De cast van de mislukte 'How I Met Your Dad'-piloot

Inhoudsopgave:

De cast van de mislukte 'How I Met Your Dad'-piloot
De cast van de mislukte 'How I Met Your Dad'-piloot
Anonim

Ongetwijfeld een van de meest iconische sitcoms van de meer recente generaties, How I Met Your Mother, heeft het publiek vermaakt sinds de release in 2005. Zowel fans van de show als de cast nemen afscheid van de serie na het controversiële einde in 2014. Terwijl de cast van de show hun carrière verder ontwikkelde, bleef het publiek hongerig naar meer van de nostalgische komedie van de serie.

In 2021 waren fans dolblij toen ze hoorden over een spin-offserie van How I Met Your Mother. Deze keer zou de serie Hilary Duff in de hoofdrol spelen en het tegenovergestelde concept volgen, toepasselijk getiteld How I Met Your Father. Wat velen echter niet weten, is dat voordat deze spin-off-serie ooit tot stand kwam, een project met hetzelfde concept was geannuleerd nadat de pilot-aflevering was gefilmd. Maar waar ging deze show over? En welke acteurs hebben zich aangemeld om hier deel van uit te maken? Laten we eens terugkijken op de cast die had kunnen zijn.

7 Greta Gerwig als Sally Javits

Om ons te beginnen hebben we de mislukte serie met hoofdrolspeelster Sally Javits, een jonge, desolate gescheiden vrouw die worstelt om weer liefde te vinden na de scheiding van haar en haar ex-man. Het personage van Sally Javits zou worden gespeeld door niemand minder dan de voor een Academy Award genomineerde actrice en regisseur Greta Gerwig. Gerwig zou de serie leiden op een zeer Ted Mosby-manier, aangezien zij degene zou zijn geweest die haar toekomstige dochter het verhaal zou vertellen over hoe ze haar vader had ontmoet.

Tijdens een interview in The Late Show With Stephen Colbert benadrukte Gerwig zelf waarom de serie nooit van de grond kwam. De actrice verklaarde: We schoten de piloot en het was zo leuk en ik vond het geweldig om eraan te werken, en toen namen ze de piloot mee naar Las Vegas, en ze testen het. En het publiek, ze krijgen knoppen, en ze draaien de knoppen naar rechts als ze het leuk vinden en naar links als ze het niet leuk vinden,' Alvorens toe te voegen: 'En blijkbaar draaiden ze de knop elke keer naar links Ik kwam op.”

6 Meg Ryan als voice-over toekomstige Sally Javits

Vervolgens hebben we de overkoepelende stem van de toekomstige Sally Javits. Net zoals Bob Saget was voor Josh Radnor in How I Met Your Mother als Ted en toekomstige Ted-verteller, zou Hollywood-legende Meg Ryan dezelfde rol op zich nemen voor Gerwigs Sally Javits. Een klein verschil tussen de twee zou echter zijn geweest dat in plaats van de klassieke vertelmethode die How I Met Your Mother aannam, Ryan de serie zou hebben verteld door middel van het concept van een geschreven verhaal, zoals Sally Javits het verhaal opschreef voor haar dochter te lezen in een reeks brieven.

5 Andrew Santino als Danny Javits

Vervolgens hebben we de broer van Sally Javits, Danny Javits. Het personage zou zijn vertolkt door stand-upcomedian en acteur Andrew Santino. In de pilot zou het publiek kennis hebben gemaakt met het karakter van Danny toen ze, na Sally's scheiding van haar ex-man, haar vorige huis zou hebben verlaten en bij haar broer en zijn partner zou zijn ingetrokken.

4 Nicholas D'Agosto als Frank

De volgende keer dat we binnenkomen, hebben we het personage dat Sally's 'Mr. Right” en de toekomstige vader van haar kinderen, Frank. De toekomstige echtgenoot van het personage zou worden gespeeld door Gotham-ster Nicholas D'Agosto. In de pilot zou het publiek getuige zijn geweest van de komische ontmoeting van het paar via een blind date. Naarmate de aflevering ten einde loopt, zouden fans hebben gezien dat Sally Frank afwees voordat ze er later achter kwamen dat Frank de vader van haar dochter zou blijken te zijn.

3 Tiya Sircar As Juliet

Vervolgens hebben we Juliet, een personage dat aan het publiek zou zijn voorgesteld als de beste vriend van Sally Javits. Het leuke personage zou worden gespeeld door The Internship-ster Tiya Sircar. In de pilot zou het Juliet zijn geweest die Sally overtuigde om deel te nemen aan de blind date die uiteindelijk zou resulteren in de geboorte van haar dochter.

2 Drew Tarver As Todd

Vervolgens hebben we het karakter van Todd, de echtgenoot van Sally's broer Danny. Hoewel er niet al te veel bekend is over dit personage, zou May The Best Man Win-acteur en komiek Drew Tarver deze ondersteunende rol vertolken.

1 Anders Holm als Gavin

En tot slot, om deze castlijst van de mislukte How I Met Your Dad-serie af te ronden, is Sally's ex-man, Gavin. Dit personage zou gespeeld worden door acteur, komiek en schrijver Anders Holm. In de pilot zou het publiek niet alleen getuige zijn geweest van de breuk van het paar, maar ook van hun korte verzoening vóór de openbaring van Sally, terwijl ze zich realiseert dat de twee gewoon niet zo bedoeld waren.

Aanbevolen: