Fans kunnen niet geloven dat dit voormalige 'Seinfeld'-personage nog steeds acteert

Inhoudsopgave:

Fans kunnen niet geloven dat dit voormalige 'Seinfeld'-personage nog steeds acteert
Fans kunnen niet geloven dat dit voormalige 'Seinfeld'-personage nog steeds acteert
Anonim

90 sitcoms sloegen vroeger anders, en daarom hebben zo veel van hen hun plaats in de huizen van velen behouden. Friends en Frasier waren allebei waanzinnig populaire shows in de jaren 90, en er kijken nog steeds heel veel mensen naar ze.

Seinfeld wordt beschouwd als een van de beste tv-shows aller tijden, en de serie had veel te bieden. Veel van de secundaire artiesten leverden geweldig werk en ze hielpen de show tot een groot succes te maken tijdens de grootste jaren op televisie. Een van de oudere optredens van de show maakt nog steeds furore!

Laten we eens kijken naar de Seinfeld-actrice die nog steeds grote dingen doet op het gebied van entertainment.

'Seinfeld' is een klassieker

Als misschien wel de beste sitcom aller tijden en de beste serie die in de jaren 90 een hit werd, is Seinfeld een show die door de jaren heen zijn populariteit heeft weten te behouden. Streaming en syndicatie hebben de show in leven gehouden en overal in huiskamers, en de populariteit ervan vertoont geen tekenen van afnemen.

Met Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus en een bende komisch talent was Seinfeld een fenomeen in de jaren 90 en werd het wekelijks door miljoenen bekeken. De show was verantwoordelijk voor enkele van de meest iconische lijnen en scènes in de televisiegeschiedenis, en het was de definitie van tv die je gezien moet hebben.

Eén ding dat Seinfeld beter deed dan de meeste shows, was het brengen van secundaire artiesten die konden opvallen als hoofdrolspelers. Personages als Newman en Puddy werden bijvoorbeeld enorm populair dankzij het briljante werk van hun acteurs, Wayne Knight en Patrick Warburton.

Een van de meest memorabele personages van de show is niemand minder dan mevrouw Costanza, die briljant werd gespeeld door Estelle Harris.

Estelle Harris was briljant in de show

Hoewel het geen A-lijstnaam is, weten degenen die Estelle Harris hebben zien optreden dat ze net zo getalenteerd en grappig is als iedereen in het vak. Op Seinfeld was Harris ronduit fantastisch, en ze kon elke keer dat ze voor de camera's stapte een gedenkwaardig optreden geven.

Het verbazingwekkende is dat de erfenis van de show geweldig is geweest voor Harris, die nog steeds wordt erkend voor haar werk aan de show.

In een interview in 2012 zei ze: "In de afgelopen twee jaar herkennen deze jongeren me ineens als mevrouw Costanza, Estelle Costanza."

"Dus we hebben een hele nieuwe leeftijdsgroep, en ik krijg ook veel fanmail van deze jonge mensen. Ik denk dat 'Seinfeld', vanwege het schrijven en de juiste cast, zal doorgaan voor jaren en jaren, " vervolgde ze.

Het verbazingwekkende van Seinfelds lange levensduur is dat nieuwe generaties jongere mensen de show zullen blijven bekijken, wat betekent dat ze Harris' briljante werk zullen blijven ontdekken. Hierdoor zal ze altijd erkend worden voor haar tijd als mevrouw Costanza.

Het is jaren geleden dat Estelle Harris op Seinfeld was, maar dit weerhield de actrice er niet van om bezig te blijven in de wereld van entertainment.

Ze acteert nog steeds

Estelle Harris heeft geweldige dingen gedaan in haar carrière en sommige van haar moderne rollen waren geweldig. Een van de grootste rollen die ze heeft gehad, is het uiten van mevrouw Potato Head in de Toy Story-franchise! Seinfeld-fans herkenden haar stem onmiddellijk en jongere fans zullen snel haar Seinfeld-werk ontdekken en de punten met elkaar verbinden.

Door de jaren heen heeft Harris ook een heleboel ander stemwerk gedaan, wat een lucratieve onderneming was voor de actrice.

Volgens Distractify: "Bovendien verscheen ze ook in tv-shows zoals Jake and the Never Land Pirates, Fanboy & Chum Chum of The Looney Tunes Show. Hoewel de actrice langzaam 93 nadert, is ze nog steeds actief regelmatig op zoek naar nieuwe rollen."

"Hoewel Estelle in oktober 2013 een kleine operatie moest ondergaan nadat de artsen potentieel kwaadaardige cellen in haar neus hadden ontdekt, heeft het incident haar er niet van weerhouden om in het openbaar te verschijnen en rode loper evenementen bij te wonen," vervolgde de site.

Het is niet ongebruikelijk dat artiesten na verloop van tijd langzamer gaan spelen, maar sommigen, zoals Harris, blijven doorploegen en rollen op zich nemen. Haar stem horen in Toy Story 4 was geweldig voor fans, en er is hoop dat ze weer contact zal opnemen met Disney voor meer stemacteursrollen.

Estelle Harris heeft een geweldige reis achter de rug in Hollywood en haar tijd op Seinfeld is een belangrijke prestatie in haar carrière. Dankzij de erfenis van de show zal Harris altijd een plek hebben bij de mensen thuis terwijl Seinfeld speelt.

Aanbevolen: