Dit is wat Ricardo Hurtado heeft gedaan sinds 'School Of Rock

Inhoudsopgave:

Dit is wat Ricardo Hurtado heeft gedaan sinds 'School Of Rock
Dit is wat Ricardo Hurtado heeft gedaan sinds 'School Of Rock
Anonim

Sommige Nickelodeon-sterren kunnen komen en gaan (zoals Danny Tamberelli en Daniel De Santo kunnen het waarschijnlijk vertellen), maar dat zou niet het geval zijn voor Ricardo Hurtado. Zoals fans misschien weten, werd Hurtado beroemd nadat hij student-drummer Freddy Huerta speelde in de serie School of Rock (het is gebaseerd op de Jack Black-geïnspireerde film met dezelfde naam die ook wordt aangevoerd door Black).

Dat gezegd hebbende, de voor een Emmy genomineerde show eindigde in 2018. En hoewel het onduidelijk is wat er met een groot deel van de cast is gebeurd, heeft Hurtado het druk gehad. In feite is dit wat hij tot nu toe heeft gedaan.

Hij boekte een hoofdrol in Malibu Rescue

Na School of Rock was Hurtado op zoek naar nieuwe projecten toen Malibu Rescue zijn aandacht trok."Toen kreeg ik voor het eerst de auditie voor Malibu Rescue, ik vond het meteen zo'n geweldig idee!", vertelde de acteur aan Starry Mag. "Ik dacht bij mezelf:" Als ik een kind was, zou ik elke avond zo'n show binge. " Hurtado was ook heel blij om te horen dat het werd geproduceerd door een streaminggigant. "Toen ik zag dat Malibu Rescue een Netflix-origineel was, wist ik dat ik er deel van moest uitmaken omdat Netflix zulke hoogwaardige inhoud maakt en de middelen heeft om echt een show te pushen."

In Malibu Rescue speelt Hurtado Tyler, een junior badmeester die de baan kreeg als straf van zijn stiefvader. Later realiseert hij zich dat hij goed kan zijn in het werk, hoewel hij nog veel dingen heeft om aan te werken. "Tyler werd oorspronkelijk voor mij beschreven als een goedhartige, opstandige slimme alec uit de vallei die niet bang is om het heft in eigen handen te nemen wanneer hij gelooft dat gerechtigheid ontbreekt", legde Hurtado uit. "Hij is intelligent en aardig, maar soms laat hij zijn trots de overhand krijgen.”

De Netflix-film maakte ook plaats voor een tv-serie die kort daarna werd uitgebracht. Voor Hurtado was het zo'n beetje een droomoptreden, vooral omdat het hem herenigde met voormalig School of Rock co-ster Breanna Yde. "Toen ik haar bij de laatste auditie zag, was ik zo enthousiast over de mogelijkheid om weer met haar aan de slag te gaan", herinnert hij zich. “Low en zie dat we het deden en het was zo’n knaller! Ze is zo'n getalenteerde en grappige meid. Hou van haar tot de dood!”

Hurtado, Yde en de rest van de cast keerden ook terug voor de vervolgfilm, Malibu Rescue: The Next Wave. Op dit moment is het onduidelijk of de serie wordt verlengd voor een tweede seizoen.

Hij speelde de hoofdrol in een Netflix-familiedrama

Na Malibu Rescue voegde Hurtado zich bij de cast van Netflix's Country Comfort. De serie doet sterk denken aan de klassieker The Sound of Music uit 1965 en wordt aangevoerd door zangeres/actrice Katharine McPhee en acteur Eddie Cibrian. Ondertussen schittert Hurtado als Cibrians oudste kind, Tuck.

Net zoals in The Sound of Music, is Cibrian een alleenstaande vader die na de dood van zijn vrouw alleen moet blijven om zijn vijf kinderen op te voeden. Wat McPhee betreft, ze speelt een aspirant-zangeres die bij toeval de familie van de Cibrian ontmoet en wordt ingehuurd om hun oppas te zijn. Voor Hurtado was het werken met beide ervaren acteurs een hele belevenis. "Eddie en Katharine zijn zo cool", vertelde Hurtado aan Digital Journal. “Ik vond het erg leuk om met ze samen te werken. Ze zijn allebei zo professioneel en ik werk graag met professionele mensen omdat het een leuke tijd mogelijk maakt. Dat waardeer ik van hen.'

Tegelijkertijd zei Hurtado ook dat het idee om Tuck te spelen hem vanaf het begin aansprak. "Tuck is grappig, maar hij heeft diepe lagen voor hem, waar je in het eerste seizoen een glimp van kunt opvangen", legde de acteur uit. “Hij probeert een moedig gezicht op te zetten, maar daaronder lijdt hij door het verlies van zijn moeder. Het is interessant om die aspecten van Tuck te spelen terwijl je de komische opluchting bent.”

Voor de show moest Hurtado ook een zuidelijk accent aannemen, wat de acteur niet echt een uitdaging was sinds hij opgroeide in Georgië. "Dat was zeker een reden waarom ik me zelfverzekerd voelde om de auditie in te gaan", vertelde Hurtado zelfs aan Hollywood Life. "Ik ben daar mijn hele leven opgegroeid met een heel zuidelijk accent."

Hij keerde onlangs ook terug naar Nickelodeon, een soort van

Na de annulering van Country Comfort ging Hurtado de hoofdrol spelen in de Netflix-animatieserie Glitch Techs, die ook wordt geproduceerd door Nickelodeon. In de show stemt Hurtado voor het personage High Five, een van de hoofdrolspelers van de show. High Five is toevallig ook een leider van de groep die is belast met het bestrijden en vastleggen van glitches die de computerwereld dreigen over te nemen. Tot nu toe loopt Glitch Techs al twee seizoenen. Op dit moment is het onduidelijk of Netflix de show voor een derde seizoen zal verlengen.

Ondertussen zullen fans van Hurtado ook blij zijn te weten dat de jonge acteur schittert in twee aankomende films, de romantische drama's Along for the Ride (de film speelt ook met Dermot Mulroney, Kate Bosworth en Andie MacDowell) en The Leugens vertel ik mezelf. Wat toekomstige projecten betreft, hoopt Hurtado ooit zijn droom te verwezenlijken om met Steve Carell samen te werken. "Ik hou zoveel van Steve Carell", merkte hij op. " The Office is een van mijn favoriete programma's."

Aanbevolen: