Dit zijn de grootste kassa-flops van Anne Hathaway

Inhoudsopgave:

Dit zijn de grootste kassa-flops van Anne Hathaway
Dit zijn de grootste kassa-flops van Anne Hathaway
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat Anne Hathaway een van de meest succesvolle actrices van haar generatie is - ze speelde tenslotte in talloze kaskrakers en ze heeft een overvloed aan gedenkwaardige personages gespeeld. Niet elk project waaraan de actrice deelneemt, wordt echter een succes.

Vandaag bekijken we enkele films van Anne Hathaway die het niet zo goed deden. Blijf scrollen om erachter te komen welke van de films van de actrice minder dan een half miljoen verdiende aan de kassa!

10 'The Witches' - Box Office: $26,9 miljoen

De start van de lijst is de fantasy-komedie The Witches uit 2020. Daarin speelt Anne Hathaway Grand High Witch, een rol waarvoor ze een Oudnoors accent opzette. Ze speelt naast Octavia Spencer, Stanley Tucci, Jahzir Bruno, Codie-Lei Eastick en Kristin Chenoweth. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1983 van Roald Dahl en heeft momenteel een beoordeling van 5,3 op IMDb. The Witches verdienden uiteindelijk $ 26,9 miljoen aan de kassa.

9 'Dark Waters' - Box Office: $ 23,1 miljoen

De volgende op de lijst is de juridische thriller van 2019 Dark Waters. Daarin speelt Anne Hathaway Sarah Barlage Bilott, en ze schittert naast Mark Ruffalo, Tim Robbins, Bill Camp, Victor Garber en Mare Winningham. Dark Waters is gebaseerd op het artikel "The Lawyer Who Became DuPont's Worst Nightmare" uit 2016 door Nathaniel Rich gepubliceerd in de New York Times Magazine - en heeft momenteel een 7,6 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 23,1 miljoen aan de kassa.

8 'Rachel gaat trouwen' - Box Office: $17,5 miljoen

Laten we verder gaan met de dramafilm Rachel Getting Married uit 2008 waarin Anne Hathaway Kym Buchman speelt. Naast Hathaway zijn er in de film ook Rosemarie DeWitt, Bill Irwin, Anna Deavere Smith, Tunde Adebimpe en Debra Winger in de hoofdrol.

Rachel Getting Married volgt een jonge vrouw die in afkickkliniek is geweest terwijl ze naar huis terugkeert voor de bruiloft van haar zus - en het heeft momenteel een 6,7 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 17,5 miljoen aan de kassa.

7 'Serenity' - Box Office: $ 14,4 miljoen

De mysteriethrillerfilm Serenity uit 2019 is de volgende. Daarin speelt Anne Hathaway Karen Zariakas, en ze schittert naast Matthew McConaughey, Diane Lane, Jason Clarke en Djimon Hounsou. De film vertelt het verhaal van een kapitein van een vissersboot wiens ex-vrouw hem vraagt om haar nieuwe echtgenoot te vermoorden - en het heeft momenteel een 7,8 rating op IMDb. Serenity verdiende uiteindelijk $ 14,4 miljoen aan de kassa.

6 'Passengers' - Box Office: $ 5,8 miljoen

De volgende op de lijst is de romantische mysteriethriller Passengers uit 2008. Daarin speelt Anne Hathaway Claire Summers, en ze schittert naast Patrick Wilson, Clea DuVall, Andre Braugher, Chelah Horsdal en David Morse. De film volgt een rouwbegeleider die werkt met een groep overlevenden van een vliegtuigcrash - en heeft momenteel een 5,9-score op IMDb. Passagiers verdienden uiteindelijk $ 5,8 miljoen aan de kassa.

5 'The Other Side Of Heaven' - Box Office: $ 4,8 miljoen

Het openen van de top vijf van Anne Hathaway's grootste flops aan de kassa is de avonturendramafilm The Other Side of Heaven uit 2001. Daarin speelt Anne Hathaway Jean Sabin, en ze schittert naast Christopher Gorham, Joseph Folau, Nathaniel Lees, Miriama Smith en Alvin Fitisemanu. The Other Side of Heaven is gebaseerd op de autobiografie van John H. Groberg In the Eye of the Storm en heeft momenteel een 6,4 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 4,8 miljoen aan de kassa.

4 'Colossal' - Box Office: $4,5 miljoen

Laten we verder gaan met de sci-fi zwarte komedie Colossal 2016 waarin Anne Hathaway Gloria speelt. Naast Hathaway zijn er in de film ook Jason Sudeikis, Dan Stevens, Austin Stowell en Tim Blake Nelson te zien.

De film volgt een meisje dat zich realiseert dat ze verbonden is met een gigantisch wezen dat Seoul aan het vernietigen is. Colossal heeft een beoordeling van 6,2 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 4,5 miljoen aan de kassa.

3 'Nicholas Nickleby' - Box Office: $3,7 miljoen

De top drie van Anne Hathaway's grootste flops aan de kassa wordt geopend door het comedy-drama Nicholas Nickleby uit 2002. Daarin speelt de actrice Madeline Bray, en ze schittert naast Jamie Bell, Jim Broadbent, Tom Courtenay, Alan Cumming en Edward Fox. De film is gebaseerd op The Life and Adventures of Nicholas Nickleby van Charles Dickens - en heeft momenteel een 7,2 rating op IMDb. Nicholas Nickleby verdiende uiteindelijk $ 3,7 miljoen aan de kassa.

2 'Song One' - Box Office: $ 408 duizend

De nummer twee op de lijst van vandaag is de romantische dramafilm Song One uit 2014. Daarin speelt Anne Hathaway Franny Ellis en schittert ze naast Johnny Flynn, Ben Rosenfield en Mary Steenburgen. De film volgt een vrouw die een relatie begint met de favoriete muzikant van haar broer - en heeft momenteel een 5,8 rating op IMDb. Song One verdiende uiteindelijk slechts $ 408, 918 aan de kassa.

1 'Havoc' - Box Office: $371 Duizend

En tot slot, de lijst met plek nummer één is de misdaaddramafilm Havoc uit 2005 waarin Anne Hathaway Allison Lang speelt. Naast Hathaway zijn in de film ook Bijou Phillips, Mike Vogel, Shiri Appleby, Joseph Gordon-Levitt en Channing Tatum te zien. Havoc volgt de levens van rijke tieners uit Los Angeles die uiteindelijk betrokken raken bij de Latino-bendecultuur van Oost-Los Angeles. De film heeft een beoordeling van 5,5 op IMDb en verdiende uiteindelijk slechts $ 371.000 aan de kassa.

Aanbevolen: