervaringen die ze hadden met het karakter van Renesmee en de pop die haar portretteerde.

Het belangrijkste om te weten over het personage van Renesmee, omwille van dit artikel, is dat auteur Stephanie Meyer zich echt zorgen maakte over hoe het personage naar het grote scherm zou worden vertaald. Hoewel Renesmee zou uitgroeien tot een personage dat uiteindelijk door een acteur zou kunnen worden gespeeld, is de beschrijving van de baby in het boek een beetje onmogelijk om met een echte baby te maken, vooral wanneer Breaking Dawn: Part 1 werd uitgebracht. CGI zag er toen immers niet zo hot uit.

Dit is de reden waarom de filmmakers probeerden een gemengde versie van de baby te maken… Ze was deels mens, deels CGI en deels marionet… en het resultaat was ronduit angstaanjagend. Zozeer zelfs dat meerdere critici de slordige weergave in hun recensies noemden. De vertolking van baby Renesmee is zonder twijfel een van de meest huiveringwekkende in de serie.

Hoe de acteurs de Freaky Puppet overhandigden

Na Bella's climax (en nogal vreemde) geboortevolgorde aan het einde van Breaking Dawn: Part 1, waren Nicki Reed en Robert Pattinson de eersten die met de baby omgingen. In het begin werd er een echte baby gebruikt tijdens het filmen.

"Rob en ik zijn de eerste twee die Renesmee vasthouden. We deden die scène met een nep-rubberen baby en een echte baby bedekt met wat naar aardbeienjam rook, " legde Nicki Reed uit aan Bustle. "Rob was behoorlijk nerveus toen hij deze pasgeboren baby vasthield, die bedekt was met al deze glibberige smurrie, en toen gaf hij haar aan mij. Deze baby moet nog maar een paar weken oud zijn geweest, en ik houd deze gloednieuwe baby in Ik herinner me dat ik dacht: "Wat je ook doet, je belangrijkste prioriteit is om de baby niet te laten vallen."

Kort daarna werd echter een robot-peuter gemaakt om het snelle verouderingsproces van Renesmee op het scherm vast te leggen. Dit is wanneer het lastig werd…

Volgens Bustle werden John Rosengrant (de eigenaar van Legacy Effects) en zijn team ingeschakeld om de pop te maken. Maar ze hadden het erg moeilijk om een fysieke baby te maken die niet iedereen de stuipen op het lijf joeg. Veel hiervan had te maken met het feit dat de baby meer volwassen kenmerken zou moeten hebben, omdat hij een hybride mens-vampier was. Het feit dat de pop, die "Chuckesmee" heette, eruitzag als een baby met een volle bos haar en meer volwassen ogen, maakte mensen echt bang…

"Ik herinner me dat we allemaal zeiden: 'Eh, wat gebeurt er nu?' Rob maakte een aantal grappen. Als er iets was, bracht het een mooie komische opluchting ", legde Nicki Reed uit.

"Sommige mensen dachten dat het oké was, en andere mensen dachten: dit ziet er niet uit als een baby. Er was dus enige controverse. Niemand was het daar mee eens. En Stephenie [Meyer] gaf geen commentaar," John Bruno, de supervisor van de speciale effecten, zei.

Het belangrijkste is dat de regisseur (Bill Condon) telkens wanneer de acteurs met de pop omgingen, ontdekte dat hij niet kreeg wat hij van hen wilde. Kortom, de cast kon echt niet acteren met de pop in de buurt. Het was veel te zenuwslopend, wat niet het gevoel was dat het moest geven.

"Ik heb de beslissing genomen om het eruit te halen. Ik kon zien dat Nikki bang was en [regisseur] Bill Condon zei: 'Ik krijg niet wat ik nodig heb van de acteurs.' Ik zei gewoon: "Weet je wat? We kunnen dit probleem oplossen door het er gewoon uit te halen, en we zullen een digitale baby maken.'" John Bruno ging verder.

Het CGI-monster

Om een digitale baby vanaf het begin er een beetje realistischer uit te laten zien, heeft het creatieve team de gelaatstrekken van Mackenzie Foy (de acteur die de 8-jarige Renesmee speelde) over elkaar heen gelegd. Het resultaat was precies wat het internet nog steeds graag bespot.

Dat gezegd hebbende, beweert auteur Stephanie Meyer dat ze blij was met het eindresultaat:

"Ik denk echt dat Renesmee een van onze meer succesvolle effecten was. Het duurde een tijdje om daar te komen, maar ze ziet er niet uit als een afschuwelijk monster, wat een tijdje een optie was. Ze hebben haar op een interessante manier volwassen gemaakt voor die ene kleine scène, en ik denk dat ze behoorlijk goed werk hebben geleverd, waardoor ze vooral een behoorlijk geloofwaardige baby is geworden."

Aanbevolen: