Heeft Ronda Rousey stilletjes afscheid genomen van acteren?

Inhoudsopgave:

Heeft Ronda Rousey stilletjes afscheid genomen van acteren?
Heeft Ronda Rousey stilletjes afscheid genomen van acteren?
Anonim

In 2021 is het leven van Ronda Rousey drastisch anders in vergelijking met wat het ooit was. Rousey was op een gegeven moment aan de top van haar spel, domineerde niet alleen haar tegenstanders in de achthoek, maar smeedde een behoorlijke filmcarrière, en verscheen in franchises zoals 'The Fast and Furious'

Plots begonnen projecten af te brokkelen en nam ze tv-rollen op zich, die, zoals we later zullen beoordelen, ook in moeilijke omstandigheden zouden eindigen.

Hoewel ze MIA uit Hollywood heeft gehaald, lijkt ze tegenwoordig meer dan tevreden met het leven buiten de kaart. We kijken naar haar huidige omstandigheden en onderzoeken of haar filmcarrière al dan niet klaar is.

Ronda Rousey tekende in 2016 een enorme deal voor drie films met levenslange

In het begin leek het erop dat Ronda Rousey een veelbelovende carrière tegemoet ging. Ze besloot de UFC voorgoed te verlaten en zich te vertakken in de entertainmentwereld. Ze kreeg een enorme deal volgens Deadline naast Lifetime, voor een deal met drie foto's met het netwerk.

Niet alleen dat, maar Rousey was ook goed op weg naar zowel roem als succes, aangezien ze verscheen in films als 'The Expendables 3', 'Furious 7', 'Mile 22' en 'Charlie's Angels'. Elke film werd geflankeerd door enkele van de grootste sterren van Hollywood, zoals Vin Diesel, Mark Wahlberg, Sylvester Stallone en zoveel anderen.

Uiteindelijk leek het erop dat Rousey een betere tijd had als sportentertainer en zich bij Vince McMahon en de WWE voegde. Rousey vond een groot succes bij het bedrijf en floreerde op de nieuwe plek.

Het zou haar acteercarrière terugdraaien, samen met nog een gruwelijk moment dat plaatsvond op de set van '9-1-1' op FOX.

Ronda Rousey onderging een vreselijk ongeval op 1-1-2019

We weten niet helemaal zeker of Hollywood verzuurde met Ronda Rousey, maar in 2019 nam ze filmprojecten op zich, veranderde ze volledig van focus en verscheen ze als een vaste klant in de hitserie '9-1-1' op FOX.

Hoewel ze meer dan tevreden was met de rol, ging het mis toen ze op de set een vreselijke blessure opliep, waarbij ze bijna haar hele vinger verloor. Ze onthulde de grafische details in augustus 2019.

"Dus het woord is bekend, ik verloor bijna mijn vinger bij het schieten. Freak ongeluk, de eerste opname van de dag dat een bootdeur op mijn hand viel, ik dacht dat ik gewoon mijn vingers klemde, dus ik maakte de take af voordat ik keek (ik weet dat het gek klinkt, maar ik ben gewend om naar het publiek te leven en nooit pijn te tonen tenzij het de bedoeling is) na een pauze in de actie vertelde ik onze directeur de situatie en werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar ze prompt mijn bot weer vastmaakten en pees met een plaat en schroeven."

"Ik ging de volgende dag weer filmen en maakte mijn scènes af voordat ik naar huis terugkeerde om te herstellen. De moderne geneeskunde verbaast me, ik had al 50% bewegingsbereik terug in 3 dagen. Er is zoveel meer dan ik hier kan schrijven, bleef op de hoogte via @rondarouseydotcom voor het volledige verhaal. En natuurlijk, stem af om te zien hoe goed ik kan doen alsof mijn vinger er niet zomaar af viel in dit komende seizoen van @911onfox."

Dat klopt, ondanks de vreselijke blessure ging ze door, hoewel haar carrière kort daarna nooit meer hetzelfde was.

Ronda Rousey is momenteel van de kaart en geniet van het gezinsleven

Kort daarna ging Ronda Rousey van de kaart. Ze stopte met acteren en de voormalige UFC-ster zou ook haar carrière als sportentertainer op een laag pitje zetten.

Dus waarom deed ze dit? Twee redenen, één, ze wilde een rustig leven leiden op een ranch, weg van de schijnwerpers. Daarnaast was het een doel van haar om een gezin te stichten, iets waar ze momenteel van geniet.

het v alt nog te bezien of ze ooit zal terugkeren naar films, wat we wel weten is dat ze op dit moment haar uiterste best doet om anderen te machtigen op het gebied van moederschap, vooral als het gaat om borstvoeding.

"Onze jongens vroegen me onlangs hoe ik Pō in het vliegtuig ga voeren als we haar meenemen naar Hawaï. En ik had zoiets van "uhh, op dezelfde manier als ik altijd doe" ??‍♀️Toen het kwam bij me op dat ze waarschijnlijk nog nooit iemand borstvoeding hebben zien geven en niet zeker wisten of het gepast was in het openbaar."

Moederschap is een stoere, oer, mooie shit die niet verborgen mag blijven.

Het verbaast me nog steeds dat mijn lichaam dit kleine persoontje heeft samengesteld, haar eruit heeft geduwd en nu alles maakt wat ze nodig heeft om te gedijen. Het is echt niets om je voor te schamen, het is iets om over op te scheppen."

Goed van Rousey om de zaken volledig transparant te houden.

Aanbevolen: