Waar is de cast van "You Got Served" vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar is de cast van "You Got Served" vandaag?
Waar is de cast van "You Got Served" vandaag?
Anonim

You Got Served is een Amerikaanse film geschreven en geregisseerd door Chris Stokes. Het was de ultieme dansfilm van de vroege jaren en was ongetwijfeld ooit de favoriet van iedereen. You Got Served was niet alleen een favoriet bij fans, maar het behaalde ook indrukwekkende cijfers aan de kassa. In de eerste week stond You Got Served op nummer 1 in de hitlijsten. Het bracht ook $ 16 miljoen op in de eerste week en verdiende een totaal van $ 50 miljoen op een budget van $ 8 miljoen. Dit maakt het de zeldzame soort cultklassieker die ook uitstekend presteerde aan de kassa.

De film volgt twee vrienden die een droom delen om een opnamestudio te openen. Om dit te bereiken, moeten ze echter deelnemen aan de danswedstrijd van hun stad. Het duo staat voor een aantal uitdagingen, maar wint uiteindelijk. De film vierde zijn 17e verjaardag op 30 januari 2021. Wat is een betere tijd om een trip down memory lane te maken om te zien wat de cast van de film tot nu toe doet.

9 Marques Houston

Marques Houston speelde Elgin Barrett Eugene Smith III, de leider van de Lil Saints in de film. Hij brak uit met de populaire sitcom Sister Sister en heeft sindsdien veel uitgespookt. Houston speelde in de loop der jaren in verschillende films, waaronder Fat Albert, Somebody Help Me en zelfs de tv-serie Cuts.

Hij speelde ook in en produceerde de UrbanflixTV-serie Howard High die in 2020 werd uitgebracht. Naast acteren is Marques ook bezig met zijn muziekcarrière. Sinds You Got Served heeft Marques vijf studioalbums uitgebracht die allemaal op zichzelf succesvol zijn. De acteur geniet ook van een zalig gezinsleven met zijn vrouw Miya Dickey met wie hij in augustus 2020 trouwde.

8 Omarion

Omarion Ishmael Grandberry, in de volksmond bekend als Omarion, is een 36-jarige Amerikaanse zanger, songwriter, acteur en danser. In You Got Served speelde de acteur als David, de co-leider van de Lil Saints en de beste vriend van Elgin. Na de film viel Omarions muziekgroep B2K uit elkaar, waardoor hij geen andere keuze had dan solo te gaan. In 2005 bracht Omarion zijn debuutalbum O uit, wat hem een Grammy-nominatie opleverde in de categorie Best Contemporary R&B-album.

De getalenteerde zanger heeft sindsdien nog vier albums uitgebracht, waarmee het totale aantal van zijn studioalbums op 5 komt. Zijn meest recente album, The Kinection, werd uitgebracht in oktober 2020 en is momenteel beschikbaar op meerdere streamingplatforms. Sinds You Got Served is Omarion ook te zien in andere films en shows, waaronder Fat Albert, Somebody Help Me en The Proud Family. Afgezien van zijn succesvolle entertainmentcarrière, is de You Got Served-aluin ook een geweldige vader van twee geweldige kinderen, A'mei Kazuko Grandberry en Megaa Omari Grandberry.

7 RAZ-B

De'Mario Monte Thornton, ook wel bekend als Raz-B, speelde Vick, de leider van een rivaliserende bemanning, in You Got Served. De zanger was samen met Omarion een van de oprichters van B2K. In de afgelopen jaren is veel van hem echter niet te zien geweest in de muziekscene, aangezien zijn laatste EP Boy 2 King: The Mixtape in 2010 werd uitgebracht.

Buiten muziek lijkt Raz B ook een passie te hebben voor het helpen van slachtoffers van seksueel geweld. Hij heeft Marques Houston in het verleden beschuldigd van seksueel misbruik en zal naar verluidt hierover in een komende documentaire openhartig zijn. After You Got Served richtte Raz-B You Are The Light op, een stichting die zich richt op het ondersteunen en het geven van een stem aan Afro-Amerikaanse mannelijke slachtoffers van seksueel misbruik.

6 Lil' Fizz

Dreux Pierre Frederick, bekend onder zijn artiestennaam Lil' Fizz, speelde als Rashann in You Got Served. De 35-jarige is een rapper en was, net als Omarion, vroeger lid van de ter ziele gegane B2K-groep. Na zijn optreden in You Got Served heeft Lil' Fizz naam gemaakt in Hollywood, met in de hoofdrol realityshows als Love & Hip Hop: Hollywood en Marriage Boot: Hip Hop Edition. Hij heeft in de loop der jaren ook verschillende singles uitgebracht en zal de hoofdrol spelen in de komende realityserie op VH1 Family Reunion: Love & Hip Hop Edition. Met name Lil 'Fizz had ooit een relatie met Apryl Jones, de ex van Omarion en de moeder van met zijn twee kinderen. Het is niet verwonderlijk dat Omarion niet in orde was met de relatie, maar Lil 'Fizz verontschuldigde zich onlangs bij Omarion voor het daten van Apryl.

5 Meagan Goed

40-jarige Meagan Good speelde als Beautifull in You Got Served. In de jaren die volgden, verscheen Good in verschillende hitfilms zoals Think Like A Man, The Intruder, Stomp The Yard, Anchorman 2, Saw V, Shazam en nog veel meer. Ze speelde ook de hoofdrol in de NBC-serie Deception die slechts één seizoen duurde. Daarnaast was de actrice te zien in televisieprogramma's als Minority Report, Star en Prodigal Son. Afgezien van haar carrièreprestaties, geniet Good van een gelukzalig huwelijk met bestsellerauteur en Hollywoodproducent, Devon Franklin.

4 Jennifer Freeman

Jennifer Freeman speelde Liyah Smith, de zus van Elgin die uiteindelijk met David uitgaat, in de film. De 35-jarige actrice werd beroemd na het spelen van de rol van Claire Kyle in de populaire sitcom My Wife and Kids. Sinds You Got Served speelde Jennifer in veel films zoals True to the Game, Johnson Family Vacation, Jada en meest recentelijk Beaus of Holly. Ze trouwde in 2009 met Earl Watson, maar het huwelijk was van korte duur toen Earl een echtscheiding aanvroeg en Freeman ervan beschuldigde hem aan te vallen. De getalenteerde actrice was ook enkele jaren te zien in de populaire B. E. T-shows Real Husbands of Hollywood.

3 Jarell Houston

Jarell "J-Boog" Houston, een 36-jarige acteur en zanger, zal herinnerd worden als Rico in de film uit 2004. Net als veel van zijn co-sterren was de getalenteerde acteur vroeger lid van de ter ziele gegane B2K-muziekgroep. Sinds hij solo gaat, heeft Jarell verschillende studioalbums uitgebracht en meerdere concerten gegeven. Hij speelde ook in films als Step Up 2: The Streets in 2008 en Til Death Do Us Part in 2017.

2 Steve Harvey

Steve Harvey, 64, speelde de rol van Mr. Rad in You Got Served. In de jaren sinds de film werd uitgebracht, is Steve's carrière omhooggeschoten. Hij begon met het hosten van Family Feud in 2010, en hij is ook de gastheer van Celebrity Family Feud. Sinds 2015 is hij ook gastheer van de Miss Universe-competitie. Steve presenteerde zijn gesyndiceerde talkshow, The Steve Harvey Show, van 2017 tot 2019, en is momenteel gastheer van een andere show Steve on Watch. Steve is een opmerkelijke auteur, vooral bekend van zijn boek Think Like A Man uit 2009 dat later werd verfilmd. Hij is ingesteld om de komende comedyshow, Judge Steve Harvey, te presenteren. Hij trouwde in 2007 met zijn derde vrouw, Marjorie, en sindsdien zijn ze samen.

1 La La Anthony

Actrice en televisiepersoonlijkheid Alani Nicole "La La" Anthony, verscheen als zichzelf in You Got Served. Destijds was La La een populaire MTV VJ op Total Request Live. Ze organiseerde ook VH1 reality-reünieshows en is sindsdien overgestapt op acteren. Eind 2004 verloofde La La zich met NBA-ster Carmelo Anthony en trouwde met hem in 2010. Hun zoon, Kiyan, werd geboren in 2007. Helaas, ondanks wat een perfecte verbintenis leek, bevinden La La en Carmelo zich momenteel in het midden van een scheiding.

Aanbevolen: