Deze memorabele 'Avengers: Infinity War'-lijn was niet gescript

Inhoudsopgave:

Deze memorabele 'Avengers: Infinity War'-lijn was niet gescript
Deze memorabele 'Avengers: Infinity War'-lijn was niet gescript
Anonim

Als we kijken naar de grootste franchises in de filmgeschiedenis, leven moderne filmfans momenteel het goede leven met wat er op hun pad komt. De MCU-, Star Wars- en Bond-films bloeien allemaal nog steeds, net als andere grote franchises die gelijke tred houden met de grote jongens. Dat is een enorme overwinning voor filmliefhebbers.

De MCU is de leider van het peloton en ze blijven grote dingen laten gebeuren met elke nieuwe film. Infinity War was een kolossale hit voor de MCU, en een van de beste regels in de hele film was volledig zonder script.

Dus, welke Infinity War-lijn was geïmproviseerd? Laten we eens kijken en zien.

De MCU is een krachtpatser

Op dit moment is de MCU een rijdende trein die geen tekenen van stoppen vertoont. De franchise bracht de zaken op gang met een enorme gok in Iron Man uit 2008 en sindsdien heeft het bereikt wat geen enkele andere filmfranchise eerder heeft bereikt.

In de loop van zijn tijd op het grote en kleine scherm heeft de MCU een overkoepelend verhaal kunnen schrijven dat fans al meer dan tien jaar boeit. Ze blijven de spijker op de kop slaan, en zelfs nu, midden in de vierde fase, vindt de MCU nog steeds manieren om het publiek te imponeren en tegelijkertijd zijn verhaal vooruit te helpen.

Momenteel heeft de franchise veel aan dek, waaronder de aankomende Spider-Man: No Way Home, die op het punt staat de grootste film van 2021 te worden. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, zullen toekomstige films zoals Thor: Love and Thunder, evenals aanbiedingen voor kleine schermen zoals Secret Invasion, zullen enorme hits worden die de franchise voor altijd zullen veranderen.

Terwijl in de worpen van de Infinity Sage, ontketende de franchise een flim die miljarden verdiende en die fans over de hele wereld tevreden stelde.

'Infinity War' was een krachtpatser-blockbuster

Als je al heel lang een MCU-fan bent, weet je nog hoe gek de aanloop naar Avengers: Infinity War was. Deze film zou het begin zijn van een tweedelig slot van de Infinity Saga, die begon met Iron Man uit 2008.

Marvel had een gigantische taak voor zich met Infinity War, en om te zeggen dat ze de landing vasthielden, zou een enorm understatement zijn. De film ontving een aantal fantastische recensies, en het was in staat om meer dan $ 2 miljard te genereren aan de wereldwijde box office. Wat nog belangrijker is, het vormde het toneel voor Avengers: Endgame, de op één na meest winstgevende film die ooit op het grote scherm is verschenen.

Infinity War was alles en meer waar fans op hoopten, en ondanks dat het een film was met een zware toon, verwerkte Marvel nog steeds veel lichtzinnigheid in zijn grootste scènes. Kom erachter dat een van de meest memorabele regels in de film werd geïmproviseerd door een van de grappigste acteurs van de franchise.

De geïmproviseerde lijn

Thor in oneindige oorlog
Thor in oneindige oorlog

Dus, welke gedenkwaardige regel werd geïmproviseerd in Infinity War? Blijkt dat er eigenlijk een ton waren, maar een waar we op willen scherpen, is de hilarische zin die Thor aan Captain American afleverde toen ze elkaar ontmoetten op het slagveld in Wakanda.

"Ik merk dat je mijn baard hebt gekopieerd", is de hilarische zin die Thor afleverde, en dit was een moment dat werd geïmproviseerd door Chris Hemsworth zelf.

Terwijl er andere regels zijn zoals Drax's "Waarom is Gamora?" die geïmproviseerd waren, wilden we hier een licht op schijnen omdat het de verandering vertegenwoordigt die in zijn karakter werd doorgevoerd met Thor: Ragnarok.

Thor was niet bepaald de man die hij nu in het MCU is, en dit kwam op de hielen van gebleekte wenkbrauwen en een gebrek aan persoonlijkheid. Gelukkig hebben Hemsworth en Taika Waititi gebruik gemaakt van de natuurlijke komische vaardigheden van Hemsworth om het personage in een nieuwe richting te sturen.

Volgens Taika Waititi: "Ik zou zeggen dat we waarschijnlijk 80 procent van de film hebben geïmproviseerd, of geadverteerd en dingen erin hebben gegooid. Mijn stijl van werken is dat ik vaak achter de camera sta, of vlak naast de camera schreeuwt woorden naar mensen, zoals: "Zeg dit, zeg dit! Zeg het zo!' Ik zal Anthony Hopkins rechtstreeks een regel lezen. Het kan me niet schelen."

Het was geweldig dat de MCU Hemsworth zijn ding bleef laten doen tijdens het filmen, en fans hopen dat dit zo zal blijven wanneer Thor: Love and Thunder in juli 2022 in de bioscoop komt, ervan uitgaande dat de film niet opnieuw wordt teruggeduwd.

De MCU bevindt zich midden in een geheel nieuw tijdperk, en fans kunnen niet wachten om de hilarische Thor weer in actie te zien en hilarische lijnen af te leveren terwijl ze de dag opnieuw redden.

Aanbevolen: