De echte reden waarom Giuliana Rancic werd geannuleerd door Hollywood

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Giuliana Rancic werd geannuleerd door Hollywood
De echte reden waarom Giuliana Rancic werd geannuleerd door Hollywood
Anonim

Enkele jaren geleden was Giuliana Rancic een succesvolle E! Nieuwspresentator die haar gezinsleven liet zien in de realityserie Giuliana And Bill. Fans waren benieuwd hoe Giuliana baby Duke opvoedde… vooral omdat het stel al heel lang ouders wilde worden. Het paar leek lief en kwetsbaar en het was interessant om te zien hoe ze heen en weer gingen tussen het leven in Chicago en Los Angeles.

Naarmate de tijd verstreek, begon Giuliana's positieve reputatie uit elkaar te vallen. Giuliana en Maria Menounos vochten en toen, in 2015, zei Giuliana Rancic tijdens de Oscars dingen die verschrikkelijk waren. Giuliana Rancic werd vervolgens geannuleerd door Hollywood. Laten we eens kijken.

Giuliana's schandaal met Zendaya was een spijker in de doodskist van haar carrière

Er zijn de afgelopen jaren talloze beroemdheden geannuleerd, waarbij Johnny Depp de annulatiecultuur in de weg stond.

In mei 2021 deelde Giuliana Rancic mee dat ze niet langer presentator zou zijn op E! Nieuws. Volgens Deadline was ze daar al bijna 20 jaar en kreeg ze een deal met NBC om producer te worden in plaats van voor de camera te staan. Giuliana legt uit: "Een van mijn passies is het vertellen van geweldige verhalen en ik ben verheugd om een nieuwe ontwikkelingsovereenkomst aan te kondigen met E!'s moederbedrijf NBCUniversal, waar ik verhalen zal produceren en tot leven zal brengen."

Deze beslissing is misschien geen grote verrassing voor degenen die het schandaal van Giuliana Rancic in 2015 hebben gevolgd.

Volgens People gaf Giuliana commentaar op de rode loper van de Oscars voor Fashion Police en zei dat Zendaya's haar erg naar 'patchouli' en 'wiet' rook. Dit was natuurlijk ongelooflijk racistisch en beledigend.

Hoewel ze zich later verontschuldigde, was de schade zeker aangericht, want er was absoluut geen reden om deze woorden in de eerste plaats te zeggen. Giuliana zei in de uitzending: 'Ik wil tegen Zendaya en iedereen die ik pijn heb gedaan zeggen dat het me zo, zo oprecht spijt. Dit is echt een leerzame ervaring voor mij geweest. Ik heb veel geleerd vandaag, en dit incident heeft me geleerd om me veel meer bewust te zijn van clichés en stereotypen, hoeveel schade ze kunnen aanrichten – en dat ik, net als wij allemaal, verantwoordelijk ben om ze niet verder in stand te houden.”

Hoewel sommigen zouden zeggen dat Giuliana Rancic haar hostingbaan moest verlaten vanwege het schandaal, heeft ze gezegd dat ze meer tijd met Bill en Duke wilde doorbrengen. Het is waar dat wanneer mensen een baan opgeven, ze vaak zeggen dat ze meer tijd voor het gezin willen.

Volgens The List begon ze zich te concentreren op andere aspecten van haar leven. Giuliana vertelde People: "De beslissing voor E! News was er een die echt voortkwam uit de wens om meer bij het gezin te zijn, en zoveel mogelijk tijd met het gezin door te brengen. En dan ook die flexibiliteit hebben om 100 procent te geven aan onze restaurants en onze andere bedrijven - om dingen te doen waar we echt gepassioneerd over zijn. Dus het is wel fijn om toch een beetje te kunnen blijven en alles te kunnen doen."

Giuliana heeft zichzelf in meer problemen gebracht

Giuliana en Bill Rancic hebben verschillende restaurants, die mensen leerden tijdens het kijken naar hun realityshow, en een klant had een vreselijke ervaring op de locatie in Washington, D. C.. Volgens Radar Online schreef een vrouw in The Washington Post en legde uit dat zij en haar neef geen mooie tafel hadden gekregen.

De klant zei: "Mijn neef en ik waren de eersten die door de deur gingen (reservering voor 11.30 uur). In een volledig leeg restaurant kozen ze ervoor om ons plaats te nemen in een two-fer, die kleine tafeltjes voor twee. Ik merkte dat de blanke vrouw die vlak achter ons kwam in een mooi, comfortabel hokje zat. Later kwam er een jonge man in een t-shirt bij haar. Het volgende uur zat elk gezelschap in de hokjes of aan een tafel voor vier personen, zelfs degenen die met z'n tweeën kwamen. Pas een uur later, toen een zwarte vrouw alleen binnenkwam, werd een ander tafeltje zoals het onze gebruikt. Zie je de foto?"

Giuliana Rancic uitspraken over Zendaya bij de Oscars van 2015 waren verschrikkelijk en het lijkt erop dat veel mensen zouden willen dat ze geannuleerd bleef. Verschillende mensen hebben op Reddit gezegd dat ze totaal ongelijk had, waarbij één persoon zei: "Ik denk dat mensen willen proberen de raciale component te negeren en wie deze persoon ook is een pass geven omdat ze niet verder willen kijken naar de al lang bestaande culturele, raciaal gemotiveerde vooringenomenheid tegen zwarte vrouwen die zich uiten door hun haar."

Aanbevolen: