De waarheid over het haar van Scarlett Johansson in 'Avengers: Infinity War

Inhoudsopgave:

De waarheid over het haar van Scarlett Johansson in 'Avengers: Infinity War
De waarheid over het haar van Scarlett Johansson in 'Avengers: Infinity War
Anonim

Marvel's Avengers: Infinity War is een van de meest ambitieuze cross-overs in de entertainmentgeschiedenis. De film is fantastisch met geweldige clips van vecht- en actiescènes.

Iron Man, Spider-Man, Thanos, Black Panther, Doctor Strange, Scarlet Witch, Vision, Ebony Maw, Captain America, Thor, Groot, Rocket, Black Widow, Gamora, Mantis, Drax, Hulk, Red Skull, Falcon, War Machine, Loki: iedereen is hier.

Vóór eindspel

Scarlett Johansson had de creatieve kunsten in haar bloed. Haar Deense grootvader, Ejner Johansson, werkte als scenarioschrijver en regisseur, terwijl haar moeder, Melanie Sloan, als producent werkte.

Ze toonde als kind een sterke interesse in kunst door middel van muziek, dans en natuurlijk acteren.

Scarlett begon al op achtjarige leeftijd, voornamelijk in kleine rollen en daarna in indiefilms. Ze had haar grote doorbraak met Lost in Translation in 2003, en toen nam ze het karakter van Black Widow aan en verscheen voor het eerst in Iron Man 2. uit 2010.

Black Widow is een mysterieuze, verleidelijke en dodelijke voormalige spion die nu werkt voor S. H. I. E. L. D., die zich uiteindelijk bij The Avengers voegt om slechteriken te bestrijden en de wereld te redden.

Ze kan afstandelijk en raadselachtig zijn, maar ook fel loyaal en beschermend tegenover haar vrienden. Ze is grappig en neemt zichzelf niet al te serieus, maar ze is ook meedogenloos efficiënt en capabel als het op vechten aankomt.

Het personage werd al lang geleden geïntroduceerd in Iron Man 2. Hoewel ze qua karakterdiepte en persoonlijkheid niet echt van de grond kwam, groeide ze geleidelijk aan in de volgende films toen er betere schrijvers en regisseurs werden aangetrokken om haar te ontwikkelen.

De waarheid over het haar van Scarlett Johansson in Avengers: Infinity War

Onlangs kreeg Scarlett Johansson het een beetje over waarom haar personage de verandering heeft ondergaan die ze heeft ondergaan en waarom ze blond is in Avengers: Infinity War.

Volgens Drukte vertelde Scarlett Johansson verslaggevers op de Atlanta-set van Infinity War: "Joe en Anthony [Russo, de regisseurs] wilden dat we het gevoel hadden dat het net een tijd was geweest en we waren allebei een soort van onder de radar, gewoon anders, ik denk dat rood haar een handtekening is van Natasha."

Het personage bevindt zich op een ander punt in haar leven. Ze wil een andere benadering van Natasha en Johansson probeert onder de radar te blijven. Ze veranderde haar haarkleur, zodat mensen niet op zoek zijn naar een roodharige.

De actrice voegt er ook aan toe: "Ze wilden gewoon dat we er anders uitzagen, en dus voor mij dacht ik, oké, misschien geef ik het een kleine knipoog en knik ik naar het soort verhaal van de andere weduwen dat is opgebrand."

Afbeelding
Afbeelding

Waar Scarlett Johansson het over heeft, is in wezen de andere Black Widow die fans eerder hebben gezien, en het is genoemd in strips. Ook verwijst de actrice naar Agent Carter. Dottie Underwood, die deel uitmaakte van The Red Room-experimenten, was een van deze goed opgeleide huurmoordenaars, en natuurlijk ging Natasha ook door The Red Room.

Gelukkig werd Black Widow geportretteerd door een van de mooiste en meest charismatische vrouwen in Hollywood: Scarlett Johansson, 's werelds best betaalde actrice in 2018 en 2019.

Aanbevolen: