De echte reden waarom 'Home & Family' werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom 'Home & Family' werd geannuleerd
De echte reden waarom 'Home & Family' werd geannuleerd
Anonim

Helaas voor iedereen die betrokken is bij televisieproductie, duurt de overgrote meerderheid van de shows niet lang, ervan uitgaande dat ze om te beginnen zelfs in de lucht komen. Er zijn zelfs enkele shows geweest die werden geannuleerd nadat een enkele aflevering was uitgezonden. Aan de andere kant slagen sommige shows erin om vele, vele jaren op televisie te blijven.

Naast alle sitcoms en dramaseries die lang duurden, zijn er verschillende talkshows geweest die jarenlang in de lucht waren. Als je daarover nadenkt, is het heel logisch, omdat veel fans regelmatig afstemmen en ze emotionele banden ontwikkelen met talkshowhosts die al vele jaren op tv zijn. Met dat in gedachten is het altijd verrassend wanneer een langdurige talkshow plotseling schijnbaar uit het niets wordt geannuleerd. Toen het Hallmark-kanaal bijvoorbeeld Home & Family annuleerde, bleven de fans van de talkshow één vraag stellen, waarom?

Was Hallmark's Home & Family geannuleerd?

Na de eerste uitzending op The Family Channel halverwege de jaren '90, werd Home & Family vervolgens uitgezonden door Fox Family Channel voordat het uiteindelijk op Hallmark Channel terechtkwam. Gezien het feit dat Home & Family al zo lang in de lucht was en het tussen drie verschillende kanalen wisselde, was het gemakkelijk te denken dat de show zo ongeveer alles zou overleven.

Toen de COVID-19-pandemie de wereld begon te verwoesten, leidde dit ertoe dat veel mensen ziek werden, stierven en hun baan verloren. Net als veel andere industrieën werd de entertainmentindustrie hard getroffen door de pandemie en werden veel producties stopgezet. Helaas voor iedereen die betrokken was bij Hallmark Channel's Home & Family en voor de fans van de show, was het een van de shows die werden stopgezet.

“Met de huidige informatie over COVID-19 in Zuid-Californië, en in overeenstemming met de SAG/AFTRA-aanbevelingen, schorten we de productie op van onze dagserie, 'Home &Family'. We zijn van plan om toegifte-afleveringen uit te zenden tijd, en zal de situatie blijven volgen.”

Huis en gezin waren nooit meer hetzelfde na de pandemie

Natuurlijk werden veel verschillende shows en films stilgelegd vanwege COVID-19 en werd de productie hervat nadat nieuwe protocollen waren ingevoerd. Om die reden hadden Home & Family-fans alle reden om te geloven dat zodra de zaken tot rust zouden komen, de show zou terugkeren en op dezelfde manier zou worden uitgezonden als vóór de pandemie.

Nadat Home & Family drie maanden herhalingen had uitgezonden, werd aangekondigd dat de show zou terugkeren met geheel nieuwe afleveringen. Hoewel er vijf dagen per week nieuwe afleveringen van de show werden uitgezonden voordat de productie stopte, werden er elke week slechts drie nieuwe Home & Family-afleveringen opgenomen.

Helaas, voordat Thuis en Gezin drie dagen per week terugkwam, was het al bekend dat het schrift aan de muur hing. De reden daarvoor is dat tijdens de sluiting van COVID-19, Hallmark Channel heeft aangekondigd dat het negende seizoen van Home & Family het laatste zou zijn.

Volgens thewrap.com waren de beoordelingen van Home & Family op een recordhoogte voordat het werd geannuleerd, waardoor het zeker lijkt dat het aantal kijkers niet verantwoordelijk was voor de annulering van de show. Als gevolg hiervan is er geen manier om zeker te weten waarom Home & Family is geannuleerd, aangezien managers van Hallmark Channel hun denkwijze niet hebben uitgelegd.

Voor fans die in de war zijn door het lot van de show, lijkt het veilig om aan te nemen dat de sluiting van COVID-19 waarschijnlijk veel te maken had met het einde van Thuis en Gezin. Immers, in tegenstelling tot de andere inhoud van Hallmark die van tevoren kan worden gefilmd, kan de productie van Home & Family keer op keer worden stopgezet wanneer er COVID-golven doorkomen. Als dat niet lukte, hadden de managers van Hallmark Channel het gevoel kunnen hebben dat hun dagprogrammering een opfrisbeurt nodig had, aangezien Home & Family al bijna tien jaar de dagslots van het kanaal domineerde.

Wat is er gebeurd met de gastheren van huis en gezin

Tegen de tijd dat het laatste seizoen van Home & Family werd uitgezonden, werd de show voornamelijk gehost door Debbie Matenopoulos en Cameron Mathison. Omdat de fans van de show connecties met die twee hadden ontwikkeld, roept het de vraag op wat ze nu aan het doen zijn. Op basis van haar Instagram-account lijkt het heel duidelijk dat Matenopoulos een aantal merkdeals heeft gesloten, aangezien ze schaamteloos verschillende producten promoot. Bovendien lijkt het erop dat Matenopoulos tijd doorbrengt met haar familie terwijl ze haar volgende zet bedenkt.

Als het op Cameron Mathison aankomt, duurde het niet lang voordat hij herstelde van het verlies van zijn Home & Family-hostingbaan. Immers, slechts twaalf dagen nadat de laatste aflevering van Home & Family was uitgezonden, voegde Mathison zich bij de cast van de soap General Hospital en sindsdien speelt hij de hoofdrol in de show.

Aanbevolen: