Deze favoriete personages van fans die bijna van hun shows werden afgeschreven

Inhoudsopgave:

Deze favoriete personages van fans die bijna van hun shows werden afgeschreven
Deze favoriete personages van fans die bijna van hun shows werden afgeschreven
Anonim

Goede shows hebben goede karakters nodig als ze willen slagen, en netwerken vinden dit veel moeilijker dan sommigen denken. Shows zoals Friends-shows doen het goed, maar anderen slaan de plank volledig mis.

Sommige shows worden bijna verpest door personages en sommige fans haten personages zoals Susan uit Seinfeld. Het is een evenwichtsoefening voor elke serie, en zelfs de grootste shows komen gevaarlijk dicht in de buurt van het verkeerd krijgen van de formule.

De personages op deze lijst waren fantastisch, maar op een gegeven moment stonden ze op het hakblok, wat een verwoestend rimpeleffect had kunnen hebben voor hun hitshows. Laten we eens kijken welke personages zijn blijven hangen en hebben geholpen om hun shows geweldig te houden.

10 Elf offerde zichzelf bijna op aan 'Stranger Things'

Voordat het een popcultuursensatie werd waar de massa geen genoeg van kon krijgen, werd verwacht dat Stranger Things niet langer dan één seizoen zou duren. Daarom overwogen de makers van de show om Elf al vroeg te laten opofferen. Gelukkig werd de show een enorme hit en werd het personage enorm populair.

9 Klaus kreeg 'The Originals' bijna niet te zien

Het is bijna onmogelijk voor te stellen dat Klaus er voor de lange termijn niet zou zijn, vooral gezien het feit dat hij uiteindelijk ook een belangrijk stuk in The Originals werd. Er was echter een moment waarop dit personage het niet zou overleven, maar Joseph Morgan was gewoon te goed in de rol om het personage vroegtijdig te laten eindigen.

8 Spike vertrok bijna 'Buffy' vroeg

Spike is een favoriet bij fans van Buffy the Vampire Slayer en de beslissing om hem uit de show te halen zou een catastrofale beslissing zijn geweest. Hoewel het de bedoeling was dat het maar een paar afleveringen zou duren, was het duidelijk dat het personage gewoon te goed geschikt was om afgeschreven te worden, en dus hield het creatieve team hem wijselijk in de buurt.

7 Jesse Pinkman had niet lang in de buurt van 'Breaking Bad' moeten zijn

Hoe ter wereld werd dit zelfs overwogen? Jesse Pinkman is een van de beroemdste tv-personages aller tijden, maar als het anders was gelopen, zou hij gewoon een voetnoot in de geschiedenis zijn geweest. Als Jesse was weggegooid, dan is het gewoon niet te zeggen hoe de dingen zouden zijn verlopen voor Breaking Bad.

6 Detective Fin zou er maar een paar 'SVU'-afleveringen zijn

Na al jaren in de show te zijn, is het onmogelijk om je voor te stellen dat SVU functioneert zonder rechercheur Fin. Het personage werd echter oorspronkelijk slechts voor een paar afleveringen aan boord gebracht. Ice-T was zo goed in de rol dat de beslissing werd genomen om hem voor altijd in de buurt te houden. Honderden afleveringen later, en we zouden zeggen dat de juiste keuze is gemaakt.

5 Jack was bijna vertrokken met 'Lost'

Om de een of andere reden zou Lost het hoofdpersonage in de eerste aflevering bijten. Moeilijk te geloven, maar de waarheid is vaak vreemder dan fictie. Het oorspronkelijke plan was om Jack zijn maker te laten ontmoeten in de pilot-aflevering van de show, maar het koper knapte op en hield hem in de buurt als de hoofdpersoon van de hitshow.

4 Meredith kwam dicht bij het definitief verlaten van 'The Office'

Nu is Meredith misschien gewoon een secundair personage in The Office, maar elke persoon bij Dunder Mifflin speelde een rol in het succes van de show. Op een gegeven moment werd het idee dat Michael Meredith zou uitschakelen met het auto-ongeluk in het rond geschopt, maar in plaats daarvan kozen de schrijvers voor Meredith om gewoon een blessure op te lopen.

3 Carol ontmoette bijna een duister lot op 'The Walking Dead'

Walking Dead steunpilaar Carol is al jaren in de show, maar eerder was ze bijna zombievoedsel. In dit geval werd er echter een ander personage in haar plaats gezet. Dat personage was T-Dog, die in seizoen drie aan zijn einde kwam. Stel je de show voor zonder de relatie van Carol en Daryl.

2 Castiel was bijna verspild aan 'Supernatural'

Sommige personages passen gewoon te goed bij een serie vroeg, en dit was precies het geval voor Castiel. Oorspronkelijk was het plan om hem maar een paar afleveringen te hebben, maar hij was zo populair bij het publiek dat het creatieve team gewoon niet van hem af kon komen. Verstandige zet.

1 Andy Dwyer ging bijna de deur uit op 'Parks And Recreation'

Hou je van Andy Dwyer? Welnu, het personage kreeg pas de kans om uit te groeien tot een favoriet bij fans nadat de beslissing was genomen om hem in de buurt te houden. In een alternatief universum vertrekt dit personage na seizoen één, en de show verliest uiteindelijk een belangrijk element waardoor het een hit werd.

Aanbevolen: