Alles wat we weten over de MCU 'Secret Invasion'-rol van Emilia Clarke

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de MCU 'Secret Invasion'-rol van Emilia Clarke
Alles wat we weten over de MCU 'Secret Invasion'-rol van Emilia Clarke
Anonim

De MCU is tegenwoordig de meest populaire franchise ter wereld en ze lopen al geruime tijd voorop. Het begon allemaal met Iron Man uit 2008 en sindsdien heeft de franchise belangrijke personages geïntroduceerd en helden als Shang-Chi geholpen om prominente figuren in de franchise te worden.

Onlangs werd aangekondigd dat Emilia Clarke van Game of Thrones-faam zich bij de MCU zal voegen als onderdeel van de Secret Invasion-cast. Het verhaal was een belangrijke factor in de strips, en de aankomende Disney+ serie zal de franchise zeker op zijn kop zetten. De opname van Clarke tilt dit project onmiddellijk naar een ander niveau.

Dus, wat is er aan de hand met de rol van Emilia Clarke in Secret Invasion? Laten we eens kijken naar het project en zien wat er eigenlijk nog maar weinig bekend is over haar aanstaande rol.

Marvel bevindt zich in zijn vierde fase

Nu, in het midden van zijn vierde fase, begeeft de MCU zich op onbekend terrein en wil hij de zaken snel naar een ander niveau tillen. Tot nu toe hebben we verschillende fase 4-projecten gekregen, waaronder Black Widow-, Shang-Chi- en Disney+-shows zoals Loki en The Falcon and the Winter Soldier.

De franchise heeft een aantal aankomende projecten voor de vierde fase, en deze titels omvatten de Hawkeye-serie, Eternals, Spider-Man: No Way Home en nog veel meer. Fans zijn ongelooflijk enthousiast om te zien hoe de franchise en zijn oude personages zich ontwikkelen, en ze zijn ook verheugd om de nieuwe gezichten in de franchise te zien verschijnen.

Uncharted waters betekent ook het toevoegen van nieuwe artiesten om belangrijke personages te spelen, en de MCU is de afgelopen maanden druk bezig geweest met het toevoegen van een aantal indrukwekkende namen aan hun gelederen. Een van die namen is Emilia Clarke, een van de meest succesvolle televisieactrices van de moderne tijd.

Emilia Clarke is een enorme toevoeging aan de MCU

Op dit moment is Emilia Clarke een van de grootste televisiesterren aller tijden. Game of Thrones was een megasucces in zijn tijd op het kleine scherm, en door de jaren heen heeft Clarke bewezen dat ze ook in grote franchisefilms haar mannetje kan staan.

Op het grote scherm hebben fans Emilia Clarke kunnen zien in grote franchisefilms zoals Terminator Genisys en Solo: A Star Wars Story. Het is duidelijk dat grote franchises de waarde inzien die Emilia Clarke kan toevoegen aan elk project, en dit is precies waarom de MCU haar heeft aangewezen voor een rol in Secret Invas ion.

Interessant is dat ze, na een aantal andere Game of Thrones-alumni, zal toetreden tot de MCU. Voormalige GOT-sterren zoals Richard Madden en Kit Harington zijn al in de franchise gekomen en Clarke zal zorgen voor een nieuwe televisiester die de gelederen vervoegt.

Natuurlijk worden fans nieuwsgierig naar Secret Invasion zelf en wat het zal betekenen voor de toekomst van de MCU.

Wat we weten over 'Geheime Invasie'

Gebaseerd op het legendarische verhaal, is Secret Invas ion klaar om een belangrijke gamechanger voor de MCU te worden. Het originele verhaal concentreert zich op een langdurige Skrull-invasie op aarde, en dankzij films als Captain Marvel, Spider-Man: Far From Home en zelfs WandaVision weten we dat de Skrulls al langer onder ons lopen dan we ons realiseren.

Op dit moment weten we dat Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Ben Kingsley en Emilia Clarke in het project zijn gecast. Helaas is er weinig bekend over Clarke's karakter of haar plaats in het midden van dit alles.

Clarke heeft haar mond gehouden over het project.

"Ik ben al bang. De eerste mensen die ik van Marvel sprak, waren hun beveiligingsteam en ik ben ervan overtuigd dat er een man buiten mijn huis staat. Er staat daar al heel lang een auto en ik zweer bij God, hij is undercover, "zei ze gekscherend.

We moeten nog afwachten hoe de zaken voor Secret Wars uitpakken, maar Clarke is volledig aan boord en zou graag zo lang mogelijk in de franchise blijven.

"Ik bedoel, ik zou zoveel geluk moeten hebben, dat zeg ik. Iedereen die ik ken en iedereen die ik heb gesproken die deel uitmaakt van het Marvel-universum - en acteurs praten! Iedereen heeft alleen de hoogste lof te bieden. Er is een reden waarom acteurs erin blijven. Ze zijn zo geliefd omdat ze veel plezier hebben. Dus daar ben ik voor in, "zei ze tegen The Hollywood Reporter.

Secret Invasion zou de MCU voor altijd kunnen veranderen, en fans kunnen niet wachten om Emilia Clarke haar MCU-debuut te zien maken.

Aanbevolen: