Hoe Maitland Ward van 'Boy Meets World' naar OnlyFans ging

Inhoudsopgave:

Hoe Maitland Ward van 'Boy Meets World' naar OnlyFans ging
Hoe Maitland Ward van 'Boy Meets World' naar OnlyFans ging
Anonim

Zoals iedereen al weet, spelen kinderen een grote rol in de samenleving. Om die reden zou het onmogelijk zijn om verhalen te vertellen waar mensen zich in kunnen vinden in films en televisie zonder kindacteurs in dienst te nemen. Gezien het feit dat beroemd zijn zo'n extreme ervaring is, is het logisch dat veel voormalige kindsterren opgroeien om in aanraking te komen met de wet en andere zaken. Aan de positieve kant, sommige voormalige kindsterren hebben nu een reguliere baan en anderen blijven gedurende hun hele volwassenheid rijke en beroemde acteurs.

Voordat Maitland Ward volwassen werd, ontdekte ze een liefde voor acteren en begon ze een succesvolle carrière in het bedrijf. Ward zou uiteindelijk beroemd worden nadat hij een hoofdrol had gekregen in de geliefde familie-sitcom Boy Meets World. Toen kwam Ward's tijd op die show ten einde en veel mensen gingen ervan uit dat ze nooit meer in de schijnwerpers zou komen te staan. Veel mensen begonnen echter weer over Ward te praten toen werd aangekondigd dat ze een OnlyFans-account had gelanceerd. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: hoe is Ward van Boy Meets World naar OnlyFans gegaan?

Maitland Ward omarmt een nieuwe carrière in entertainment voor volwassenen en OnlyFans

Van 1998 tot 2000 verscheen Maitland Ward in 45 afleveringen van Boy Meets World als Rachel McGuire. Tot verbazing van velen verdween Ward, na een sleutelrol te hebben gespeeld in veel van de verhaallijnen van de show tijdens haar ambtstermijn, plotseling uit de show. Daarna kreeg Ward kleine rollen in een paar opmerkelijke shows en in de film White Chicks. Het werd echter al snel duidelijk dat de acteercarrière van Ward vastliep.

Door de jaren heen zijn er helaas veel te veel voorbeelden geweest van acteurs die niet wisten wat ze moesten doen toen ze stopten met het krijgen van opmerkelijke rollen. Als het op Maitland Ward aankomt, duurde het niet lang voordat ze een nieuwe passie voor cosplayen ontdekte en zich daaraan wijdde.

Toen veel voormalige Boy Meets World-fans ontdekten dat Maitland Ward een cosplayer was geworden, konden ze geen genoeg van haar krijgen verkleed als een overvloed aan geliefde personages. Het v alt natuurlijk niet te ontkennen dat de outfits van Ward die steeds meer onthullend werden, daarbij een rol speelden. Toen beleefden Wards leven en carrière een keerpunt.

Nadat ze een enorme aanhang op sociale media had verzameld, grotendeels dankzij haar cosplayfoto's, stemde Maitland Ward ermee in om model te staan voor de tentoonstelling "Living Art" van kunstenaar Luciano Paesani. In plaats van kleding te dragen voor de tentoonstelling, stond Ward de kunstenaar toe haar te bedekken met bodypaint. Tot verbazing van veel van haar fans plaatste ze beelden van het proces op sociale media, wat betekende dat volgers haar voor het eerst volledig topless te zien kregen.

Toen Maitland Ward haar eerste topless foto plaatste, kreeg ze heel veel nieuwe volgers. Ward was duidelijk aangemoedigd en begon regelmatig beelden vrij te geven die steeds meer van haar lichaam onthulden. Toen hoorden Wards volgers dat ze een nieuwe carrière als volwassen entertainmentster had omarmd. Rond dezelfde periode kondigde Ward ook aan dat ze een OnlyFans-account lanceerde

Maitland Ward is trots op haar volwassen carrière

Sinds Maitland Ward haar OnlyFans-account heeft gelanceerd en zich heeft aangesloten bij de entertainmentindustrie voor volwassenen, heeft ze duidelijk gemaakt dat ze erg trots is op haar nieuwe carrière. Elke keer dat Ward bijvoorbeeld werd gevraagd hoeveel geld ze verdient met OnlyFans, is ze absoluut niet verlegen geweest. Vooral toen een TMZ-reporter Ward vroeg hoeveel geld ze verdiende met OnlyFans, was Maitland blij te kunnen zeggen dat ze maandelijks zes cijfers verdient.

Natuurlijk weet iedereen dat er door de geschiedenis heen veel mensen zijn geweest die dingen hebben gedaan die ze haten voor geld. De waarheid is bijvoorbeeld dat verschillende voormalige entertainmentsterren voor volwassenen naar buiten zijn gekomen en hebben onthuld hoezeer ze hun tijd in die industrie achteraf verafschuwden. Gezien het feit dat Maitland Ward nog steeds een fortuin verdient als volwassen entertainer, is er geen manier om te weten of zij ook tegen het bedrijf zal komen als ze er niet meer in werkt. Op basis van alles wat Ward tot nu toe heeft gezegd, houdt ze echter van haar OnlyFans-carrière en speelt ze een hoofdrol in entertainment voor volwassenen. Ward beleed bijvoorbeeld haar liefde voor haar volwassen carrière tijdens een gesprek met The Daily Beast in 2020.

“Velen verwachtten dat mijn opkomst in de volwassen wereld, waaronder velen in de volwassen wereld zelf, een flits in de pan zou zijn. Het was een stunt. Ik was niet serieus. Niemand van mainstream is ooit - zoals mainstream is een plek waar je naartoe gaat en nooit meer achterom kunt kijken. Maar dat is wat dit verhaal anders maakt: mijn oprechte liefde voor volwassen prestaties en voor kleurrijke cinema. Mijn verhaal is meer een reis dan een waarschuwend verhaal. En ik was klaar om te bewijzen dat de nee-zeggers ongelijk hadden.”

Aanbevolen: