Hoeveel is Maitland Ward uit 'Boy Meets World' vandaag waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is Maitland Ward uit 'Boy Meets World' vandaag waard?
Hoeveel is Maitland Ward uit 'Boy Meets World' vandaag waard?
Anonim

Meestal wanneer mensen praten over de beste shows uit de jaren negentig, zijn er bepaalde series die snel ter sprake komen, waaronder de beste sitcoms en drama's uit die tijd. Er is echter een heel genre van shows uit dat decennium dat niet genoeg krediet krijgt, de serie die is ontworpen om kinderen aan te spreken. Hoewel sommige kinderprogramma's uit de jaren '90 vandaag niet zouden vliegen, blijven veel van hen schokkend relevant, waaronder Boy Meets World.

Vanaf de première in 1993 tot de finale die in 2000 werd uitgezonden, was Boy Meets World het bekijken van afspraken voor een hele generatie kinderen. In de jaren daarna wordt de show nog steeds in syndicatie uitgezonden, en Boy Meets World is om een aantal behoorlijk fascinerende redenen ontzettend veel gaan betekenen voor miljoenen millennials. Naast Boy Meets World-fans die van de show en zijn spin-off blijven houden, blijft de toegewijde aanhang van de show veel genegenheid hebben voor zijn sterren. Fans van Bot Meets World blijven bijvoorbeeld geïnvesteerd in het leven van Maitland Ward nadat ze kort in de show speelde. Om die reden is er veel belangstelling voor hoeveel geld Ward vandaag waard is.

Hoe Maitland Ward werd gecast voor 'Boy Meets World'

Toen Boy Meets World in première ging, ging de show helemaal over de familie Matthews, hun buurman Mr. Feeny en de beste vriend van de jongste zoon, Shawn Hunter. Het was zelfs pas in het tweede seizoen van Boy Meets World dat Topanga een van de hoofdpersonen van de show werd. In de loop van de tijd zou Boy Meets World nog een aantal personages introduceren waar fans van gingen houden, zoals Angela, Jack, Jonathan Turner en Eli Williams.

Tijdens het zesde seizoen van Boy Meets World maakten de fans van de show kennis met een andere hoofdpersoon van de show, Rachel McGuire. Topanga en Angela's nieuwe beste vriend en het meisje waar Eric en Jack verliefd op werden, Rachel werd een tijdje een groot deel van Boy Meets World. Hoewel Rachels rol in de show in de loop van de tijd sterk is afgenomen, blijven miljoenen fans zich het personage en de acteur herinneren die haar met veel liefde tot leven hebben gebracht.

Hoe Maitland Ward nu geld verdient en hoeveel ze waard is

Nadat Maitland Ward Boy Meets World verliet in het jaar 2000, ging haar acteercarrière nog een aantal jaren door. Zo kreeg Ward kleine rollen in de films White Chicks en Rules of Engagement en dook ze op in shows als Boston Public en Out of Practice. Helaas kon Ward nooit meer een hoofdrol in een reguliere film of tv-show krijgen. Als gevolg hiervan vervaagde Ward, net als de meeste acteurs die jaren geleden in een enkele hitshow schitterden, in relatieve anonimiteit.

Omdat er een hele generatie mensen was die opgroeide met het kijken naar Maitland Ward-ster in Boy Meets World, begon ze te verschijnen op fan-evenementen en stripconventies. In tegenstelling tot veel beroemde mensen die comfortabel gekleed naar stripconventies gaan, begon Ward op de evenementen te verschijnen in uitgebreide cosplay-outfits, waarvan er vele behoorlijk onthullend waren.

Zich er duidelijk van bewust dat ze veel volgers had die meer van haar wilden zien, besloot Maitland Ward uiteindelijk om een OnlyFans-account aan te maken. Volgens wat ze in april 2021 aan een cameraman van TMZ vertelde, was Ward's OnlyFans-account een enorme inkomstenbron voor de voormalige Boy Meets World-ster. “Het is absoluut geweldig geweest. Ik heb geweldige fans die net zijn komen opdagen. Het is een tijd waarin we alleen waren en gestrest en zo. Dat is een tijd waarin je verbinding moet maken en uit moet stappen. Ik voel me heel gelukkig, want ik krijg zes cijfers per maand van OnlyFans en voortdurend ook.”

Naast het creëren van inhoud voor volwassenen voor haar OnlyFans-volgers, is Maitland Ward sinds het jaar 2019 een volwaardige filmster voor volwassenen geworden. geschokt om te horen van de nieuwe carrière van Ward. Echter, op basis van wat Ward eind 2021 aan US Weekly vertelde, zal de acteur die Eric Matthews van Boy Meets World tot leven heeft gebracht nooit naar haar volwassen inhoud kijken, maar hij heeft een geweldig perspectief op haar nieuwe carrière. "Ik kwam Will eigenlijk tegen op een Comic-Con direct nadat mijn eerste film was uitgebracht en hij zei:" Oké, ik wil niets zien. Ik zal niets zien wat je doet, maar ik ben blij [dat] je gelukkig bent.'"

Gezien het feit dat Maitland Ward op dit moment in verschillende films voor volwassenen is verschenen, lijkt het heel veilig om aan te nemen dat ze veel geld verdient met die projecten. Het grote publiek kan echter op geen enkele manier weten wat die cijfers eigenlijk zijn. Wat echter wel bekend is, is dat volgens celebritynetworth.com Ward op het moment van schrijven een zeer gezond vermogen van $ 2 miljoen heeft.

Aanbevolen: