De echte reden waarom het kleine paar werd geannuleerd

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom het kleine paar werd geannuleerd
De echte reden waarom het kleine paar werd geannuleerd
Anonim

The Little Couple heeft gedurende de 14 seizoenen een fantastische run gehad, waarbij fans al lang reikhalzend uitkijken naar de 15e aflevering. Maar als we de laatste ontwikkelingen mogen geloven, zal de show misschien niet het daglicht zien na de juridische problemen van Jennifer Arnold en Bill Klein met hun producenten. Hoewel er officieel geen bericht is of de serie met nog een seizoen wordt verlengd, vrezen fans dat de gordijnen voor hun favoriete serie zijn gevallen nadat er de afgelopen twee jaar geen nieuwe afleveringen zijn uitgezonden. Het duo was verwikkeld in een dure rechtszaak met hun producenten, wat naar verluidt de belangrijkste oorzaak is van de langdurige onderbreking van de show.

In juli 2020 schikten de realitysterren eindelijk hun driejarige rechtszaak tegen LMNO Cable Group om intellectuele eigendomsrechten terug te vorderen. Maar helaas lijkt het erop dat de werkrelatie tussen beide partijen enorm is aangetast door het fiasco. De populaire serie, die in 2009 debuteerde, ging over de avonturen van het getrouwde duo, die allebei skeletdysplasie hebben, en in de loop der jaren een enorme aanhang hebben gekregen, met hoge kijkcijfers. Maar het lijkt erop dat de confrontatie ernstige gevolgen had, aangezien er ondanks de schikking geen groen licht is gegeven voor seizoen 15.

Waarom werd 'The Little Couple' geannuleerd?

Helaas heeft The Little Couple een pauze genomen vanwege de dure rechtszaak van het paar met producenten. Volgens The Sun: "De juridische kwestie begon in juni 2016 toen producent LMNO Cable Group Discovery Communications aanklaagde voor $ 7 miljoen." De outlet voegde eraan toe: "In gerechtelijke documenten die door The Hollywood Reporter waren verkregen, beweerde LMNO Cable Group dat hun accountant gegevens had vervalst om honderdduizenden dollars aan verduisterd geld te verbergen."

Het bedrijf beweerde dat Discovery Communications de situatie gebruikte om TLC's The Little Couple te stelen en ze failliet te laten gaan.

In de nasleep van het boekhoudschandaal kwamen beide partijen tot een schikking en het leek erop dat alles was opgelost. De juridische strijd werd echter ingewikkelder toen Jennifer en Bill bijna een jaar later tussenbeide kwamen in de zaak. Volgens hun rechtbankpapieren meenden ze recht te hebben op een deel van de voorwaardelijke vergoeding van LMNO in The Little Couple. Ze beweren ook dat ze recht hadden op een deel van de bruto-inkomsten van Discovery.

De rechtbankdocumenten stellen verder dat het paar "vreesde dat ze waardevolle monetaire en intellectuele eigendomsrechten zouden verliezen die zouden worden beslecht zonder dat hun belangen worden behartigd; noch zou een van de huidige partijen de belangen van [Jen en Bill] adequaat of helemaal niet." Desalniettemin ging het de goede kant op toen beide partijen instemden met mediation en uiteindelijk een schikkingsovereenkomst bereikten. Daarom beval de rechtbank de rechtszaak te verwerpen in het licht van hun succesvolle bemiddeling en schikking.

Komt 'The Little Couple' ooit terug?

Kijkers zouden het ongetwijfeld leuk hebben gevonden om de reis van het reality-paar te volgen, aangezien er veel spannende dingen gebeuren in hun leven nadat ze hun landgoed Snell Isle in Florida hebben verkocht voor een winst van meer dan een miljoen dollar en zijn verhuisd naar Boston.

De verhuizing gebeurde omdat de matriarch van het gezin een functie accepteerde als programmadirecteur van het simulatieprogramma van het Boston Children's Hospital. Ze gaat ook aan de slag als onderdeel van de faculteit van de prestigieuze Harvard University. Hoewel er veel opwinding was rond hun grote verhuizing, was niet alles zonneschijn en regenbogen voor het gezin. Jennifer vond het afgelopen jaar het moeilijkste omdat ze een complexe heupoperatie moest ondergaan onmiddellijk na de verhuizing van haar familie naar Boston.

De meeste fans van de serie zijn ontmoedigd dat er geen update is uitgebracht over de status van The Little Couple. Ze hebben echter nog steeds genoeg om over te juichen, want de Kleins delen hun leven altijd met hun miljoenen volgers met de grootste eerlijkheid en openhartigheid, waardoor ze ieders favoriete reality-sterren zijn.

'The Little Couple'-ster Jennifer Arnold had een succesvolle heuprevisieoperatie

Jennifer Arnold van The Little Couple heeft miljoenen kijkers over de hele wereld geïnspireerd met haar levensverhaal. Ze heeft het tot haar doel gemaakt om het leven van andere mensen te transformeren, ondanks het feit dat ze zelf onoverkomelijke ontberingen heeft ondergaan. Hoewel de tv-persoonlijkheid geen onbekende is voor operaties die al meer dan 30 orthopedische operaties in haar leven hebben ondergaan, moest ze op 17 februari 2022 opnieuw onder het mes voor haar tweede heupprothese. Haar man, Bill Klein, die een elleboogoperatie onderging vier maanden geleden, ging naar zijn Instagram en gaf inzicht in de tweede heupoperatie van zijn vrouw. Hij schreef: "Het is Jens tweede heuprevisie (de linker deze keer), omdat ze de cup versleten had en een nieuwe prothesebal nodig had."

Hij legde verder uit dat zijn vrouw aanvankelijk haar heup liet doen terwijl ze in residentie was, maar dat dit geen invloed had op haar studie en niet alleen op tijd klaar was, maar daarna een neo-beurs kreeg. Jennifer heeft ondanks haar beproevingen altijd een positieve kijk op het leven behouden. Na een heupoperatie gaat het nu beter met haar.

Aanbevolen: