‘Survivor 41’: Underdog onverwacht tot winnaar gekroond

Inhoudsopgave:

‘Survivor 41’: Underdog onverwacht tot winnaar gekroond
‘Survivor 41’: Underdog onverwacht tot winnaar gekroond
Anonim

De winnaar van 'Survivor' seizoen 41 is gekroond, en het is niet wie kijkers verwachtten. In een ongeziene beweging sinds seizoen 1, onthulde gastheer Jeff Probst de winnaar daar en toen in de finale, in plaats van te wachten tot de cast weer thuis was in de Verenigde Staten zoals voorgaande seizoenen.

De onwaarschijnlijke winnaar Erika Casupanan versloeg de andere 4 finalisten naar de eerste plaats en kreeg de felbegeerde titel van 'Sole Survivor', waarmee hij het prijzengeld van $ 1 miljoen in de wacht sleepte.

Lucky Erika was niet eens bedoeld om de finale te halen, omdat ze in aflevering 14 uit de show werd weggestemd nadat ze was verbannen naar 'Exile Island'. Probst redde haar echter op het laatste moment door haar een nooit eerder gezien mechanisme te overhandigen waarmee ze "geschiedenis kon schrijven door geschiedenis te veranderen", en Casupanan immuniteit verleende.

Erika onthult dat ze een 'enorme inzinking' had voor de laatste stamraad

Sprekend met Entertainment Weekly, onthulde Erika dat ze zich er zeer van bewust was dat de kansen tegen haar waren gestapeld toen ze de laatste 'Tribal Council' binnenging, en ze was vol schroom:

“Wat het publiek niet zag, is vóór die Tribal Council, ik had deze enorme inzinking in mijn eentje in het bos omdat de twee jongens zich zo zelfverzekerd voelden en ik denk: "Hoe heb je geen twijfel? Hoe ben je nergens bang voor?" En echt het gewicht van het zijn van een vrouw die tegen twee mannen in de Tribal Council zou gaan, woog echt op me."

“Ik denk dat toen Heather de avond ervoor wegging, het slecht was omdat ik een goede vriend en mijn grootste bondgenoot verloor, maar tegelijkertijd realiseerde ik me: "Oh mijn God, nogmaals, ik ben een vrouw dat gaat met twee mannen de laatste stamraad in."

Kijkers die een vrouw willen zien winnen, zetten Casupanan onder druk

Casupanan vervolgde: "En volgens de recente geschiedenis krijg je nooit veel stemmen als je in die positie zit."

En ik wist dat zoveel mensen een vrouw wilden zien winnen en ik stortte in toen ik dacht: ik ben zo dichtbij. Ik weet dat ik genoeg heb gedaan om de overwinning te verdienen, maar ik ben zo bang dat ik het niet mee naar huis kan nemen.”

“Maar nadat ik echt al die tranen had gehuild, dacht ik: "Ik weet dat ik een geweldig spel heb gespeeld. Ik weet dat ik naar mijn sterke punten heb gespeeld en ik weet dat ik heb wat nodig is om het mee naar huis te nemen."

Aanbevolen: