De originele 'Scream'-cast zal herenigen om te praten over het filmen van de populaire Slasher-film

De originele 'Scream'-cast zal herenigen om te praten over het filmen van de populaire Slasher-film
De originele 'Scream'-cast zal herenigen om te praten over het filmen van de populaire Slasher-film
Anonim

De originele Scream-cast komt weer bij elkaar voor een goed doel.

Sommige castleden van de succesvolle slasher-film uit 1996, waaronder David Arquette, Neve Campbell, Mathew Lillard, Jamie Kennedy, Rose McGowan, Skeet Ulrich en Kevin Williamson, komen samen voor een virtuele Q&A om geld in te zamelen voor het goede doel. De originele Scream-scenarioschrijver, Kevin Williamson, zal ook aanwezig zijn.

Het is nog onbekend of Courteney Cox en Drew Barrymore een verrassingsoptreden zullen maken in de videochat.

Het evenement vindt deze zaterdagavond plaats op Looped Live. Het geld dat wordt opgehaald met de virtuele reünie wordt gedoneerd aan de National Breast Cancer Coalition (NBCC) "I Have a Dream" Foundation, gevestigd in Los Angeles, en het East Los Angeles Women's Center.

Looped Live biedt fans de kans om met de voormalige castleden te praten en een virtuele foto te maken door een VIP-ticket te kopen. Daarnaast krijgen fans de kans om te videochatten met de cast. Tickets daarvoor worden verkocht op basis van wie het eerst komt, het eerst ma alt, en dat gedeelte vindt plaats na de livestream.

GERELATEERD: Courteney Cox plaagt 'Friends' en 'Scream 5' in nieuwe post en fans worden gek

Het evenement komt na de aankondiging dat enkele van de originele castleden terugkeren voor Scream 5. Arquette, Cox en Campbell keren allemaal terug voor de nieuwe film.

In september bevestigde Campbell dat ze haar rol als Sidney Prescott zal hernemen in de laatste aflevering. Ze sprak haar opwinding uit om terug te keren naar de set en te werken met oude vrienden.

www.instagram.com/p/CE9yVPtDKCg/?igshid=iukvh2e0frqi

"Ik vertrek binnenkort [en] ik kijk ernaar uit om weer aan het werk te gaan", vertelde ze aan Entertainment Tonight. "Het zal de eerste keer zijn sinds maart en ik weet zeker dat we allemaal te maken hebben met weer aan het werk gaan, dus daar heb ik veel zin in."

GERELATEERD: 'Scream Queen' Drew Barrymore onthult dat ze doodsbang is voor enge films

“Ik ben opgewonden [over] om weer in Sidney's schoenen te gaan staan en Courteney en David te zien,” vervolgde ze. "Die films betekenen zoveel voor mij voor mijn leven en carrière en ze zijn altijd geweldig om te doen, dus het zou leuk moeten zijn!"

Scream 5 zal naar verwachting begin 14 januari 2022 in de bioscoop verschijnen, nadat de oorspronkelijke release in 2021 vanwege de pandemie is vertraagd. Deze film is beoordeeld R.

Aanbevolen: