Deze acterende superster had er spijt van dat hij deel uitmaakte van 'The Big Bang Theory

Inhoudsopgave:

Deze acterende superster had er spijt van dat hij deel uitmaakte van 'The Big Bang Theory
Deze acterende superster had er spijt van dat hij deel uitmaakte van 'The Big Bang Theory
Anonim

Sinds The Big Bang Theory in 2007 debuteerde, is de show enorm populair bij heel veel mensen. Een enorme kijkcijfers hit gedurende de twaalf seizoenen, TBBT blijft een aanzienlijk kijkerspubliek vergaren nu het alleen in herhalingen wordt uitgezonden. Bovendien zijn er geen duidelijke aanwijzingen dat de aanhoudende populariteit van de show in de nabije toekomst zal afnemen.

Sinds The Big Bang Theory zoveel succes heeft gehad, is het overduidelijk dat de meeste acteurs van de show erg blij zijn om geassocieerd te worden met de serie. De sterren van The Big Bang Theory werden immers rijk tijdens de eerste run van de show en ze blijven geld binnenhalen met de herhalingen. Bovendien werden veel acteurs internationaal beroemd vanwege hun TBBT-rollen en ze blijven het momentum dat hun carrière als gevolg daarvan heeft opgedaan, voortbewegen. Ondanks alle redenen waarom de meeste acteurs graag deel hadden willen uitmaken van The Big Bang Theory, is er één beroemde artiest die spijt heeft van hun betrokkenheid bij de sitcom.

Actor Connection

Toen The Big Bang Theory in 2007 in première ging op CBS, was er geen manier om te weten dat de show zo veel succes zou hebben. Immers, in de afgelopen decennia zou een show over een stel nerdy jongens en hun mooie buurman waarschijnlijk niet veel aandacht hebben gekregen. Gelukkig voor alle betrokkenen had The Big Bang Theory een enorm voordeel, het werd uitgezonden na de immens populaire show Two and a Half Men.

Sinds The Big Bang Theory grotendeels van de grond kwam omdat veel kijkers van Two and a Half Men besloten om de eerstejaarsserie te proberen, heeft Charlie Sheen enige eer gekregen voor het succes ervan. Het is moeilijk te ontkennen dat dit een zekere mate van zin heeft, vooral omdat The Big Bang Theory een verwijzing naar Two and a Half Men in één aflevering heeft opgenomen. Bovendien maakte Sheen een cameo-optreden van TBBT in de vierde aflevering van het tweede seizoen van The Big Bang Theory, "The Griffin Equivalency".

Sheen spreekt zich uit

In 2013 nam Charlie Sheen deel aan een interview met The Guardian, ongeveer twee jaar nadat hij was ontslagen bij Two and a Half Men. In het uitgebreide gesprek kwamen veel verschillende onderwerpen naar voren, waaronder Sheen's spijt over zijn betrokkenheid bij The Big Bang Theory.

Voordat hij The Big Bang Theory ter sprake bracht, sprak Charlie Sheen over zijn overtuiging dat hij meer geld had moeten verdienen aan Two and a Half Men. Vervolgens bracht Sheen het gesprek over naar zijn overtuiging dat The Big Bang Theory geslaagd was vanwege de inleiding van Two and a Half Men, dus daar had hij ook financieel voor moeten worden beloond. "Je moet nadenken over de shows die mijn show lanceerde. Ik had een clausule moeten toevoegen die zegt dat alles wat mij als inleiding gebruikt, me inschakelt."

Vanaf daar uitte Charlie Sheen zijn zeer negatieve mening over The Big Bang Theory. “Het spijt me, maar Big Bang Theory is een stuk stront – het is een stomme show en het is gewoon lam, over lamme mensen. Ik hou van de kinderen erin, maar die show zonder ons als inleiding is… tot ziens.

Echte motivatie?

Als we kijken naar het feit dat Charlie Sheen de eer wil opeisen voor het succes van The Big Bang Theory, zijn afkeer van de sitcom en zijn spijt dat hij niet voor de show is betaald, lijken zijn opmerkingen oprecht. Dat betekent echter niet dat er geen redenen zijn om te denken dat zijn mening gekleurd is door het feit dat Sheen de bedenker van The Big Bang Theory, Chuck Lorre, niet kan uitstaan.

Tijdens Charlie Sheen's acht seizoenen durende run als de ster van Two and a Half Men, werkte hij nauw samen met de co-creator en uitvoerend producent van die show, Chuck Lorre. Helaas voor alle betrokkenen heeft Sheen sindsdien heel duidelijk gemaakt dat hij Lorre echt niet mag. Uiteindelijk maakt het niet uit waarom Sheen zo boos is op Lorre als hij bedenkt waarom Charlie zo'n slechte smaak in zijn mond heeft als het gaat om The Big Bang Theory. In plaats daarvan moet je in gedachten houden dat Sheen in hetzelfde interview waarin Charlie zijn negatieve mening over The Big Bang Theory uitte, enkele harde dingen over Lorre zei.

Onmiddellijk nadat Charlie Sheen in zeer kleurrijke bewoordingen over The Big Bang Theory had gesproken, bracht hij onmiddellijk Chuck Lorre ter sprake. 'Ik steun die kinderen, omdat ik weet met wie ze te maken hebben. Het feit dat ze nog steeds gezond zijn, is gek. Je weet wel? Hij is een slechte man." Van daaruit gaf Sheen Lorre de schuld van de problemen waarmee verschillende mensen die verbonden waren aan Two and a Half Men, te maken hebben gehad. "Kijk wat er is gebeurd met Angus (T Jones), man. Kijk wat er met mij is gebeurd, kijk wat er is gebeurd met Melanie Lynskey, die gaat scheiden. Die show verslond als 12 huwelijken."

Gebaseerd op het feit dat Charlie Sheen's TBBT-opmerkingen onmiddellijk werden gevolgd door zijn Chuck Lorre-rant, is het redelijk om aan te nemen dat ze verband houden. Natuurlijk is Sheen de enige manier om die theorie definitief te bevestigen, maar het bewijs is erg sterk.

Aanbevolen: