Waarom Rose McGowan negatieve herinneringen heeft aan het maken van 'Charmed

Inhoudsopgave:

Waarom Rose McGowan negatieve herinneringen heeft aan het maken van 'Charmed
Waarom Rose McGowan negatieve herinneringen heeft aan het maken van 'Charmed
Anonim

Een tv-programma over drie goede heksen die door het leven navigeren, vechtend tegen demonen en hun zusterschap koesteren in San Francisco, Charmed heeft een speciale plaats in het hart van vele millennials. De show, die voor het eerst werd uitgezonden in 1998, was destijds een wekelijks ritueel voor velen en is vandaag de dag nog steeds een favoriet, duidelijk te zien aan de opgewonden reacties van fans wanneer de voormalige co-sterren van de show interactie hebben op sociale media.

De show speelde Alyssa Milano en Holly-Marie Combs als zussen Piper en Phoebe Halliwell, en Shannen Doherty als hun oudere zus Prue, die in het derde seizoen wordt vermoord. In seizoen vier werd Rose McGowan gecast als Paige Matthews, de lang verloren gewaande halfzus van de Halliwells die arriveert om de verloren Power of Three te vervullen na Prue's vroegtijdige dood. Rose McGowan is veel veranderd sinds haar dagen dat ze Paige speelde, maar ze spreekt af en toe over haar tijd in de show. Helaas heeft ze sindsdien onthuld dat haar ervaring met Charmed niet zo positief was als het leek. Lees verder om erachter te komen waarom.

Voel je als "een geknevelde ballerina in een kooi"

Rose McGowan speelde Paige Matthews op Charmed, een personage dat voor het grootste deel bruisend en gelukkig was. Maar achter de schermen was McGowan destijds verre van gelukkig. Tijdens haar E! docuserie Citizen Rose onthulde ze dat ze destijds "zo verloren" en "zo onzichtbaar" was.

“Niemand kon zien wie ik was. Ik kon niet zien wie ik was, 'onthulde ze, voordat ze naar een kunstwerk wees. "Dat meisje, ze is een vastgebonden en geknevelde ballerina in een kooi, en dat is precies hoe mijn leven voelde."

Bezorgdheid over deelname aan de cast

Het lijkt erop dat McGowan zich door een combinatie van factoren zo verloren voelde tijdens het filmen van Charmed. In de docuserie gaf ze toe dat ze vanaf de eerste dag twijfels had over deelname aan de cast. Veel van deze angst kwam voort uit het feit dat ze een nieuwe acteur was die in een bestaande cast kwam.

“Er is mij verteld dat veel shows een grote castwisseling niet overleven. Ik wist dat ik hier een kleine kans van slagen had. Mensen moesten zo snel mogelijk verliefd worden op mijn karakter, anders zou Charmed sterven”, legde ze uit (via People). “Ik dacht na over hoe groot de bemanning was en hoe ze allemaal werkloos zouden zijn als ik faalde. Dus ik liet mezelf er super niet-bedreigend uitzien. Ik kwam aan, ongeveer tien pond, voor de rol.”

Haar afmattend schema

Naast de druk om zich als nieuw personage bij een bestaande cast aan te sluiten, had McGowan ook te maken met een slopende planning tijdens Charmed, waaruit bleek dat ze hypnotherapie nodig had om de stress van het spelen in de show het hoofd te bieden.

Haar dagen op de set waren repetitief en lang, wat ze vergeleek met het opnemen van 'de helft van een speelfilm in acht dagen'. Ze gaf toe dat het zo stressvol werd dat ze paniekaanvallen kreeg en ziek werd: “Ik was ongeveer vier of vijf keer per seizoen ziek. We zouden tweeëntwintig of drieëntwintig afleveringen opnemen … Twee jaar op rij had ik 102-graden koorts en werd in vuilnisbakken gedumpt, in een stunt, altijd op de dagen dat ik het meest ziek was."

Geschreeuwd worden door producenten

De dagen waren niet alleen lang en snel, maar ze waren ook stressvol vanwege de giftige omgeving die werd gecreëerd door de producenten van de show. Volgens People beschreef McGowan meerdere mannelijke producers en regisseurs die tegen haar schreeuwden terwijl ze Paige Matthews speelde, wat ertoe bijdroeg dat ze hypnotherapie zocht om te genezen van het trauma van het optreden in de show.

Ze had een specifieke reden om bij de show te blijven

Helaas onthulde McGowan dat de belangrijkste reden waarom ze Paige Matthews bleef spelen op Charmed, ook al was de set zo giftig, was omdat ze wist dat de show haar internationale erkenning zou geven. Dit zou haar helpen om de aandacht van mensen te trekken toen het nieuws uiteindelijk bekend werd over Harvey Weinstein, die ze schrijft in haar memoires Brave die haar in 1997 seksueel heeft misbruikt.

Rocky relatie met Alyssa Milano

Rose McGowna's rotsachtige relatie met co-ster Alyssa Milano, die een nettowaarde van $ 10 miljoen heeft, droeg ook bij aan haar negatieve herinneringen aan het maken van Charmed. In een tyweet gericht aan haar voormalige castmate, beschuldigde McGowan Milano van diva-achtig gedrag terwijl ze in de show de halfzus van Paige, Phoebe Halliwell, uitbeeldde.

"Je hebt meer dan $ 250.000 per week verdiend met Charmed", schreef McGowan in een tweet gericht op Milano. "Je gooide een aanval voor de bemanning en schreeuwde: 'Ze betalen me niet genoeg om dit te doen!' Verschrikkelijk gedrag op de dag. Ik huilde elke keer dat we vernieuwd werden omdat je die set giftige AF hebt gemaakt."

De Twitter-vete was niet de eerste keer dat de voormalige castmates op gespannen voet stonden. McGowan gaf in een interview met Nightline ook toe dat ze een hekel had aan Milano en geloofde dat haar activisme niet oprecht was. Het uiteenvallen van de relatie tussen Rose McGowan en Alyssa Milano naar verluidt toen McGowan Milano beschuldigde van het kapen van MeToo van activist Tarana Burke.

Aanbevolen: