Wat is er gebeurd met de acteercarrière van Paulina Gretzky?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de acteercarrière van Paulina Gretzky?
Wat is er gebeurd met de acteercarrière van Paulina Gretzky?
Anonim

Het kan moeilijk zijn voor een beginnende carrièrepersoon om het kind of de partner te zijn van een andere, zeer succesvolle persoon in hun eigen vakgebied. Je kunt je dus alleen maar voorstellen hoe het leven eruit moet zien voor Paulina Gretzky, die niet alleen de dochter is van twee uitstekende persoonlijkheden in hun respectievelijke sectoren, maar ook gaat trouwen met een van de allerbeste golfers ter wereld.

De 33-jarige krijgt haar achternaam van haar vader Wayne Gretzky, een ijshockey hall-of-famer die het meest speelde voor de Edmonton Oilers en de Los Angeles Kings. Hij wordt in veel kringen beschouwd als de beste hockeyspeler aller tijden. Hij is getrouwd met actrice Janet Jones, Paulina's moeder. Paulina, de eerstgeborene van vijf kinderen, is verloofd met voormalig nummer één van de golfwereld, Dustin Johnson, met wie ze twee zonen hebben. Dit soort erfenis laat haar onbezongen carrière als actrice in het stof achter.

Paulina Gretzky heeft beperkte rollen gehad in spraakmakende films

Om eerlijk te zijn, Gretzky's acteercarrière is niet zo onopvallend - althans volgens het profiel van films waarin ze is verschenen, zij het in zeer beperkte rollen. Haar meest recente optreden was als een personage dat 'Bikini Girl Daisy' werd genoemd in Grown Ups 2. De Adam Sandler-film werd in juli 2013 uitgebracht als een vervolg op Grown Ups, van drie jaar eerder.

Een poster voor Adam Sandler's 'Grown Ups 2&39
Een poster voor Adam Sandler's 'Grown Ups 2&39

Gretzky mocht toetreden tot een met sterren bezaaide cast met onder meer Chris Rock, Kevin James, David Spade en Salma Hayek, evenals Sandler. Hoewel beide films gemengde recensies ontvingen van critici, waren ze enorm succesvol aan de kassa: ze brachten $ 271 op.respectievelijk 4 miljoen en $ 247 miljoen, op een budget van elk ongeveer $ 80 miljoen.

Vóór Grown Ups 2 had Gretzky nog een korte cameo in de muzikale dramafilm Fame uit 2009. De film was losjes gebaseerd op de Alan Parker-klassieker uit 1980 met dezelfde naam, en met in de hoofdrollen Debbie Allen (die ook in de originele film zat), Charles S. Dutton, Kelsey Grammer en Megan Mullaly. Net als de Grown Ups-franchise deed Fame het niet erg goed bij de critici, maar wist toch een winst van ongeveer $ 60 miljoen terug te geven aan de kassa.

Paulina Gretzky speelde de plaatsvervanger van een sheriff in 'Guns, Girls And Gambling'

Gretzky's andere verschijning in een speelfilm heeft nooit het grote scherm gehaald: ze was in de actiethriller van 2012, Guns, Girls and Gambling, die in januari 2013 op dvd werd uitgebracht. weg naar een productie die bezaaid was met sternamen. Dit keer ging ze aan de slag met onder meer Gary Oldman, Megan Park en Christian Slater.

Een poster voor 'Guns, Girls and Gambling&39
Een poster voor 'Guns, Girls and Gambling&39

In Guns, Girls and Gambling speelde Gretzky de hulp van een sheriff. Afgezien daarvan, Grown Ups 2 en Fame, was het enige andere acteerkrediet op haar portfolio haar allereerste. In de komische korte film uit 2000 getiteld In God We Trust speelde ze een personage dat simpelweg bekend stond als Pink Girl. De korte film is geschreven en geregisseerd door de in Canada geboren Jason Reitman, bekend van Thank You For Smoking, Up in the Air en recentelijk Ghostbusters: Afterlife.

Toen ze 16 was, maakte ze ook een kleine, niet-gecrediteerde speelfilm in de film van haar moeder uit 2005, Alpha Dog, waarin ook Justin Timberlake, Sharon Stone en Bruce Willis deel uitmaakten van de cast.

Paulina Gretzky heeft haar best gedaan om te zingen, acteren en modelleren

In hetzelfde jaar dat ze in Alpha Dog verscheen, werd Gretzky's vader geciteerd door de Chicago Tribune en legde uit wat haar interesses waren toen ze opgroeide."Paulina heeft een echte passie voor zingen, acteren en modellenwerk, dus Janet en ik hebben haar altijd aangemoedigd om hard te werken en haar dromen te volgen", zei hij. Dat is nu bijna 17 jaar geleden, en in die tijd heeft Gretzky inderdaad haar hand uitgeprobeerd in elk van die drie disciplines.

Paulina Gretzky met haar vader, ijshockeylegende Wayne
Paulina Gretzky met haar vader, ijshockeylegende Wayne

Ze nam een nummer op dat werd gebruikt als soundtrack in een aflevering van Laguna Beach: The Real Orange County uit 2005 op MTV. Ook trad ze in haar jonge jaren verschillende keren in het openbaar op, een keer voor een WK-wedstrijd hockey toen ze het Canadese volkslied zong. Ze bracht ook een vertolking uit van I Will Remember You van Sarah McLachlan tijdens het Edmonton's Heritage Classic Weekend in 2003.

Het is in het modellenwerk dat Gretzky het grootste deel van haar carrièresucces tot nu toe heeft gevonden. Behalve dat ze zeer productief is in de kunst op sociale media, heeft ze ook op de cover van verschillende tijdschriften gestaan. Het is nu bijna tien jaar geleden dat ze voor het laatst in een film verscheen. Acteren is niettemin iets dat door haar aderen stroomt, en op dat gebied is ze nog niet af te schrijven.

Aanbevolen: