Dit 'Charmed' castlid werd beschuldigd van het maken van de set "Toxic AF"

Inhoudsopgave:

Dit 'Charmed' castlid werd beschuldigd van het maken van de set "Toxic AF"
Dit 'Charmed' castlid werd beschuldigd van het maken van de set "Toxic AF"
Anonim

Werken op de set is nooit gemakkelijk en er kunnen verschillende redenen zijn voor conflicten. Bij Marvel streden Tobey Maguire en James Franco over Kirsten Dunst, terwijl kleinere films, zoals The Infiltrator, acteurs op elkaar zagen botsen. Conflicten komen in alle vormen en op willekeurige momenten voor, wat de boel gespannen maakt op de set.

Soms kan een biefstuk van een project jaren meegaan en kunnen dingen in het openbaar persoonlijk worden. Twee co-sterren van Charmed hebben na al die jaren duidelijk een bepaalde mening over elkaar, en een co-ster werd persoonlijk op sociale media en uitte een ernstige beschuldiging dat de ander giftig was.

Laten we deze twee eens bekijken en kijken wat er is gebeurd.

'Charmed' was een enorme hit

Tijdens het einde van de jaren '90 en 2000 waren er enkele opmerkelijke shows die langskwamen en iets interessants injecteerden in tv-opstellingen die oud waren geworden. In plaats van alleen maar typische familie sitcoms te zijn, gingen deze shows allemaal over fantastisch en bovennatuurlijk zijn, en daarom waren fans begaafde shows zoals Charmed.

Met in de hoofdrol Alyssa Milano, Holly Marie Combs en verschillende anderen, Charmed was echt een geweldige show waar alles voor werkte. De cast was geweldig samen op het scherm, de personages waren gedenkwaardig en plezierig, en de verhalen schrokken er nooit voor terug om op zichzelf al raar en geweldig te zijn.

Gedurende 8 seizoenen en bijna 180 afleveringen namen de Halliwell-zussen het op tegen demonen, tovenaars en wezens in alle soorten en maten met behulp van hun verbazingwekkende krachten. De serie is een klassieker en heeft zelfs geleid tot wat een succesvolle reboot is geworden.

Het is geweldig dat Charmed een enorm succes was, maar achter de schermen was het niet altijd zo rooskleurig.

Er was drama achter de schermen

Als je lang genoeg in nauwe kringen werkt met een groep mensen, zullen er onvermijdelijk conflicten ontstaan. Dit is het geval in elk type werkomgeving, en het is vooral het geval bij het werken aan een film- of televisieproject. Zoals we vaak hebben gezien bij andere shows, waren er zeker wat problemen op de set van Charmed.

Een opmerkelijk stukje drama was tussen mede-sterren Alyssa Milano en Shannen Doherty. Beiden waren tv-sterren geweest voordat ze samen in Charmed speelden, en ze hadden het moeilijk om de show tot leven te brengen.

Milano bracht dit in 2020 ter sprake en zei: "Ik kon de verantwoordelijkheid nemen voor veel van onze spanning die we hadden. Ik denk dat veel van onze strijd voortkwam uit het gevoel dat ik in competitie was in plaats van dat het dat zusterschap was waar de show zo veel over ging. Ik heb een schuldgevoel over mijn aandeel daarin."

"Ik zal haar om de paar maanden een DM sturen om even in te checken. Ik heb respect voor haar. Geweldige actrice, houdt zoveel van haar familie, en ik wou dat ik me sterk genoeg had kunnen voelen in wie ik was om dat toen te herkennen, "zei ze.

Het is duidelijk dat deze twee in ieder geval hebben geprobeerd de strijdbijl te begraven. Dit is nogal het contrast met een andere gebroken relatie van co-sterren uit de serie.

Alyssa Milano werd ervan beschuldigd giftig te zijn door Rose McGowan

Vorig jaar kregen Rose McGowan en Alyssa Milano een verbale sparringwedstrijd op sociale media, waardoor McGowan persoonlijk werd.

Voor de context: deze specifieke prik van McGowan kwam nadat het duo in een verhitte politieke discussie was verwikkeld. Beiden zijn uitgesproken voorstanders van de metoo-beweging, maar ze hebben ook aan weerszijden van het politieke spectrum gestaan. Dit zorgde op zijn beurt voor een woordenstrijd, die een persoonlijke wending nam.

Nogmaals, beide vrouwen wisselden verbale jabs uit, maar fans waren verrast toen McGowan het script omdraaide naar hun tijd op Charmed.

"Je gooide een aanval voor de bemanning, schreeuwend: 'Ze betalen me niet genoeg om dit te doen s-!' Verschrikkelijk gedrag in de dagelijkse praktijk. Ik huilde elke keer dat we vernieuwd werden omdat je die set giftige AF hebt gemaakt. Nu, ga van mijn jas af jij verdomde fraude ", schreef McGowan.

Onnodig te zeggen dat mensen stomverbaasd waren over wat ze lazen, vooral gezien de persoonlijke dingen tussen het paar.

Holly Marie Combs, die met beide actrices in de show speelde, was neutraler in haar kijk op de situatie.

"We zijn allemaal anders en komen op voor onze eigen overtuigingen. Dat is het soort onafhankelijkheid waar de show toen voor stond en waar we nu voor staan. Het is eigenlijk heel gepast dat we anders zijn en niet anders doen, "ze schreef.

Er is duidelijk geen liefde verloren tussen de twee co-sterren van de hitshow, maar hopelijk kunnen ze een gemeenschappelijke basis vinden en de boel oplappen.

Aanbevolen: