Dwayne Johnson zal geen film opnemen als het om dit type scène gaat

Inhoudsopgave:

Dwayne Johnson zal geen film opnemen als het om dit type scène gaat
Dwayne Johnson zal geen film opnemen als het om dit type scène gaat
Anonim

Dwayne Johnson staat tegenwoordig aan de top van de Hollywood-wereld, maar het kostte wat tijd om daar te komen. Hij moest zich aan het begin van zijn carrière aan bepaalde regels houden, die hem in werkelijkheid niet in de goede richting stuurden. Dit zorgde ervoor dat DJ zijn herhalingen ontsloeg en vanaf dat moment ging zijn carrière in het juiste traject.

Nu het landschap van Hollywood verandert, wil DJ met de tijd meegaan. De recente tragedie die Hollywood trof, ging over Alex Baldwin die helaas met een echt pistool op de set van 'Rust' schoot. Dit veroorzaakte het overlijden van de cameraman van de film, Halyna Hutchins.

In het licht van wat er is gebeurd, wil DJ veranderingen aanbrengen, zowel in zijn carrière als op de set van zijn productiebedrijf, 'Seven Bucks Production'. Hopelijk zal de rest van Hollywood deze principes volgen.

Dwayne Johnson had bepaalde regels aan het begin van zijn carrière

Het was een andere wereld voor Dwayne Johnson, omdat hij succes vond in sportentertainment, maar de wereld in Hollywood was een heel andere. Vanaf het begin had DJ grote ambities, hoewel hij wist dat de weg die voor hem lag niet gemakkelijk was, ondanks zijn populariteit van worstelen.

''Ik wilde de nummer 1 man in de wereld van Hollywood zijn op het gebied van kassatrekking. Dat was mijn doel op 29-jarige leeftijd en ik was bereid om me uit te sloven, maar ik wist ook dat ik mezelf een 10-12-jarenplan had gegeven, maar het leven is zo onvoorspelbaar. Ik was erg nerveus omdat ik ook historisch wist dat het er niet toe deed.''

Hij werd bij de start niet in de juiste richting gestuurd. DJ kreeg eigenlijk te horen dat hij iemand anders moest worden en zijn verleden opzij moest zetten als hij succes wilde hebben. Dat betekende afvallen en niet intensief sporten, samen met het achterlaten van zijn WWE-verleden.

DJ had 'SNL' zelfs verteld dat hij niets met worstelen wilde doen in de show, het was de enige regel die hij had afgedwongen. Gelukkig veranderde hij die denkwijze en omarmde hij in plaats daarvan zijn verleden.

Tegenwoordig is DJ zich er terdege van bewust dat de tijden veranderen, daarom legt hij nieuwe regels op in het licht van een recente tragedie.

Dwayne Johnson wil geen echte vuurwapens op zijn set

De tragedie die plaatsvond op de set van 'Rust' schokte de wereld van Hollywood. De cameraman van de film, Halyna Hutchins, stierf helaas nadat een echt vuurwapen was gebruikt op de set van de film.

De mensen in Hollywood nemen allemaal voorzorgsmaatregelen nadat de tragedie heeft plaatsgevonden en dat geldt ook voor Dwayne Johnson. Volgens zijn woorden naast Variety zal hij geen films meer opnemen met het gebruik van echte vuurwapens.

“Ik kan niet voor iemand anders spreken, maar ik kan je vertellen, zonder een gebrek aan duidelijkheid hier, dat elke film die we hebben met Seven Bucks Productions - elke film, elke televisieshow of wat dan ook we doen of produceren - we zullen helemaal geen echte wapens gebruiken ', zei Johnson tegen Variety.

"We gaan over op rubberen geweren, en we gaan het in de post regelen," zei hij. “We gaan ons geen zorgen maken over de dollars; we maken ons geen zorgen over wat het kost.”

Dwayne is misschien niet de enige die deze regels handhaaft en zeker, veel anderen in Hollywood zullen deze regels ook handhaven, inclusief studio's. In feite wil DJ dezelfde protocollen voor 'Seven Bucks Productions'.

DJ's filmbedrijf 'Seven Bucks Productions' volgt hetzelfde protocol

"Elke film die we maken die Seven Bucks met elke studio doet, de regel is dat we geen echte wapens gaan gebruiken. Dat is het, "vervolgde hij.

DJ is vastbesloten om deze nieuwe regels op te leggen aan zijn filmbedrijf, om een veilige omgeving te garanderen.

''Er zijn veiligheidsprotocollen en maatregelen die we altijd hebben genomen in de filmindustrie en die we zeer serieus nemen, en deze sets zijn veilige sets, en daar zijn we trots op. Maar ongelukken gebeuren. En wanneer zoiets gebeurt van deze omvang, [dat is] dit hartverscheurende, denk ik dat het verstandigst en het slimst is om even te pauzeren en echt opnieuw te onderzoeken hoe je verder gaat en hoe we gaan samenwerken.”

De tragedie die heeft plaatsgevonden op 'Rust' heeft voor een grote verandering gezorgd, en het is geweldig om te zien dat er veranderingen plaatsvinden. Rubberpistolen lijken de nieuwe golf te zijn die vooruit gaat.

Aanbevolen: