Marvel-fans geloven dat Emilia Clarke de Skrull-koningin zal spelen in 'Secret Invasion

Inhoudsopgave:

Marvel-fans geloven dat Emilia Clarke de Skrull-koningin zal spelen in 'Secret Invasion
Marvel-fans geloven dat Emilia Clarke de Skrull-koningin zal spelen in 'Secret Invasion
Anonim

De Game of Thrones-ster die Daenerys Targaryen speelde in de populaire HBO-serie, trad eerder toe tot het Star Wars-universum als Qi'Ra, en zal nu de MCU overnemen in een onbekende rol.

Fans hebben zich afgevraagd welk stripboekpersonage Clarke tot leven zal brengen. De meest populaire theorie tot nu toe is dat de voormalige Moeder der Draken Veranke zal spelen, de superschurk die dienst doet als de koningin van het Skrull-rijk.

Emilia Clarke om Veranke te portretteren?

Veranke is de belangrijkste antagonist van Secret Invasion, waar ze haar rijk leidt om de aarde binnen te vallen en te veroveren. De serie volgt de gebeurtenissen van Captain Marvel en legt de nadruk op Nick Fury en een buitenaards ras van vormveranderaars, bekend als Skulls.

De verhaallijn van het stripboek was gecentreerd rond een onthulling dat de machtigste helden van de aarde werden vervangen door schedels, vormveranderaars die probeerden de planeet te veroveren. De operatie werd geleid door prinses Veranke, die het bevel voerde over haar troepen en infiltreerde in de S. H. I. E. L. D. en andere organisaties.

Clarke voegt zich bij de reeds aangekondigde castleden Samuel L. Jackson (Nick Fury), Ben Mendelsohn (Skull General Talos Keller), Kingsley Ben-Adir (een niet nader genoemde schurk) en Olivia Colman.

Fans zijn er zeker van dat Emilia perfect zou zijn voor de rol van Veranke, maar andere Marvel-enthousiastelingen denken dat ze Spider-Woman, ook bekend als Jessica Drew, zou vertolken, een heldin die Veranke eerder poseerde zoals in de strips.

@Hectorisfunny merkte op dat Jessica Drew een Engels accent had in de stripboeken, wat passend is voor Clarke!

"Stel haar voor als Drew, en onthul haar op een bepaald moment in de show als Veranke, en houd Clarke daarna als Drew. Ik weet zeker dat de SECRET INVASION-show VEEL wendingen zal hebben. " ze stelden voor zoals fans het erover eens waren.

Als Emilia Clarke Jessica Drew/Veranke zal spelen, wordt het interessant om te zien welk personage Olivia Colman moet spelen.

"Olivia Colman als een Skrull misschien? Zou niet de eerste keer zijn dat ze een vormveranderende buitenaardse indringer speelt", schreef een fan, verwijzend naar de tijd van de acteur op BBC's Doctor Who.

De laatste keer dat we Skrulls zagen was tijdens een aftitelingscène in WandaVision, toen Monica Rambeau door een werd benaderd. Een officier onthulde zichzelf als de van gedaante veranderende alien, en de volgende scène suggereerde dat ze Nick Fury zou ontmoeten.

Aanbevolen: