Mariah Carey maakt licht van haar mislukte huwelijken met Halloween Bride Throwback

Inhoudsopgave:

Mariah Carey maakt licht van haar mislukte huwelijken met Halloween Bride Throwback
Mariah Carey maakt licht van haar mislukte huwelijken met Halloween Bride Throwback
Anonim

Mariah Carey maakt zich op voor Halloween, en ondanks haar oude reputatie als een totale diva, heeft ze net aan fans bewezen dat ze ook een fantastisch grappige kant aan haar persoonlijkheid heeft. Niet bang om haar eigen kleine hik in het leven onder ogen te zien Mariah Carey heeft net een throwback-beeld van zichzelf opgeblazen, gekleed in een bruidsoutfit voor Halloween, vele jaren geleden, en ze stak de draak met haar eigen mislukte huwelijken, in het proces.

Terwijl mensen over de hele wereld de laatste hand leggen aan hun unieke Halloween-looks, herinnert Mariah Carey haar fans eraan dat ze zich ooit voor deze gelegenheid verkleedde als een zwoele bruid. Mariah Carey zag de voor de hand liggende grap in haar eigen verhaal en verwees luchtig naar haar twee mislukte huwelijken door fans erop te wijzen dat dit gewoon de leuke bruidsverkleeddag was, niet een van de twee outfits die haar door het gangpad leidden en uiteindelijk resulteerde in echtscheiding.

Mariah Carey's throwback-foto

Mariah Carey weet absoluut hoe ze een leuke tijd moet hebben, en ze gaat er helemaal voor als het gaat om het decoreren voor elke gelegenheid.

Carey heeft een Halloween-foto uit 2004 opgegraven toen ze fans liet zien hoe een 'sexy bruid' er echt uitziet.

Haar kostuum was er nauwelijks en bestond voornamelijk uit een nauwsluitend korset dat zich uitstrekte om haar achterste te bedekken, een massieve sluier die de outfit de volledige 'bruidslook' gaf, slanke handschoenen tot op de elleboog, een zwoele kousenband, en natuurlijk een bruidsboeket prop.

Natuurlijk, toen ze in 2004 dol was op deze outfit, was ze nog nooit getrouwd geweest.

Mariah's huwelijken

De foto van het zwoele bruidskostuum was onderschrift van Mariah Carey's zorgvuldig vervaardigde en hilarisch grappige bericht, waarin stond; "'TBT (dat is Halloween NIET een van mijn twee bruiloften)"

De hilarische zelftrolling werd goed ontvangen door fans, die onmiddellijk de komische ironie achter haar boodschap begrepen.

Mariah Carey was van 1993-1998 getrouwd met Tommy Mottola en van 2008-2016 met Nick Cannon, en blijkbaar had de zwoele bruid geen superkrachten… beide relaties resulteerden uiteindelijk in een scheiding.

Fans vinden het geweldig dat Mariah Carey humor kan vinden in haar eigen situatie, en de post heeft ook de aandacht van beroemdheden getrokken.

De enige echte Vera Wang reageerde op deze foto door hem 'iconisch' te noemen, Patrick Starr zei dat Mariah een 'visie' was, en supermodel Heidi Klum stuurde een heleboel opgewonden emoji's in de richting van Mariah.

Fans zijn benieuwd of ze het bruidskostuum dit jaar weer terug zal brengen!

Aanbevolen: