Waar heb je 'Doom Patrol'-ster April Bowlby nog meer gezien?

Inhoudsopgave:

Waar heb je 'Doom Patrol'-ster April Bowlby nog meer gezien?
Waar heb je 'Doom Patrol'-ster April Bowlby nog meer gezien?
Anonim

Tijdens het kijken naar April Bowlby in Doom Patrol, vraag je je misschien af: 'Ze ziet er bekend uit. Waar heb ik haar eerder gezien?” Inderdaad, de productieve actrice heeft haar aanwezigheid bekend gemaakt als Rita Farr a.k.a. Elasti-Woman in DC's Doom Patrol, maar die rol is nauwelijks haar eerste verschijning op het scherm.

Een aanbevolen actrice op tv sinds 2004, April duikt al bijna 20 jaar overal op het kleine scherm op. Met een kleine maar solide aanwezigheid in de filmwereld en een prominente rol in het DC TV-universum, zit Bowlby mooi. Laten we eens kijken naar de verschijningen die haar daar hebben gebracht, zullen we?

6 april Bowlby speelde Kandi in 'Two And A Half Men'

Verschijnt in het vierde seizoen van Two and a Half Men, April portretteerde de (tweede) ex-vrouw van Alan Harper, Kandi Harper In tegenstelling tot Megan Fox, die spijt had van haar tijd in de show, heeft Bowlby geen spijt van het delen van het scherm met Charlie Sheen (excuses voor het rijmen) of iemand anders op de show. In een interview met G altime.com sprak Bowlby over haar tijd op de set: "Ik was ongeveer drie jaar geleden op de set, dus in die tijd was het een werkende machine", vervolgde ze, "ik dacht dat hij het heel goed deed, iedereen was in een goed humeur, iedereen kon het goed met elkaar vinden, dus mijn ervaring was eigenlijk heel positief.”

5 April Bowlby speelde Stacy Barrett in 'Drop Dead Diva'

De rol van Deb Dobkins' beste vriend spelen Stacy Barrett on Drop Dead Diva, Bowlby's personage is de eerste die Jane Bingum leunt wordt bezeten door haar beste vriendin Deb. In een interview met Fanbolt.com sprak April over de ontwikkeling van haar personage tijdens het derde seizoen van de show: Dit seizoen loopt Stacy stage bij het advocatenkantoor, dus dat is verrassend voor mij, want ik ben zo gewend om gewoon in haar kleine appartement te zijn. en scènes hebben met Brooke,' vervolgde ze, 'en nu mag ik echt naar de rechtszaken gaan en scènes hebben met alle gaststerren, wat echt opwindend is en me zeker scherp houdt.”

4 april Bowlby speelde Olivia in 'From Prada To Nada'

Een van haar vroege optredens op het grote scherm, Bowlby zou de egoïstische en gemene Olivia portretteren in de romantische komedie Van Prada tot Nada. De film, die losjes was gebaseerd op Jane Austens roman Sense and Sensibility uit 1811, presteerde niet erg goed aan de kassa; echter, werd de film een ontmoeting met overwegend positieve recensies. Tijdens een gesprek met Creammagazine.com sprak April over de verschillen tussen optreden op tv en film: Met film is er veel meer tijd en kun je je tanden in een personage zetten. Je dagen zijn langer en je neemt meer tijd om dingen te fotograferen. Maar met televisie gaat het allemaal heel snel, je doet een aflevering in een week en dus heb je niet zoveel tijd om echt te genieten.”

3 April Bowlby speelde Meg in 'How I Met Your Mother'

debuteert op How I Met Your Mother's zevende seizoen in de aflevering getiteld Dowisetrepla als " Crazy Meg," April zou een terugkerend personage worden en verschijnen in nog drie afleveringen van de show. Tijdens een interview met Pop entertainment.com vergeleek Bowlby de behandeling van haar personage door Barney Stinson met die van haar eigen ervaringen met relaties in het echte leven: "Laat me denken … Oh, ik zal het je vertellen! (lacht) Ik herinner het me net. Ik ging op date met een man en om de een of andere reden was zijn manager daar, wat ik een beetje vreemd vond. Toen arriveerde zijn publicist ook, wat ik ook vreemd vond. Maar dat was oké. Maar wat me echt dwarszat, was dat hij tijdens het eten opstond en vertrok. Zoals, verdwenen. Dus ik zat aan tafel met zijn vertegenwoordigers. Zoals, wauw!” Niet zo erg als een nacht met de maker van de "Bro-code", maar toch behoorlijk slecht.

2 April Bowlby speelde Rebecca in 'The Big Bang Theory'

Debuteert in het tiende seizoen van The Big Bang Theory, April portretteerde Burts nieuwe vriendin Rebeccain de aflevering met de titel "The Separation Agitation". Bowlby kan nu met trots zeggen dat ze het scherm heeft gedeeld met Sheldon Cooper (hoewel niet romantisch), Charlie Harper en Barney Stinson. Dat is nogal de lijst met tv-pictogrammen voor iemands cv, niet?

1 april Bowlby speelde Rita Farr in 'Titans' (voor de eerste keer)

Maakt haar eerste (maar zeker niet de laatste) verschijning als Rita Farr op HBO Max's Titans, april debuteerde in de aflevering getiteld "Doom Patrol". De rol van Rita Farr kan de volgende doorbraakrol voor de actrice zijn (een rol waarin ze een rol speelt, een heel andere bal van was) en kan haar het soort geld zien bereiken dat hun DC-sterren verdienen (de vraag wie de rijkste DC Comics-tv-ster is, is een heel ander verhaal.) April Bowlby is een solide actrice met een behoorlijk portfolio en hopelijk zeg je de volgende keer dat je haar ziet tegen jezelf: "Oh, ja! Daar heb ik haar eerder gezien.” Graag gedaan.

Aanbevolen: