Tom Cruise en Val Kilmer deelden een emotioneel niet-gescript moment in Top Gun: Maverick dat in de film kwam

Inhoudsopgave:

Tom Cruise en Val Kilmer deelden een emotioneel niet-gescript moment in Top Gun: Maverick dat in de film kwam
Tom Cruise en Val Kilmer deelden een emotioneel niet-gescript moment in Top Gun: Maverick dat in de film kwam
Anonim

Terugkijkend zijn de meeste fans blij Tom Cruise besloot Paramount zelf te bellen en groen licht voor Top Gun: Maverick. Niet alleen brengt de film enorme aantallen binnen, maar de recensies zijn over het algemeen positief voor de film.

We zullen de rol van Val Kilmer in de film bekijken en hoe hij het vond om in Top Gun: Maverick te verschijnen. Daarnaast zullen we de scène tussen de twee in het vervolg laten zien en hoe het off-script ging.

Ondanks dat Val Kilmer de rol van Top Gun niet wilde, sloeg hij het af met Tom Cruise

De film uit 1986 scoorde destijds enorme aantallen aan de kassa. Top Gun bracht $ 357 miljoen op - niet alleen dat, de erfenis van de film moedigde al die jaren later een vervolg aan, een die miljarden verdient aan de poort.

Ondanks deze enorme aantallen en de schittering van de film was niet iedereen bij de start aan boord. Dit geldt ook voor Val Kilmer die toegaf dat hij niet in het oorspronkelijke script uit de jaren 80 was.

Hij besprak samen met EW: "Ik wilde de rol niet", herinnerde Kilmer zich in zijn memoires uit 2020 I'm Your Huckleberry.

"De film interesseerde me niet. Het verhaal interesseerde me niet. Mijn agent, die ook Tom Cruise vertegenwoordigde, martelde me in feite om Tony Scott te ontmoeten en zei dat hij een van de beste regisseurs was in de stad en ik kon het me nooit veroorloven om niet zoveel mogelijk van hen te ontmoeten, en hij was ook volledig geobsedeerd door mij. Nou, een agent hoeft geen andere redenen te geven als 'de regisseur volledig geobsedeerd is door jou' komt uit hun mond."

Gelukkig kon Cruise Kilmer overtuigen en creëerden de twee magie op het grote scherm. Fans waren zeer tevreden om Kilmer in het vervolg te zien en in werkelijkheid veroorzaakte het een behoorlijk emotioneel moment op de set.

Val Kilmer en Tom Cruise hadden authentieke tranen tijdens hun Top Gun: Maverick Scene

Directeur Joseph Kosinski besprak samen de stemming op de set voor de grote scène van Kilmer en Cruise in Top Gun: Maverick - een scène die Kilmer zelf omschreef als 'zeer ontroerend'.

Kosinski verklaarde dat het moment tussen de twee erg organisch was en in feite waren de tranen heel echt en maakten ze geen deel uit van het script. De twee waren duidelijk overmand door emotie.

"Na een van de opnames (we hebben er maar een paar gedaan) merkte ik dat zowel Tom als Val tranen in hun ogen hadden. Het voelde als een echt moment tussen twee oude vrienden."

De regisseur verklaarde verder dat de echte vriendschap en hoe iconisch die personages werkelijk waren, zou leiden tot de zeer reële emoties op de set.

"Je hebt twee meesters aan de top van hun spel die de meest iconische personages uit hun carrière spelen. Ik denk dat er veel Maverick in Tom en Iceman in Val zit, dus wat je op het scherm ziet is een authentieke vriendschap die al meer dan 36 jaar duurt."

Beide partijen zijn het erover eens, de relatie is nog steeds erg hecht.

Val Kilmer en Tom Cruise zijn nog steeds erg close

"36 jaar later… ben ik nog steeds je wingman." Dat emotionele Instagram-onderschrift had fans aan het praten. De acteur liet duidelijk zien dat de zijkanten dicht bij elkaar zijn gebleven.

Kilmer zou ook ingaan op hun tijd samen op de set, de acteur verklaarde dat Cruise en hijzelf net schoolkinderen waren. "Tom en ik kunnen het heel goed met elkaar vinden", schrijft Kilmer. “We giechelden als kleine kinderen op school tussen de opnames door. Ik beschouw hem als een echte vriend. We deelden intieme verhalen en uitdagingen over onze verschillende levensstijlen", vertelde hij aan GQ.

Kilmer zei meteen ja tegen het verschijnen in het vervolg en een belangrijke reden was hoe geweldig hij het had samen met Cruise in de eerste film.

"We waren allemaal zo jong tijdens het maken van de eerste film, maar zelfs toen was er een speciale band tussen ons allemaal", zegt Kilmer vandaag. "Zelfs na het fotograferen zouden we de hele nacht lachen en dansen!"

Een heel verhaal dat echt weerspiegeld werd op het grote scherm tijdens het korte emotionele moment naast elkaar.

Aanbevolen: