Waar is de cast van de '90210'-reboot vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar is de cast van de '90210'-reboot vandaag?
Waar is de cast van de '90210'-reboot vandaag?
Anonim

Het televisiedrama uit de jaren 90, Beverly Hills, 90210, was zo'n hit dat de makers van de show het in 2008 opnieuw maakten. De nieuwe 90210 liep vijf seizoenen en gaf millennials al het drama dat ze van het origineel hadden gemist. Beverly Hills staat bekend als glamoureus en vol rijke, bevoorrechte inwoners. De postcode zegt het eigenlijk al en met al die kracht komt verantwoordelijkheid. De kinderen van West Beverly Hills stonden erom bekend hun handen te steken waar ze niet thuishoorden. De volwassenen waren ook geen vreemden voor schandaal.

De cast bestaat uit een groep beste vrienden, waaronder Annie Wilson, haar broer Dixon, haar vriend Liam Court en haar goede vrienden Erin Silver, Adrianna Tate-Duncan, Navid Shirazi en Teddy Montgomery. De ouders van Wilson werden gespeeld door niemand minder dan Lori Loughlin van Full House en Rob Estes van Melrose Place. Andere belangrijke castleden waren Beverly Hills, 90210 alums Tori Spelling, Jennie Garth en zelfs Shannen Doherty. Laten we eens kijken wat deze met sterren bezaaide cast tegenwoordig van plan is.

10 Lori Loughlin

De tijd dat Lori Loughlin op 90210 gewoon de moeder van Annie en Dixon was, is al lang voorbij. Helaas nam het leven van de actrice een donkere wending in 2019 toen bleek dat ze betrokken was bij het grote toelatingsschandaal op de universiteit. Haar naam is nu nauw verbonden met die gebeurtenis in plaats van haar dagen als televisie-actrice. Momenteel is Lori vastbesloten om haar acteercarrière weer op de rails te krijgen!

9 Rob Estes

Rob is een zeer begaafde acteur en regisseur die al bijna twintig jaar de hoofdrol speelt in soapseries en dramaseries. Hij is het meest bekend om zijn rol in 90210, de laatste die fans van hem op het televisiescherm hebben gezien. Hij woont momenteel in Bellevue, Washington, en is getrouwd en heeft twee kinderen, Mason en Maya. Meer recentelijk was Rob vorig jaar te zien in het tienerdrama After We Collided.

8 Shenae Grimes

Shenae Grimes speelde vijf seizoenen als Annie Wilson op 90210. Grimes en echtgenoot Josh Beech verwelkomden in 2018 dochter Bowie en in augustus 2021 hun zoon Kingsley. Vorig jaar herenigde ze zich met de cast via Zoom op haar populaire YouTube-kanaal. Haar focus lag de laatste tijd op het samenstellen van haar YouTube-kanaal, en haar dagen op een tienerdrama zijn verleden tijd.

7 Matt Lanter

Matt is niet vertraagd als het gaat om zijn acteercarrière. Sinds hij de hoofdrol speelde als de slechte jongen die het goede meisje binnenviel, heeft hij veel succesvolle rollen gekregen. Van 2016 tot 2018 speelde hij als Wyatt Logan, een tijdreiziger, in de NBC-serie Timeless en in 2021 speelde hij George Hutchence in de Netflix-superheldenserie Jupiter's Legacy.

6 AnnaLynne McCord

Na haar rol als de woeste Naomi Clark, ploeterde McCord in 2011 op Broadway. Ze speelde ook hier en daar in een paar films, maar haar passie was het ondersteunen van vrouwen en kinderen die het slachtoffer zijn van mensenhandel en seksueel geweld. McCord zet zich continu in om liefdadigheidsorganisaties te helpen en is de voorzitter van Together1Heart. Haar werk als activist blijft niet onopgemerkt en ze is zo'n inspiratie voor vrouwen en kinderen over de hele wereld. Zij en haar co-ster Shenae Grimes lanceerden samen ook een podcast genaamd 'Unzipped'.

5 Tristan Wilds

Tristan maakte zijn televisiedebuut als geadopteerde zoon van de familie Wilson in 90210. Zijn personage in de show was geïnteresseerd in muziek en het maken van platen en het lijkt erop dat dat niet ver van zijn echte leven was. Tristan is een zeer getalenteerde zanger en songwriter die momenteel aan zijn muziekcarrière werkt.

4 Jessica Stroup

Stroup speelde in veel horrorfilms nadat hij Erin Silver op 90210 speelde. Ze sloot zich aan bij The Following in seizoen 2 als een reguliere serie en heeft meerdere televisie- en filmoptredens. In 2017 werd Jessica toegevoegd aan de cast van Iron Fist als Joy Meachum.

3 Michael Steger

Steger speelde de rol van Navid Shirazi in The CW's 90210. Michael Steger regisseerde ook een one-woman show genaamd Brandee Built on Crazee met in de hoofdrol zijn vrouw. Hij en zijn vrouw delen een dochter genaamd Dichter Louise en een zoon genaamd Mozart Lee.

2 Jessica Lowndes

Jessica is een Canadese actrice en zangeres die haar carrière begon als Adrianna Tate-Duncan in The CW-drama. Lowndes heeft veel singles uitgebracht en heeft meer dan 40.000 maandelijkse luisteraars op Spotify. Ze verscheen ook in verschillende Hallmark Channel-films en co-produceerde en speelde zelfs in één samen met Chad Michael Murray.

1 Trevor Donovan

Trevor Donovan speelde Teddy in de show en zijn personage kwam in het derde seizoen uit als homo. Dit was vrij onconventioneel voor 2010 en voor de schrijvers was het zo belangrijk om zo'n herkenbaar personage op te nemen. Donovan kreeg ook een rol in de populaire sitcom Melissa & Joey nadat 90210 was geëindigd.

Aanbevolen: